Tárgyfotózás Osram • Óriásplakát és citylight kampány | Tárgyfotózás nr. X

Tárgyfotózás Osram, tárgyfotó, tárgy fotók és fotózás | Óriásplakát, citylight kampány

Tárgyfotózás Osram. Fotóstúdiónk a reklám- és alkalmazott fotográfia a fő profilja. Fotóstúdiónk közel húsz éve üzemel, és tapasztalt fotográfusokat foglalkoztat. Korszerűen felszerelt belvárosi műtermünkben bármilyen fotográfiai kihívásnak eleget tudunk tenni. Legyen az tárgyfotó, stock, divat portfólió, üzleti portré, vagy riportfotó. A tökéletes munkánk garanciája a több éves szakmai gyakorlatunk és a minőségi referenciáink.

Tárgyfotózás Osram.  A tárgyfotózás első lépéseként a megrendelővel egy rövid megbeszélés keretein belül rögzítjük a képekkel kapcsolatos elvárásokat. Nagyon fontos tudnunk, hogy a tárgyfotóknak mi lesz a további sorsa, későbbi felhasználási területe. Ez befolyásolja a képek stílusát, színvilágát, a technikai feltételeket; és így célzott ötletekkel is segíthetjük Önöket a lehető legjobb eredmény érdekében.
Tárgyfotózás professzionális szinten, tárgy fotók készítése gyorsan, hatékonyan és megfizethető áron!

Tárgyfotózás Osram. A termékfotók teljes körű képkorrekciós eljárás után kerülnek a megrendelőhöz. Az általunk készített képeket a fotózás után digitálisan feldolgozzuk , beállítjuk a színegyensúlyt és a színhelyességet, megvágjuk a kompozíciót, esetlegesen retusálunk, és előkészítjük a nyomdai munkára az anyagot.

tárgyfotózás osram óriásplakát és citylight kampány

Tárgyfotózás Osram | Képarchívum fotózása: [1]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

5 comments

  1. Everling Csaba

    A jó reklámfotónak ereje van! | Soha ne becsülje alá a fotók erejét.

    Nem helyettesíti semmi és nem lehet figyelmen kívül hagyni: akkor is látjuk ha nem akarjuk. Bármilyen újságot veszünk is kézbe, bármelyik weboldalt nyitjuk is meg, a legelső dolgok egyike amire a tekintetünk fókuszál, mindig egy kép. A jó reklámfotó elmondja mindazt, amit csak nagyon nehezen vagy sehogy sem lehetne érzékeltetni: rögtön látjuk belőle, hogy a termék milyen színű, milyen a formavilága, használt-e vagy új, hogy a másik márkához képest milyen (például jobban mert designosabb, ergonomikusabb) hogy fémből van-e vagy fából, műanyag vagy bőr… és még nagyon-nagyon sok mindent.

    2011-07-13 at 13:12

  2. Everling Csaba

    Reklámfotózás | Fotóstúdió | Műtermifotózás

    A CCG fotóstúdiótól, a jól megszokott minőségben.
    Legyen bármilyen vállalkozása, a professzionális reklámfotó elengedhetetlen a sikerhez.

    Biztosan látta már, hogy egy-egy gyorsétterem szendvicse lefényképezve kacsint Önre az adott hely kirakatából. Biztosan érezte már, hogy legszívesebben beleharapna a kirakatba.
    Hogy megvásárolná az adott reklámban szereplő terméket, de nem holnap.
    Azonnal.

    A titok nem túl nagy.
    Ezen marketingfogás egyik legfőbb sajátossága, hogy olyan minőségben készülnek el a reklámfotók, amelyek a fogyasztóban felkeltik a vásárlási szándékot.
    Természetesen nagyon fontos ehhez a kiváló minőségű termék is, de mi a helyzet azzal az esettel, amikor a termék adott, de a cég nem rendelkezik a reklámfotózás olykor több milliós költségével?

    Mi erre is kínálunk megoldást: hangulatfotózás.
    Professzionális tárgyfotózást vállalunk, és olyan minőségű reklámfotó szolgáltatást kínálunk kedves ügyfeleink részére, amely a legnagyobbak számára is tökéletesen elfogadható minőségű.
    A különbség annyi, hogy az áraink nem elrugaszkodottak, így bármely vállalkozás megteremtheti önmagának a sikerhez szükséges reklámfotók elkészítésével a stabil jövő biztos hátterét.

    2012-06-21 at 13:34

  3. Everling Csaba

    Reklámfotók | Reklámfotók kreatívan, professzionálisan

    Manapság egy jó reklámfotó (termékfotó) többet ér mintha szórólapok ezreit nyomtatnád. Egy kiváló termék vagy szolgáltatás reklámozásához minőségi fotó szükséges. A szépen elkészített termékfotó felkelti az érdeklődést, kíváncsivá tesz, vágyat ébreszt a megszerzésre és ezáltal behozza a vevőt az üzletedbe. Bármely médiában megjelenített kiadványban először mindig a fényképet vesszük észre, mert a jó fotót nem helyettesíti semmi és elengedhetetlen a sikerhez. Bármely bemutatkozó anyag, könyv-illusztráció, promóciós és reklám kiadvány, CD borító, katalógus fotóinak elkészítésében segítségedre vagyok. Webolalakra optimalizált méretben, katalógusokba, óriásplakátra nagy felbontásban.

    Mobil stúdióval a fényképeket akár külső helyszínen is elkészítjük.

    2012-07-06 at 13:08

  4. Everling Csaba

    Tárgy-, termékfotók | Reklámfotózás

    Jó termékfotó nélkül küzdelem a marketingmunka. Az igazán jó reklámfotó a sikeres vizuális marketing kommunikáció alapja!

    Vizuális világban élünk. Termékeink, s marketing üzenetünk a médián keresztül, látványos képi formában kerülnek a fogyasztóhoz a legközelebb.

    Manapság már nemcsak a nagy márkák, de a kisebb cégek is felismerték, hogy a termékeiket jó tárgyfotók, termékfotók mellékelésével sokkal hatékonyabban, sikeresebben értékesíthetik. A fotó képes érzéseket közvetíteni, előnyöket sugallni, reményt, vágyat kelteni. Bármely írott szövegnél hatékonyabban közvetíti a minőséget és a marketing üzenetet akár katalógusban, akár honlapon, vagy szórólapon, hirdetésben, bármilyen felületen, ahol értékesíteni kívánjuk a termékeinket.

    Ha kinyitunk egy újságot, vagy megnyitunk egy honlapot, az első dolog, amit az ember szeme érzékel és megnéz, az a kép, a fotó. Ezek közvetítik legerősebben, leghatékonyabban a marketing üzenetet.

    Emiatt fontos az értékesítők és a marketing tervezők számára a jó minőségű, gondosan kivitelezett termékfotó. A hatékony értékesítés, a jó reklám miatt fontos, hogy ne a termékfotózáson spóroljunk, mert egy gondosan megtervezett, és szépen kivitelezett reklámfotó, egy igényes katalógus, vagy kiadvány megsokszorozhatja a cég árbevételét.

    A jó fotónak ereje van. Nem lehet szavakkal helyettesíteni. Sok mindent elárul a termékről, képes érzéseket sugallni, vágyat kelteni. Ezek a vizuális információk keltik fel az érdeklődőben az érzést, hogy „megveszem, én ezt szeretném”.

    Ez persze csak a jól megtervezett, profin kivitelezett képek esetében van így. Ha a termékfotó nem viszi át a marketingtervezők által meghatározott üzenetet, nem az elvárt érzést váltja ki az emberekből, akkor nem jó a kép. Mi arra vagyunk hivatottak, és annak rendeljük alá fotózási szemléletünket – tapasztalatainkra is alapozva –, hogy a képek rokonszenvet váltsanak ki az érdeklődőkből. Emelje a cégek és a termékek imázsát. Ugye Ön is ezt szeretné?

    A termékfotózásnál, tárgyfotózásnál már a képek elkészítése előtt ajánlott eldönteni, hogy milyen célra és milyen felületen szeretné a képeket felhasználni, valamint, hogy milyen marketing üzenetet kell a fotónak közvetítenie. A szóban forgó terméket, tárgyat ennek megfelelő élethelyzetben, vagy háttérben kell a fotókon megjeleníteni.

    A kívánt hangulat eléréséhez a fotózás során nagyon ügyelünk a megfelelő fényekre, ezt profi stúdióvilágítás teszi lehetővé. Ha olyan tárgyról, vagy termékről van szó, ami nem mozdítható, akkor a stúdiót kivisszük a helyszínre, és ott készítjük el a fotókat. A fotók elkészítése után következik a munka java része, a fotók részletes kidolgozása, esetleg retusálása, majd ez után, a szükséges grafikai munkák.

    Stúdiónk nemcsak reklámfotózásban tapasztalt, képzett fotográfussal, de kiadvány, és reklámtervezésben járatos, gyakorlott grafikus tervezővel is megbízói rendelkezésére áll. Munkánk és az Ön értékesítésének sikerességét marketing kommunikációban járatos tervezők erősítik.

    A termék- és reklámfotózástól a teljes reklám- és kiadványtervezésig, a grafikai, nyomdai előkészítésig, nyomdai partnereink révén pedig a teljes kivitelezésig vállaljuk a reklámcélú feladatok elvégzését.

    2013-10-25 at 09:56

  5. Everling Csaba

    Óriásplakát | Kampányok, hirdetések

    Az óriásplakát kampányok népszerűsége és keresettsége abban rejlik, hogy a plakátok mérete és elhelyezkedése olyan kivételes megjelenési formát jelent, mely egyetlen más hirdetési eszközre sem jellemző.

    Az óriásplakát többfunkciós: informál, szórakoztat, megjelenésével esztétikai élményt nyújt és, ezáltal újra és újra odafigyelésre késztet. Előnyös tulajdonságainak köszönhetően alacsony költségek mellett is nagy lefedettséget és hatékonyságot biztosít.

    2013-12-04 at 21:06

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>