Grafikus (stúdió)

Grafikus | Grafikai tervezés

Grafikus | Typochonder. A brand, az első benyomás vitathatatlanul nagy jelentőséggel bír, hiszen ez határozza meg azt az érzetet, amit egy cég, termék, de akár az egyes ember is kommunikál / kommunikálni szeretne.

grafikus (1)

Grafikus | Grafikai tervezés. Célunk, hogy igényes, kreatív szemlélettel alkossunk meg minden munkát. Ne csak túl legyünk rajta, de tudásunk legjavát nyújtva teljes körű kiszolgálást biztosítsunk a minőségi fotótól egészen a kreatív grafikai kivitelezésig offline és online területen egyaránt.

grafikus (3)

Arculattervezés | Kiadványtervezés. Az integráció idejét élve nem felejtettük azonban el azt sem, hogy az egyes szakterületek alapos ismerete mennyire fontos a minőségi munka megszületéséhez, így szakmai partnereinkkel közös célokat megvalósítva, de külön divízióként működve válogatjuk ki a legjobb gondolatokat és teremtünk értéket.

grafikus (2)

Kreatív stúdió | Tipográfia. Mi nem csak elvégezzük a feladatot, hanem törekszünk megoldásainkat magas szakmai színvonalon kidolgozni, értéket teremteni, ügyfeleink mindennapjait tevékenységünkkel megkönnyíteni.

Márkaépítés | Nyomtatott- és digitális médiafelületek. Minimalista, elegáns és időtálló grafikák minőségi kivitelezéssel. Kérem nézze meg referencia munkáinkat az oldalunkon.

Everling Csaba | grafikus
+36 30/952 69 47

——   •   ——

Fotóstúdió | Műtermi fotók

Fotóstúdió. A CCG Fotóstúdiót 1990-ben alapította Everling Csaba fényképész, és az elmúlt harminc év alatt számos hazai és külföldi reklámkampányban vettünk részt.

fotóstúdió kreatív portré poszter

Fotóstúdiónk kreatív szemlélettel oldja meg a kapott feladatokat a felvétel layoutjának tervezésétől, a fényképezésen és elektronikus feldolgozáson keresztül, a nyomdai előkészítésig.

Fotóstúdió. Napjaink elvárásainak megfelelően nemcsak a reklámfotókat készítjük el, hanem azok számítógépes feldolgozását is. Az elkészült reklámfényképeken elvégezzük a szükséges retus munkát, a színhelyesség, a fényérték, az élesség beállítását, és ily módon archiválva adjuk át a megrendelt felvételeket. Igény szerint elkészítjük a fotókkal kapcsolatos egyéni és művészi elképzeléseket (szűrők, effektetek stb.) is.

Fotóstúdió. Az szakmában eltöltött évek során fotóstúdiónk jó kapcsolatokat alakítottunk ki alvállalkozóinkkal, melynek köszönhetően minden a munkával kapcsolatos részfeladat (speciális díszletek és fotózási helyszínek, dekoratőr,sminkes, fodrász, stylist, modellek, stb.) koordinálását vállalni tudjuk.

Everling Csaba | fényképész
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>