Autódekoráció fotózás • Chef Centrum | Reklámfotózás nr. X

Autódekoráció fotózás, reklámfotózás, reklámfotók | Modellfotózás, modell fotó, portréfotózás, modellalbum

Autódekoráció fotózás. Fotóstúdiónk rendelkezik saját szakfényképész és kreatív alkotó csapattal, így felkészülten várunk cégeket és reklámügynökségeket, akiknek termékfotózásra, reklámfotózásra van szükségük. A munkákhoz biztosítunk minden szükséges összetevőt (díszletek, modellek, smink-fodrász, stylist, kellékek).

autódekoráció fotózás chefcentrum reklámfotózás 1

Autódekoráció fotózás. Egy cég megjelenésében és üzletpolitikájában, nagyon fontos, hogy termékeit és szolgáltatásait, hogyan prezentálja a külvilág felé. Éppen ezért fotósaink, a legkülönfélébb módszerekkel és technikákkal próbálják a megrendelő célközönségének felkelteni érdeklődését a céltermék iránt fotók formájában.

autódekoráció fotózás chefcentrum reklámfotózás 2

Autódekoráció fotózás. Fotóstúdiónk főbb tevékenységi területeink közé tartoznak a minőségi tárgy és termékfotózás, katalógusfotózás, műtermi fotózás, reklámfotózás, enteriőr fotózás, portréfotózás valamint modell és divatfotózás. A közel húszéves szakmai gyakorlat mellett, professzionális technikai eszközpark és stúdió felszerelés segíti a munkánkat, hogy mindig a legjobb minőségben tudjuk megvalósítani megrendelőink elképzeléseit, akár fotóstúdióban akár külső helyszíneken is.

Ügyfél: Chef Centrum
Megrendelő: Lime Communication Reklámügynökség

Modell fotók: [1] [2] [3]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

3 comments

  1. Everling Csaba

    Fotógyár | Fényképarchívum | Képügynökségi fotózás

    A CCG Fotóstúdió egy modern, független full service fotóügynökség.

    Reklámkampányokat készít, ötleteket gyárt, kreatív tartalmakat fejleszt és kiemelt figyelmet fordít a dizájnra – vagyis azon munkálkodik, hogy ügyfeleit még híresebbé tegye.

    2012-07-12 at 12:08

  2. Everling Csaba

    Termék és reklámfotózás | Fotóstúdió

    Megfelelő reklámfotó nélkül terméket reklámozni olyan, mint erdőbe fát vinni: értelmetlen. Gyenge kivitelű termékfotót használni, pedig balgaság, mert nagymértékben rontja a termék és a cég megítélését. Tehát egy rossz, vagy nem létező termékfotó, Önnek elmaradt vásárlásokat generál. Így folyamatosan erősítve a konkurens cégek eladásait. A konkurens cégek, pedig örülnek, hogy előre engedték őket.

    2012-07-14 at 19:50

  3. Everling Csaba

    A jó reklámfotónak ereje van! | Soha ne becsülje alá a reklámfotók erejét

    Nem helyettesíti semmi és nem lehet figyelmen kívül hagyni: akkor is látjuk ha nem akarjuk. Bármilyen újságot veszünk is kézbe, bármelyik weboldalt nyitjuk is meg, a legelső dolgok egyike amire a tekintetünk fókuszál, mindig egy kép. A jó reklámfotó elmondja mindazt, amit csak nagyon nehezen vagy sehogy sem lehetne érzékeltetni: rögtön látjuk belőle, hogy a termék milyen színű, milyen a formavilága, használt-e vagy új, hogy a másik márkához képest milyen (például jobban kézre esik-e mert ergonomikusabb a fogantyúja) hogy fémből van-e vagy fából, műanyag vagy bőr… és még nagyon-nagyon sok mindent.

    Ha az Ön termékeiről nincsenek jó reklámfotói, keressen bennünket az elérhetőségeinken.

    2012-07-14 at 19:54

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>