Műtermi tárgyfotózás • OSRAM | Tárgyfotózás nr. III

Műtermi tárgyfotózás, tárgy fotók | Budapesti fotó stúdió és műterem

Műtermi tárgyfotózás | Tárgy fotók. A termékeiről készült minőségi fotók, a tökéletes képi megjelenítés határozza meg leendő ügyfelei döntését vásárlás előtt. Egy jó termékfotó fél siker terméke eladására. A megfelelő fényképező és a hozzá rendelt stúdió, valamint a szakmai képfeldolgozása.
Ezeknek a képeknek kell elvarázsolni a látogatót, hogy a kiszemelt termék jó választás, ezért fontos, hogy az elkészült kép impozáns és meggyőző legyen. A termékeiről készült kép tökéletes kiegészítője a leírásoknak, ezért nagyon fontos része a termékoldalnak.
Fotóstúdiónk ebben tudunk Önnek segíteni, biztosíthatjuk, hogy a legjobb minőségű képeket biztosítjuk a rendelkezésére az értékesíteni kívánt termékeiről.
Tükröződő felületeket mindig is körülményes fotózni, de főleg akkor tudnak bosszantóak lenni, ha sietni kell a munkával és már szorít a határidő. Az igazi fotós apró cselekkel és trükkökkel játssza ki a reflexiókat (ügyesen helyezi a lámpákat, különböző fehér és fekete felületű lapokat vet be, „jó helyről” fotózza a terméket stb.), valamint grafikai utómunkával.

Műtermi tárgyfotózás | Tárgy fotók. Fotóstúdiónk feladata az OSRAM számára, összes termékük tárgyfotózása, a képanyag átfogó grafikai feldolgozása, valamint katalogizálása volt.

Műtermi tárgyfotózás | Tárgy fotók. Fotóstúdiónk az elkészített felvételeket szükség esetén bármilyen felhasználáshoz, grafikai munkához előkészítjük.
Alap retusálás: helyes fedettség, színhelyesség és színprofil beállítása, teljes körű retusálási munkák, körbevágás (maszkolással).

műtermi tárgyfotózás - osram 1

Műtermi tárgyfotózás | Tárgy fotók. További grafikai előkészítés: segédvonalak, ami lehetővé teszi, a tárgy egyszerű tájolását a végső grafikai munkáknál.

alap layer: transparent (egy átlátszó réteg, hogy később a fotó bármilyen grafikai környezetben használható legyen);
• layer 1: termék;
• layer 2: csomagolás.

Végső méret akkora, hogy bármilyen grafikai felhasználáshoz, akár óriásplakát nyomtatásához is megfelelő.

Képarchívum fotózása | Budapesti fotó stúdió: [1] [2] [3]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

4 comments

  1. Everling Csaba

    Professzionális katalógusfotózás | Katalógus fotók készítése

    A jó katalógusfotó mindazt elmondja, amit hiába próbálunk szavakba önteni. A jó katalógusfotón rögtön látjuk, milyen a termék formája, a színe, milyen anyagból készült. A jó katalógusfotó a fogyasztót csábítja, a lelket megérinti, és ösztönzi a bemutatott termék birtoklására. A jó katalógusfotó vágyat kelt. De ami a legfontosabb, a jó katalógusfotó eladja a terméket.

    2012-05-28 at 15:15

  2. Everling Csaba

    Reklámok | Katalógus, prospektus

    Képzeljünk csak el egy utazási prospektust tele rajzokkal napsütötte tengerpartokról és hófödte hegycsúcsokról, egy ételreklámot, amiben vízfestékkel festett gusztusos fagylaltkehely látható, vagy egy katalógust, amiben tusrajzokkal ábrázolt ruhák alapján döntjük el, hogy melyik inget rendeljük meg. Biztos nagyon szépek lennének ezek az illusztrációk, de ki is fejtenék azt a hatást, amit a reklámozó szeretne? Nem kell megválaszolnom a kérdést. Manapság elképzelhetetlen a reklámok nagy része fénykép nélkül, sőt sok esetben a fotó az egyetlen lehetőség.

    Mi tesz különlegessé egy fényképes hirdetést? A leíró képessége, hogy hangulatot tud teremteni, szórakoztat, művészi értéket képvisel vagy elad egy terméket? A fotó mindezt egyszerre tudja, és még sokkal többet.

    2012-06-03 at 14:37

  3. Everling Csaba

    Tárgyfotózás | A képek digitális utómunkája

    A képek egytől egyig feldolgozásra kerülnek. A fotókat megvágjuk, retusáljuk és szükség szerint színhelyessé tesszük.

    A képek körbe vágása: a termékfotók felhasználásától függően lehetőség van a képek körbevágására is. Ezt a szolgáltatást web áruházakhoz, katalógusokhoz ajánljuk.

    2013-10-14 at 19:57

  4. Everling Csaba

    Tárgyfotózás | Együttműködési lehetőség webáruházaknak, katalógusoknak

    Azoknak a cégeknek kínáljuk ezt a lehetőséget, ahol folyamatosan megújuló, bővülő árukészletet tartanak nyilván. A gyakran cserélődő termékválaszték vizuális kommunikálása és értékesítése költséges. Itt egy olyan szolgáltatást és együttműködést kínálunk, ahol havi csomagokat állítunk össze és egy olyan árstruktúrát alakítunk ki, ami folyamatos termékfotózás esetére előnyös és költséghatékony.

    2013-10-14 at 19:58

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>