Digitalizálás

Digitalizálás | Fotó retusálás, nyomdai előkészítés | Fénykép és fotó digitalizálás, szkennelés

Digitalizálás és szkennelés. Stúdiónk így a XXI. században egy kicsit múlt-idézve felajánlja, hogy beszkenneli archív anyagait. Rendelkezünk bármilyen méretű (leica, roll, sheet film), bármilyen nyersanyag (papírkép, negatív, dia), digitalizálásara alkalmas szkennerrel. További információért keressen bennünket bizalommal a kapcsolat menüpontban feltüntetett telefonszámon, vagy drótpostán.

digitalizálás (2)

A jól sikerült kiadványok ismérvei közé tartozik a képanyag. A fényképeket, ha nem digitális kamerával készülnek a felvételek, először digitalizálni kell. A képek magas színvonalon végzet digitalizálását, ezt a nyomdai előkészítésben alapvető, kiegészítő szolgáltatást a CCG Fotóstúdió már a kezdetek óta biztosítja.

A legfejlettebb berendezésekkel végzett munka akkor válik igazán jelentőssé, ha a megrendelő igényes képeket szeretne viszontlátni kiadványában. Ennek az elvárásnak az egyszerre asztali szkennerek és a hozzájuk kapható szoftverek technikai adottságai már nem minden esetben felelnek meg. Itt számos olyan paramétert kell figyelembe venni, amelyeket professzionális felhasználásra tervezett berendezésekkel lehet megfelelő módon beállítani és rögzíteni. Ebben nyújtanak segítséget a tapasztalt szakemberek, akik számos igényes munkát tudhatnak maguk mögött.

digitalizálás fotó fénykép graf zeppelin

Digitalizálás és szkennelés. Többféle szkennelési szolgáltatásunkkal igyekszünk mindenféle grafikai igényeknek megfelelni.
Filmek, papírképek, diafilmek digitalizálása profi minőségben.‎  Stúdiónk vállal archiválást bármilyen nyersanyagról (dia, negatív, papírkép), bármilyen nyersanyag méretről (leica, roll film, síkfilm, valamint papírképnél A/4-es méretig). Vállalkozásunk analóg eszközökről vállal professzionális szkennelést, hogy az Ön fényképei megmaradjanak a jövő generációja számára.
A por és karcmentesítő szoftver minden eljárásunkban automatikusan dolgozik, de csak a színes alapú filmeket tudja kezelni, a C-41-es fekete-fehéret is beleértve. Az ezüst alapú (hagyományos) fekete-fehér filmeket csak utólag, manuálisan lehet retusálni.  A képjavításokat, retusálást mi elkészítjük.

Everling Csaba | fotódigitalizálás, szkennelés
+36 30/952 69 47

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>