Rendezvény fotók • Carrier CR gyártósor átadás | Rendezvényfotózás nr. V

Rendezvény fotók, fotós, profi rendezvényfotózás | Budapest fotó stúdió

Rendezvény fotók. Egy cég történetében nagyon sok esemény, rendezvény adódik, amelyeket a későbbiek során szeretne felidézni. Az ilyen alkalmakkor készült fotók megismételhetetlenek. Fotó stúdiónk meggyőződése szerint a fotók jelentősen erősítik a céges rendezvények hatását. Segítségükkel a résztvevők bármikor felidézhetik és megoszthatják a rendezvénnyel kapcsolatos élményeiket. Rendezvényfotóink magas minőségben és kiváló hangulatban készülnek.

Rendezvény fotók. Manapság a rendezvények nagyon sokrétűek. A rendezvényfotózások általában felkészüléssel, egyeztetéssel kezdődnek.  Ajánlatkéréskor ne felejtse megadni, hogy hol, mikor lesz a rendezvény, kik lesznek a meghívott vendégek és, hogy lesznek-e kiemelt vendégek a meghívottak között. Ha minőségi rendezvény fotókat szeretne a megörökíteni kívánt rendezvényről, érdemes alaposan utánanéznie kire bízza fotózását.
Minőségi rendezvényfotózás igény szerint több fotóssal is. Rendezvény fotós szolgáltatásunkat minden alkalomra ajánljuk!

rendezvény fotók gyárlátogatás carrier cr

Rendezvény fotók. Fotóstúdiónk feladata, a Carrier CR hűtőgépgyár jászberényi üzemében az új gyártósor átadása, és a gyárlátogatás riportfotózása volt.

Carrier CR rendezvény fotók | Reklámfotózások: [1] [2]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>