Reklám poszterek • CARRIER CR | Tárgyfotózás nr. VI

Reklám poszterek, reklámdekoráció | Budapesti fotóműterem és fotóstúdió

Reklám poszterek. Képzeljünk csak el egy utazási prospektust tele rajzokkal napsütötte tengerpartokról és hófödte hegycsúcsokról, egy ételreklámot, amiben vízfestékkel festett gusztusos fagylaltkehely látható, vagy egy katalógust, amiben tusrajzokkal ábrázolt ruhák alapján döntjük el, hogy melyik inget rendeljük meg. Biztos nagyon szépek lennének ezek az illusztrációk, de ki is fejtenék azt a hatást, amit a reklámozó szeretne? Nem kell megválaszolnom a kérdést. Manapság elképzelhetetlen a reklámok nagy része fénykép nélkül, sőt sok esetben a fotó az egyetlen lehetőség.
Mi tesz különlegessé egy fényképes hirdetést? A leíró képessége, hogy hangulatot tud teremteni, szórakoztat, művészi értéket képvisel vagy elad egy terméket? A fotó mindezt egyszerre tudja, és még sokkal többet!

reklám poszterek - reklámfotozás - carrier cr

Reklámfotózás | Reklám poszterek. Ha valamilyen tárgy nagysága miatt nem alkalmas arra, hogy a stúdióba szállítsák, fel vagyunk készülve, hogy bármilyen helyszínt, bevilágítsunk, átalakítsunk ideiglenes fotóstúdióvá.

Reklámfotózás. Mobilizálható rendszereink, a külső helyszíneken történő reklám- és tárgyfotózást is műtermi színvonalon teszik lehetővé.
Reklámfotózás kültéri helyszínen épített stúdióval: [1] [2] [3]

CARRIER CR | Tárgyfotózás – Termékfotók készítése katalógushoz.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>