Reklámfotók • Carrier CR | Tárgyfotózás nr. VI

Reklámfotók, reklámfotózás, reklám fotók | Fotóstúdió, budapesti fotó műterem

Reklámfotók | Carrier CR. Saját műtermünkben a legmodernebb technikai eszközökkel, és a legújabb szoftverekkel dolgozunk. Csapatunk rugalmas az aktuális trendeket jól ismeri, és a kreatív ötletekből kifogyhatatlan.
Stúdiónk nemcsak reklámfotózásban tapasztalt, képzett fotográfussal, de kiadvány, és reklámtervezésben járatos, gyakorlott grafikus tervezővel is megbízói rendelkezésére áll. Munkánk és az Ön értékesítésének sikerességét marketing kommunikációban járatos tervezők erősítik.
A termék- és reklámfotózástól a teljes reklám- és kiadványtervezésig, a grafikai, nyomdai előkészítésig, nyomdai partnereink révén pedig a teljes kivitelezésig vállaljuk a reklámcélú feladatok elvégzését.

reklámfotók tárgyfotózás Carrier CR 1

Katalógusfotózás: [1] [2]

Reklámfotók | Carrier CR. Fotóstúdiónk feladata olyan tárgyak lefényképezése volt,  melyek nagyságuk  miatt nem voltak alkalmasak arra, hogy a stúdióba szállítsák. Fel vagyunk készülve arra, hogy bármilyen helyszínen dolgozzunk, bevilágítsuk, átalakítsuk ideiglenes fotóstúdióvá.
A kívánt hangulat eléréséhez a fotózás során nagyon ügyelünk a megfelelő fényekre, ezt profi stúdióvilágítás teszi lehetővé. Ha olyan tárgyról, vagy termékről van szó, ami nem mozdítható, akkor a stúdiót kivisszük a helyszínre, és ott készítjük el a fotókat. A fotók elkészítése után következik a munka java része, a fotók részletes kidolgozása, esetleg retusálása, majd ez után, a szükséges grafikai munkák.

Reklámfotók | Carrier CR. Mobilizálható rendszereink, a külső helyszíneken történő tárgyfotózást is műtermi színvonalon teszik lehetővé.
Tárgyfotózás kültéri helyszínen épített stúdióval: [1] [2] [3]

Reklámfotók | Carrier CR. – Modellfotózás reklám poszterhez.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>