Fotóműterem bérlés | CCG Fotóstúdió arculat nr.II • Névjegyek

Fotóműterem bérlés, fotó műterem, műtermi és stúdió fotózás | Reklámfotózás, reklám fotózás és fotók

Fotóműterem bérlés | Budapest. Fotóstúdió bérlés Budapesten a Belváros szívében. Fotóműtermünk a Kálvin tér szomszédságában található, teljes körűen felújított, korszerű felszereléssel rendelkező és nem utolsó sorban elérhető árú műterem várja bérlőit. Minden technikai felszereléssel és szakképzett fotós segítséggel áll az érdeklődők segítségére. Fotóstúdiónk bérlését elsősorban olyan grafikai stúdiók számára ajánljuk, akik saját maguk akarják elkészíteni a kreatív briefjükhőz szükséges fényképeket.

Fotóműterem bérlés | Budapest. Munkaterületünk több mint 20 éve a professzionális tárgy- és reklámfotózás, divat-, magazin-, gazdaság-, valamint épületfotográfia, vizuális koncepciók megvalósítása.
Az igényes, mégis megfizethető fotók, magas technikai színvonalon fontos része kínálatunknak. Ez magába foglal image – értékű design fotókat és ki-hátterezési munkákat. Rendelkezésre állunk továbbá üzletjelentések illusztrálására, céges portrék és riportmunkák készítésére. Amit adunk: költségkerethez igazodó divat- és reklámfotókat a legmagasabb szakmai színvonalon, korszerű technikai felszereléssel, kimagasló képességű háttércsapattal. Többségében közvetlen a gyártónak, a kereskedelemnek dolgozunk, de ügynökségnek, magazinnak is azzal az egyértelmű céllal, hogy tiszta és értékes fotográfiákat alkossunk. Profi, jól képzett stábbal, külsős munkatársak választékával, továbbá kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezünk a hazai és nemzetközi fotográfia területén. Munkánk célja, hogy nemzetközi szintű, letisztult termékábrázolást valósítsunk meg, ami egyfajta média-neutrális felhasználást tesz lehetővé. Igény estén természetesen környezettel és dekorációval is dolgozunk.

Fotóműterem bérlés | Budapest. Fotóstúdiónk e hónapban belefogott, hogy grafikai arculatát megújítsa. Amíg ezzel a munkával elkészülünk, szeretnénk bemutatni a régi arculatok névjegykártyáit.

fotóműterem bérlés fotóstúdió névjegy 1

fotóműterem bérlés fotóstúdió névjegy 2

Arculati tervek: Avalanche Kreatív Ügynökség

Everling Csaba | typochonder
+36 30/952 69 47

One comment

 1. Everling Csaba

  Reklámfotózás | A felszerelés

  Középméretű és nagyformátumú gépparkkal rendelkezünk. Canon APS-C és teljes szenzoros vázakkal is dolgozunk. A gépvázak kiegészítői a rendszervakuk és a jól megszokott, képstabilizátoros zoomobjektívek. Riport, portré és divatfotóban előnyben részesítjük a nagy fényerejű (F1.4-F2.8) fixobjektívsorunkat. Ezek a lencséink szebb rajzolatot adnak az életlen képrészeken és a mélységélesség kontrollálását is szabadabbá teszik. Más stúdióktól eltérően Mamiya és Pentacon Six középméretű objektíveket is használunk tilt és shiftadapterrel, valamint M42-es Jénai Zeiss lencséket, ha katalógusfotóban perspektíva-korrekcióra van szükség, vagy a Canon objektívek képminősége az adott helyzetben nem elegendő. A Canon digitális vázakat síkfilmes gépre szerelve is használjuk, mint digitális hátfalakat és a jóval nagyobb felbontású középméretű hátfalakat is szívesen alkalmazunk munkáinkban.

  Portré és riportfotóban gyakran 645-ös Zenza Bronica fényképezőgépparkkal dolgozunk. A középméretű Mamiya vázakhoz adapterekkel műszaki objektívjeinket is tudjuk csatlakoztatni. Linhof és Horseman gyártmányú műszaki gépeink 6×9 cm, 4×5”-es méretben állnak vevőink rendelkezésére. Objektívsorunkban nagyformátumú Schneider-Kreuznac, Rodenstock és Nikkor objektívek találhatók. Korhű divat, portré, csendélet és tájfotó készítéséhez XIX. századi rézobjektívparkunk és lágyrajzú objektívjeink is rendelkezésre állnak.. Speciálobjektívjeink között reprográfiai objektívek, nagy-felbontású makroobjektívek, lupeobjektívek és mikrofelvételi objektívek is találhatók. A műszaki és tudományos fényképezési lehetőségeinket speciális szűrősorunk is kiegészíti.

  Világítástechnikai parkunk villanófejekből és folyamatos fényű halogénlámpákból áll, gazdag fényformálóparkkal. Lámpáink fénymennyisége elegendő ahhoz, hogy komoly tereket be tudjunk világítani, akár forgatás, akár fényképfelvételezés a cél. Fényformálóparkunk a ma divatos softbox-ok mellett nagyban épít a klasszikus parabolareflektorokra és méhsejtekre, valamint a fény szűrőzési lehetőségeire. Az előbbi megoldás a gazdag díszítőfényezést segíti, mely a „hollywood-i” világítás ismertetőjele, míg utóbbi gazdagítja a háttérválasztékot és színes fényekkel történő munkára is lehetőséget ad. Sok felvételünkön a fények színezése adja a háttér színét vagy a sminkek és tárgyak látványos megjelenését.

  2012-06-20 at 10:19

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>