Tárgyfotózás Milka • Óriásplakát és citylight kampány | Tárgyfotózás nr. IX

Tárgyfotózás Milka, tárgyfotó, tárgy fotózás | Óriásplakát és citylight kampány

Tárgyfotózás Milka. Egy jól megkomponált, igényesen elkészített fotó megfogja a szemlélőt, felkelti az érdeklődést és eladja a terméket. A minőségi termékfotók, tárgyfotók, reklámfotók meghatározzák a cég arcát/arculatát. A minőségi tárgyfotó kommunikál a vásárlóval, aki a szemnek tetszetősen kínált terméket nagyobb százalékban választja, így valószínűséggel potenciálisan vásárlóvá válik.

tárgyfotózás milka óriásplakát citylight 1

Tárgyfotózás Milka. Szavak helyett beszéljenek a képek!Ha valamiről látunk egy képet – fotót, azonnal eldöntjük, tetszik-e vagy sem. Egy jó tárgyfotó felkelti figyelmünket, érdeklődésünket az adott termék iránt, legyen az egy szappan vagy tusfürdő, egy üveg bor, egy ing, egy hűtőszekrény, esetleg egy cipő, vagy akár egy motorkerékpár. A jó tárgyfotó mindenképpen sokat segít az Ön termékének eladhatóságán.

tárgyfotózás milka óriásplakát citylight 2

Tárgyfotózás Milka. Még a fotózás megkezdése előtt érdemes Önnek átgondolnia, hogy milyen jellegű tárgyfotóra van szüksége, valamint, hogy mihez szeretné a továbbiakban használni azokat. A tárgyfotók egy belvárosi műteremben készülnek, azonban amennyiben lehetőség – igény van rá, akár az Ön székhelyén is elkészíthetőek. Természetesen a külső helyszínen történő fotózás semmiféle minőségbeli különbséggel nem jár, hiszen a műteremben használt felszereléssel történik. Léteznek úgynevezett hangulatfotók, melyek szépen, ízlésesen berendezett környezetben mutatják be az Ön termékét – termékeit. Ezek a tárgyfotók az alapvető korrekciók elvégzése után kész képként használhatók. Ezeknek a fotóknak a fő célja leginkább a képen látható tárgy(ak) környezetben való elhelyezési lehetősége.

tárgyfotózás milka óriásplakát citylight 3

Tárgyfotózás Milka. Ha Ön azonban kimondottan csak termékeit szeretné bemutatni nyomtatott katalógusban, szórólapon, vagy web áruházban, akkor a tárgyfotók környezeti beállítás nélkül, fekete vagy fehér háttér segítségével készülnek. Ezt követően a fotó(k) körbevágása, alapvető korrekciójának elvégzése és retusálása történik. A körbevágás és retusálás időtartama nagyban függ a fotózott termék(ek) minőségétől, formájától, valamint bonyolultságától.
A fent leírt folyamat végeztével lehetőség nyílik a tárgyfotókat bármilyen színű háttérre áthelyezni, csoportképeket készíteni, árnyékolni vagy körvonalazni az Ön igénye, elképzelése szerint.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

5 comments

  1. Everling Csaba

    Reklámfotó • Tárgyfotó • Rendezvényfotó | Műteremben • Kiszállással

    A több mint húsz éves szakmai gyakorlat mellett, professzionális technikai eszközpark és stúdió felszerelés segíti a munkánkat, hogy mindig a legjobb minőségben tudjuk megvalósítani megrendelőink elképzeléseit, fotóstúdiónkban vagy akár külső helyszínen is.

    2012-04-25 at 12:32

  2. Everling Csaba

    Tárgyfotók | Grafikai előkészítés

    Nyomdai felbontásban és minőségben, korrekciókkal, szín-hűen készítjük a képeket. Tökéletesen felszerelt műteremmel rendelkezünk, így nem okozhat problémát a legmegfelelőbb fényviszony kialakítása.

    2012-05-16 at 10:42

  3. Everling Csaba

    Reklámfotós | Alkalmazott fotográfus

    Fő profilunk: reklám (árupropaganda), műszaki (tárgy, illetve illusztrációs) fotók készítése. Az igényelt felvételeket mind szabadtéren (külső helyszíneken), mind műtermi körülmények között el tudjuk készíteni.

    Mindehhez az ország egyik legjobban felszerelt professzionális fotóműterme áll rendelkezésünkre.

    Gépparkunk és az általunk használt nyersanyagok garantálják a minden igényt kielégítő technikai minőséget. Ma már leginkább digitális kamerával dolgozunk, de eszközpalettánkat színesítik a hagyományos technológiát képviselő világszínvonalú síkfilmes és középformátumú fényképezőgépek.

    Célunk a partnerekkel való tartós együttműködés. Ennek érdekében ügyelünk a megbízhatóságra, a minőségre és a leadási határidők pontos betartására.

    2012-07-04 at 08:41

  4. Everling Csaba

    Citylight | Kampányok, hirdetések

    A városok, valamint a tömegközlekedési vonalak frekventált területein elhelyezett „világító dobozok” jelentős figyelemfelkeltő és megerősítő szereppel rendelkeznek.

    Tökéletesen illeszkednek a városképhez, mégis határozottan és eredményesen közvetítik az üzenetet a megcélzott közönségcsoport felé.

    A Citylight kiváló kiegészítő és kísérő médiuma a nagy óriásplakát vagy járműreklám kampányoknak Budapesten, a budapesti metróban és a nagyobb vidéki városokban egyaránt.

    2013-12-04 at 21:10

  5. Everling Csaba

    Citylight kampányok | Céges hirdetések

    A CityLight egy zárható, tisztítható üvegvitrinben elhelyezett, általában megvilágított kültéri plakát. A CityLight speciális elhelyezése folytán olyan helyen is meg tudja szólítani célcsoport­ját, ahol más reklámhordozóval nem. A CityLight a gyalogos, tömegközlekedéssel utazó, bevásárló és szórakozó közönség elérésére a legalkalmasabb médium.

    A CityLight alkalmas reklámkampányok önálló megjelenítésére is, de kapcsolható más médiumokkal is.

    A CityLight állandó háttérvilágítása miatt éjszaka is feltűnő jelenség, ezért a nap 24 órájá­ban hat.

    2013-12-04 at 21:29

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>