Céges rendezvények fotózása • Események zárídőben | Rendezvényfotózás nr. II

Céges rendezvények fotózása, rendezvényfotózás, rendezvény fotók | Budapesti fotóstúdió és műterem

Céges rendezvények fotózása. Szeretné megörökíteni céges rendezvényit: üzleti bemutató, partnertalálkozó, kiállítás, nyílt nap, sajtótájékoztató?

céges rendezvények fotózása - suzuki plastimat 1
Rendezvények fotózása. A rendezvényfotózásnál kiemelten fontos az a tény, hogy az esemény egyszeri és megismételhetetlen! A céges események kapcsán kettős a feladat, hiszen egyrészről fontos a résztvevők tevékenységének és szórakozásának bemutatása, azonban nagyon fontos hogy az elkészült fényképek egy része riportfotó módon mutassa be a megrendezésre került eseményt. Ez azért fontos, mert az elkészült fényképek felhasználása kétoldalú: promóciós célokra (sajtómegjelenések, weboldal színesítés, utólagosan megküldött fényképek a résztvevőknek,  stb.), valamint archiválás.

céges rendezvények fotózása - suzuki plastimat 26

Rendezvény fotózás: [1] [2] [3]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

8 comments

  1. Everling Csaba

    Rendezvényfotózás | Céges rendezvény és konferencia fotózás

    Különösen fontos jelentőséggel bír a rendezvény fotózásának megkezdése előtt az esemény pontos menetének átbeszélése. Ez azért fontos, hogy a fotós pontos forgatókönyvet kapjon a események sorozatáról, így nem fordulhat elő hogy lemarad egy fontos mozzanat megörökítéséről.

    2011-03-18 at 11:40

  2. Everling Csaba

    Rendezvényfotózás | Céges rendezvény és konferencia fotózás

    Minden rendezvényszervezőnek fontos, hogy a munkája meglegyen örökítve úgy, hogy azt referenciaként is feltudja használni.

    Fotósaink, mind a szponzorok, mind pedig a résztvevők szemszögéből a rendezvény teljes hangulatát tükröző képeket készítenek, melyeket büszkén tud felhasználni bármilyen célra.

    2012-05-16 at 10:35

  3. Everling Csaba

    Rendezvényfotózás | Céges rendezvény és konferencia fotózás

    Fontosnak tartjuk, hogy olyan képeket készítsünk, mely azt láttatja amit Ön a rendezvénnyel meg akart mutatni és el akart érni.

    2012-05-16 at 10:37

  4. Everling Csaba

    Rendezvényfotózás | Céges rendezvény és konferencia fotózás

    Vállaljuk, céges rendezvények, kiállítások, konferenciák, csapatépítő tréningek, különböző versenyek, professzionális szinten való megörökítését, valamint a fényképek teljeskörű számítógépes kidolgozását.

    2012-05-16 at 10:38

  5. Everling Csaba

    Rendezvényfotózás | Utómunkák

    Vállaljuk [ingyen] a rendezvény után a képanyag leválogatását és eljuttatását, nyomtatott médiákba, nyomdai minőségben.

    2012-05-16 at 10:39

  6. Everling Csaba

    Rendezvényfotó | Csoportképek felvételek

    Vállaljuk rendezvények riportfelvételezését. Esküvők, alapkőletételek, tábla és szoboravatások, kitüntetések átadása, divatbemutatók, színpadi produkciók, összejövetelek, sajtóbemutatók szerepelnek a repertoárunkban.
    Kis-, közepes- és nagycsoport fényképezését nagy- és ultra-nagy felbontással, műszaki géppel és objektívekkel végezzük. Az akár több négyzetméteres fali kép így részletgazdag és tűéles lehet.
    Csoportképek készítését kültéren és beltéren egyaránt elvégezzük. Mobil világítástechnikával bármilyen felvételi helyzethez tudunk alkalmazkodni. Csoportképek készítéséhez terepszemle szükséges.

    2012-06-20 at 09:43

  7. Everling Csaba

    Rendezvényfotózás | Céges rendezvény és konferencia fotózás

    Egy profi rendezvényt megszervezni nem kis feladat. A helyszín lefoglalása, a program megszervezése, a résztvevők meghívása mellett már időben gondolni kell az esemény dokumentálására is. Fotóstúdiónk vállalja céges rendezvények, konferenciák, kiállítások, bulik teljeskörű dokumentációját, akár az előkészületektől a sajtóanyagoktól a rendezvény legvégéig – a pontos igények maximális figyelembe vételével!

    2012-07-15 at 20:01

  8. Everling Csaba

    Rendezvényfotózás | Rendezvény és Riportfotózás

    Minden rendezvénynek és eseménynek megvan a maga hangulata, központi üzenete. Ezek megörökítése pedig a fotós számára a legfontosabb feladatok. De ez nem csak a rendezvényfotózásnál van így, a riportfotózáskor is a lehető legjobb pillanatban kell lenyomni a fényképező exponáló gombját, hogy valóban kifejező képek születhessenek.

    Legyen akár céges évforduló, protokol rendezvény vagy éppen koncert, a fő cél mindig az, hogy olyan képek szülessenek, melyek visszaadják a rendezvény igazi valóját. Fotóstúdiónk pedig minden fotózás során erre törekszik.

    A kiemelt pillanatok megörökítése, a rendezvény fotós számára alapvető feladat. Így van ez a rendezvények fotózásakor is, hiszen fontos, hogy az adott esemény fotón is meg legyen örökítve. Akár vállalati ünnepségről, diplomaosztóról vagy koncertfotózásról van szó a pontos felkészülés a fő. Éppen ezért, hogy jó képek szülessenek, érdemes profi fotóst hívni…

    2013-12-15 at 12:14

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>