Tárgyfotózás design fotó • Gulyás Speedart | Tárgyfotózás nr. XI

Tárgyfotózás design fotó, tárgy fotózás és tárgyfotók | Fotóügynökség | Fotóstúdió és műterem

Tárgyfotózás design fotó. Tárgyfotózás, professzionális tárgy-fotózás, tárgy fotók készítése. A tárgyfotózás egyik fontos területe. Mint ilyen, célja a fotón a tárgyak látványának valósághű ábrázolása, de a fotóművészeti csendélet keretein belül a tárgyak esztétikai lényegük kifejezésére is törekedhet. Stúdiónkban a különböző világítási trükkökkel operálva készítjük el a legoptimálisabb felvételeket.

tárgyfotózás design fotó

Tárgyfotózás design fotó. A jó tárgyfotó mindazt elmondja, amit hiába próbálunk szavakba önteni. A jó katalógusfotón rögtön látjuk, milyen a termék formája, a színe, milyen anyagból készült. A jó katalógusfotó a fogyasztót csábítja, a lelket megérinti, és ösztönzi a bemutatott termék birtoklására. A jó tárgyfotó vágyat kelt. De ami a legfontosabb, a jó katalógusfotó eladja a terméket.
Fotóstúdiónkat közel 25 éve alapítottam abból a célból, hogy az alkalmazott fotográfia és azon belül a tárgyfotózás, termékfotózás és reklámfotózás területein szolgáljam ki ügyfeleimet.
Ma már egy szakképzett csapattal, korszerű technikával felszerelt, 90m2-es, kellemes környezetben lévő belvárosi stúdióban (Kálvin tértől 2 percre lévő), több mint 5000 W-os összteljesítményű lámpaparkkal a legkülönlegesebb feladatok elvégzésére vállalkozunk.
Fotóstúdiónk profi fotósok segítségével az alábbi területeken tud segítséget nyújtani ügyfeleinknek: – tárgyfotózás (katalógusokhoz, honlapokhoz, web-áruházakhoz) – portréfotózás cégeknek (sajtóanyaghoz, honlaphoz), illetve magánemberek számára(önéletrajzhoz, közösségi médián való megjelenéshez, gyermek /családi fotózás, akt) – épületfotózás – virtuális séták / gömbpanorámák készítése – rendezvények fotózása.
Partnercégeink segítségével természetesen teljeskörű marketing szolgáltatással is ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket.

Tárgyfotózás design fotó:  Gulyás Gyula.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

5 comments

  1. Everling Csaba

    Reklámok | Katalógus, prospektus

    Képzeljünk csak el egy utazási prospektust tele rajzokkal napsütötte tengerpartokról és hófödte hegycsúcsokról, egy ételreklámot, amiben vízfestékkel festett gusztusos fagylaltkehely látható, vagy egy katalógust, amiben tusrajzokkal ábrázolt ruhák alapján döntjük el, hogy melyik inget rendeljük meg. Biztos nagyon szépek lennének ezek az illusztrációk, de ki is fejtenék azt a hatást, amit a reklámozó szeretne? Nem kell megválaszolnom a kérdést. Manapság elképzelhetetlen a reklámok nagy része fénykép nélkül, sőt sok esetben a fotó az egyetlen lehetőség.

    Mi tesz különlegessé egy fényképes hirdetést? A leíró képessége, hogy hangulatot tud teremteni, szórakoztat, művészi értéket képvisel vagy elad egy terméket? A fotó mindezt egyszerre tudja, és még sokkal többet.

    2012-06-03 at 14:36

  2. Everling Csaba

    Reklámfotó | Tárgyfotó, termékfotó | Fénykép

    A tárgyfotózás első lépéseként a megrendelővel egy rövid megbeszélés keretein belül rögzítjük a képekkel kapcsolatos elvárásokat.
    Nagyon fontos tudnunk, hogy a tárgyfotóknak mi lesz a további sorsa, későbbi felhasználási területe. Ez befolyásolja a képek stílusát, színvilágát, a technikai feltételeket; és így célzott ötletekkel is segíthetjük Önöket a lehető legjobb eredmény érdekében.
    A termékfotók teljes körű képkorrekciós eljárás után kerülnek a megrendelőhöz.

    Műtermi felvételek épített vagy egyszerűen körülvágható háttérrel. Katalógusokhoz, honlapokhoz, promóciós és reklám anyagokhoz.

    2012-06-22 at 17:37

  3. Everling Csaba

    Termékfotó | Retusálása, szűrése

    Az általunk készített képeket a fotózás után digitálisan feldolgozzuk , beállítjuk a színegyensúlyt, megvágjuk a kompozíciót, esetlegesen retusálunk, és előkészítjük a nyomdai munkára az anyagot.

    Tárgyfotó, termékfotó | Körbevágás

    A tárgyfotók pontos és színvonalas körbevágása elengedhetetlen. Egy rosszul, vagy helytelen technikával körbevágott tárgyfotó jelentősen rontja a kép és főleg a termék vizuális értékét.
    Ezt a szolgáltatást elsősorban termékbemutatókhoz, katalógusokhoz javasoljuk.

    2012-06-22 at 17:39

  4. Everling Csaba

    Reklámfotó | Műtermi kiszállás

    Vállaljuk, hogy nehezen mozgatható, vagy kifejezetten helyhez kötött tárgyak esetében a műtermi technikát házhoz visszük, és kollégáink helyben készítik el a képeket, hogy a tárgyfotó ne szenvedjen semmilyen hiányosságban a külső adottságok miatt.

    2012-06-22 at 17:40

  5. Everling Csaba

    Műtárgyfotózás | Tárgyfotózás

    Egy jó kép gondos előkészítést igényel, fontos a fények, a környezet, a kompozíció és a fényképezőgép összhangjának megteremtése. Ennek érdekében kellő időt kell szánni rá, hogy mindez megvalósuljon. Tárgyfotókat különféle fotósátrakban és dekorációs, derítő kellékek segítségével.

    2012-09-01 at 19:01

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>