Képügynökség photo stock • Magnólia | Képügynökség nr. VIII

Képügynökség photo stock, fotóarchívum, fotóügynökség | Fotóblog

Képügynökség photo stock. “Egy kép felér 1000 szóval”, tartja a mondás. Vezetik a tekintetet, az emberek megnézik, és formailag és designban is hozzátesznek egy kiadványhoz. Sok esetben kellenek a reklámanyagba az illusztráló képek, olyanok, melyek alátámasztják az írott anyagot, és vele együtt az üzenetet.
Fotóstúdiónk évről évre rengeteg fotót készít különböző témákban. Legyen az akár tárgy, személy, modell, rendezvény vagy reklám fotózás, mi mindenben megtaláljuk azt az érintetlen szépséget amit meg lehet, és meg is kell örökíteni. Hiszen a szépség mindenben ott lakozik, csak a hozzáértő szem kell hozzá ami észreveszi és az elhivatott lélek ami fel is fedi azt a maga tündöklésében. Fényképezéskor a képi elemek (különböző tárgyak, emberek stb.) közül a fotósnak tudatosan kell kiválasztania, mi és hogyan kerüljön a képre. Ismernie kell azokat a módszereket, melyek segítségével a fölösleges képelemeket eltávolíthatja. Minden lefényképezendő témával szembeni legfontosabb követelmény az, hogy minden képalkotó elem képszerkesztési és tartalmi szempontból indokolt legyen.

képügynökség photo stock magnólia 1

Képügynökség photo stock. Képarchívumunkban Ön könnyen megtalálhatja az igényeinek legmegfelelőbbet. Ha keresése közben nem találta meg az igazi, az Önnek szükséges fényképet (a képügynökségi anyagok csak kb. 80%-ban felelnek meg grafikai terveinek) akkor forduljon hozzánk bizalommal, a layout fotó átvétele és a megrendelés felvétele után rövid határidőn belül előkészítjük, és küldjük a kiválasztott képet.

képügynökség photo stock magnólia 3

Képügynökség photo stock. Fotóstúdiónk átfogó képügynökségi anyaggal áll megrendelői részére. Alap fénykép archívum (témakörök a teljesség igénye nélkül): Magyarország, Budapest, tájképek, virág, gasztronómiai és élelmiszer valamint gyümölcs és zöldség, speciális tárgyfotók, muzeális tárgyak stb. – nagy választékban (honlapjainkra feltöltött képanyagok csak illusztrációk, az ügyfelek számára prezentált fényképválasztékot a kreatív feladatok szerint alakítjuk ki);

képügynökség photo stock magnólia 6

Képügynökség photo stock | Magnólia • műtermi virágfotózás: [1] [2] [3]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

4 comments

  1. Everling Csaba

    A reklámfotó hatása | Fényképészet

    A reklámkészítők egyik legnehezebb feladata az, hogy megtalálják hogyan alakítható át egy tárgy képe reklámképpé, hogyan érhető el, hogy a kép a nézőben érzelmeket váltson ki, gondolatokat ébresszen, méghozzá olyanokat, amilyeneket a reklámtervező elképzelt.

    Egy tárgy reklámképpé alakításánál rendkívül fontos figyelembe venni, hogy a reklám ne épüljön a tárgyra. A reklám nem épülhet a tárgyra, hanem annak egy jellemzőjére, melyet a vásárló szempontjából értékessé akar tenni. Ez a tulajdonság kell, hogy a reklám valódi tartalma legyen. Nem mosószert, hanem tökéletes tisztíthatóságot és illatot, nem szivart, hanem ízletes aromát, nem ruhát, hanem elegáns megjelenést reklámoznak. Nagy hiba, ha azonosítjuk a tárgyat, vagyis a közlés másodlagos szereplőjét, a tulajdonsággal, ami a közlés főszereplője.
    Mielőtt megalkotjuk a reklámképet meg kell határozni, mit akarunk közölni, mi legyen az üzenet. Csak ezután lehet hozzáfogni a kép megszerkesztéséhez. Ha egy meglévő képhez keressük a jelentést, akkor ez eleve kudarcra van utalva, a reklám elvéti a közlést. A hatásos reklámkép mindig előre meghatározott jelentésre épül, és ezt a jelentést a megfelelő formában továbbítani tudja.

    Amennyiben időhiány miatt, vagy a reklámfotó témája miatt nem tudja elkészíttetni a szükséges fényképet, forduljon fotóstúdiónkhoz, átfogó képügynökségi anyagokkal várjuk.

    2012-06-03 at 11:24

  2. Everling Csaba

    Fotóstúdió | Trendek a reklámfényképezésben

    Divatirányzatok, trendek a fényképezésben ugyanúgy előfordulnak, mint a ruhák világában, az építészetben vagy a hajviseletben.

    A reklám sokszor merít az „underground” műfajból, amit kisebb „átdolgozás” után a „felszínre” hoz. Nagyon sok tényező befolyásolja az uralkodó irányzatokat. A reklám gyorsan elveszíti aktualitását. Folyamatosan meg kell újulni, változtatni kell, mindig valami mást kell kitalálni. De mi legyen az új? Ki mondja meg, hogy mi fog tetszeni a kiszemelt fogyasztóknak? A fogyasztók határozzák meg, hogy mi kell nekik, vagy a reklámkészítők? Nehéz ezekre a kérdésekre válaszolni, de annyi biztos, hogy aki meg tudja mondani mi lesz a következő évben a divat, kisebb fajta zseninek lehetne nevezni. Képügynökségeknél egy teljes csapat folyamatosan dolgozik azon, hogy kiderítsék, mi lehet a jövő trendje.

    Egy fotó nemcsak egy kép valamiről. A fotó sikerét döntően befolyásolja, hogy hogyan fényképezték le azt a „valamit”. A képkivágás, színhasználat, kompozíció, fényhatások mind jelentősen befolyásolják egy fénykép aktuális tetszését a közönség szemében. Előfordult már az is, hogy egyetlen fotós egyetlen képe akkora hatással és újdonsággal bírt, hogy önmagában kialakított egy új irányzatot, de ez nem jellemző.

    Véleményünket, ízlésünket egy képről rengeteg tényező befolyásolja. Ennek következtében változik a reklámképekről alkotott aktuális véleményünk is. A filmek, a zene, a hírek, az építészet, a fotóművészet, a minket körülvevő tárgyak, környezetünk stb. mind komplex módon, egyszerre befolyásol minket, és ezeknek a hatására alakulnak ki az újabb és újabb trendek.

    2012-06-11 at 09:41

  3. Everling Csaba

    Képügynökség | Fotóarchívum

    Megkérdőjelezhetetlen tény, hogy napjainkban csak jó fotókkal lehet minőségi weboldalt, plakátot, reklámot vagy brossurát készíteni. Ezért is gondoltuk, hogy egy profi fényképgyűjteménnyel gazdagítjuk szolgáltatásainkat, ezáltal biztosítva azt, hogy mindig a megfelelő, jogvédett képekkel tudjuk reklámanyagaikat eredetibbé, szebbé tenni.

    2012-07-04 at 08:49

  4. Everling Csaba

    Képügynökségi fotózás | Fotógyár | Fényképarchívum

    A Fotóstúdiónk évről évre rengeteg fotót készít különböző témákban. Képarchívumunkban ön könnyen megtalálhatja az igényeinek legmegfelelőbbet. Ha keresése közben nem találta meg az igazi, az Önnek szükséges fényképet [a képügynökségi anyagok csak kb. 80%-ban felelnek meg grafikai terveinek] akkor forduljon hozzánk bizalommal, a layout fotó átvétele és a megrendelés felvétele után rövid határidőn belül elkészítjük, és küldjük a az Ön számára tökéletesen megfelelő fényképet.

    2012-08-31 at 17:44

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>