Tárgyfotók termékfotók low key és high key • Parád Kristály nr. I | Tárgyfotózás nr. XII

Tárgyfotók termékfotók, tárgyfotózás, tárgy fotók | Design fotózás, kreatív műtermi fényképezés

Tárgyfotók termékfotók | Parád Kristály. Egy jó termékfotó elmondja mindazt, amit hiába próbálunk szavakba önteni. A jó termékfotóból rögtön látjuk, milyen a termék színe, a formája, milyen anyagból készült. A jó termékfotó a lelket megérinti, a fogyasztót csábítja és ösztönzi a bemutatott termék birtoklására. A jó termékfotó vágyat kelt. De ami a legfontosabb, a jó termékfotó eladja a terméket.
A jó fotónak ereje van. Nem lehet szavakkal helyettesíteni. Sok mindent elárul a termékről, képes érzéseket sugallni, vágyat kelteni. Ezek a vizuális információk keltik fel az érdeklődőben az érzést, hogy „megveszem, én ezt szeretném”.
Professzionális tárgyfotózás és reklámfotózás, elérhető árakon!

tárgyfotók termékfotók parád kristály fotóstúdió 1

Tárgy fotózás high key és low key | Lighting techniques.. A tárgy fotózásban két nagyon érdekes és merőben ellentétes világítási stílus létezik. Mind a High-key, mind pedig a Low-key világítási technika az intenzív kontraszthasználatra épít, de meglehetősen eltérő módon. Amikor drámai, erős kifejezést szeretnénk egy tárgy fotónak, válasszuk meg előre, hogy High-key, Low-key, vagy normál világítási technikát alkalmazunk, ugyanis a fénykép által sugárzott érzelmekre is kihatással lesz döntésünk.

Tárgyfotók termékfotók | Parád Kristály: [1] [2] [3]

Tárgyfotók termékfotók | Lighting, tips and tricks.. Ez persze csak a jól megtervezett, profin kivitelezett képek esetében van így. Ha a termékfotó nem viszi át a marketingtervezők által meghatározott üzenetet, nem az elvárt érzést váltja ki az emberekből, akkor nem jó a kép. Fotóstúdiónk arra hivatott, és annak rendeli alá fotózási szemléletét – tapasztalatainkra is alapozva –, hogy a képek rokonszenvet váltsanak ki az érdeklődőkből. Emelje a cégek és a termékek imázsát. Ugye Ön is ezt szeretné?
A termékfotózásnál, tárgyfotózásnál már a képek elkészítése előtt ajánlott eldönteni, hogy milyen célra és milyen felületen szeretné a képeket felhasználni, valamint, hogy milyen marketing üzenetet kell a fotónak közvetítenie. A szóban forgó terméket, tárgyat ennek megfelelő élethelyzetben, vagy háttérben kell a fotókon megjeleníteni.

Tárgyfotók termékfotók | Parád Kristály tárgyfotózások: [1]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

4 comments

  1. Everling Csaba

    Professzionális termékfotózás és reklámfotózás | Elérhető árakon

    A fénykép az élet jelenségeit, a valóságot, a térbeliséget, sík felületen kell, hogy ábrázolja. A tárgyak a térben mélységben helyezkednek el, és formájuk különbözteti meg őket egymástól. A valóságot soha sem érzékeljük síkban, mindig megszemlélünk valamit több vagy minden oldaláról. A kép viszont csak egy oldalt mutat meg. A síkban ábrázolt tér problémáját fel lehet oldani a tárgy megfelelő beállításával, a színek gondos kiválasztásával, és a színek mellett a képi alkotóelemek (tér, vonal, sík) érdekes, egyedi felhasználásával.

    A színek segítik a tér ábrázolását, a színeknek téralkotó hatása van. A meleg színű tárgyakat közelebbinek érzékeljük, a hideg színűeket távolinak. A fekete-fehér fényképezésben minden színhez a szürke-skála egy bizonyos fokozata tartozik. A színek hatása itt is érvényesül, mert a szem nemcsak a színeket érzékeli, hanem az azokhoz tartozó világossági, ill. sötétségi fokozatukat is, ahogy a színes fotózásnál is. Ha a tónusokat és árnyalatokat helyesen vissza tudjuk adni vissza tudjuk adni, akkor érzékelni tudjuk a teret.

    Színekkel és árnyalatokkal lehet vezetni a tekintetet. A világos foltok vonzzák a tekintetet, de csak, ha sötét környezetben van. Ugyanúgy vonzza a sötét felület a szemet, ha az világos környezetben van. Ily módon érzékeltetni egy kétdimenziós felvételen a térbeliséget.

    2010-09-15 at 06:48

  2. Everling Csaba

    Fotógyár | Fényképarchívum | Képügynökségi fotózás

    A CCG Fotóstúdió egy modern, független full service fotóügynökség.

    Reklámkampányokat készít, ötleteket gyárt, kreatív tartalmakat fejleszt és kiemelt figyelmet fordít a dizájnra – vagyis azon munkálkodik, hogy ügyfeleit még híresebbé tegye.

    2010-09-16 at 08:02

  3. Everling Csaba

    Reklámfotózás | Fotóstúdió

    Miért válasszon minket?

    Mert szeretjük a fotózást. Mert profi technikával rendelkezünk mindehhez.

    Mert Ön rugalmas, a kívánt igényeket maximálisan figyelembe vevő, ötleteikkel a végeredményt segítő fotós kollégákkal dolgozhat.

    Adjon egyidejű megbízást fotózási, grafikai, nyomdai feladatok elvégzésére, stúdiónk a komplett szolgáltatásokat igénylő megbízók részére jelentős kedvezményeket biztosít!

    Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem keressen bennünket a megadott kapcsolatokon, és fotóstúdiónk szívesen áll rendelkezésére.

    2012-07-12 at 12:45

  4. Everling Csaba

    Termékfotózás | Termék fotó, termék fotók | Termékfotók készítése

    Életünket dinamikus, vizualitásra épülő világban éljük. Minden média, termék és egyéb hordozó elsődlegesen a látvány alapján kerül közel a fogyasztókhoz. Legfontosabb és a legtöbb információ befogadására alkalmas érzékszervünk a szemünk. Ezért a fotók erejét soha nem szabad figyelmen kívül hagyni. Egy jó fotónak- termékfotónak ereje van. Felkelti az érdeklődést, vágyat kelt, eladja a terméket. A jó termékfotót nem helyettesíti a hosszas leírás. A jó termékfotót nem lehet figyelmen kívül hagyni, hiszen vonzza a szemet. A jó termékfotót akkor is látjuk, ha nem akarjuk. Bármilyen magazint vagy kiadványt veszünk a kezünkbe, bármilyen weblapot nyitjuk meg, a legelső dolog, amire a tekintetünk fókuszál, mindig egy kép.

    2012-08-16 at 16:14

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>