Rendezvényfotózás Red Bull Air Race • Budapest 2009 | Rendezvényfotózás nr. I

Rendezvényfotózás Red Bull, rendezvény fotózás és fotók | Budapest reklámfotó stúdió

Rendezvényfotózás Red Bull Air Race. Stúdiónk legutóbbi rendezvényfotózásos munkája a Red Bull Air Race versenyzőinek és a gépparknak a megörökítése volt. A reptéren készült sorozatok közelről mutatják meg a kívülállóknak mi is zajlik a háttérben, mielőtt megpillantjuk a versenyzőket a Parlament felett az égen.
Hazai versenyzőnk Bessenyei Péter is bepillantást engedett fotósunknak a műhelytitkokba.

rendezvényfotózás red bull fotóriporter 4

Rendezvényfotózás Red Bull Air Race. Besenyei Péter, akit a Red Bull Air Race keresztapjának is hívnak, részben úttörő munkája miatt, mellyel segített létrehozni ezt a sportágat, de részben a beszédstílusa miatt is. Nem számít, hogy a kérdés milyen hosszú, Besenyei Péter mindig rövid választ ad. De ha Ő beszél, akkor mindenki rá figyel.
Besenyei Péter – Magyar nemzeti hős a repülésben elért eredményei miatt, például Ő repült át először háton a Lánchíd alatt, emellett vitathatatlanul generációjának egyik leghíresebb pilótája. Besenyei Péter minden a műrepülésben lehetséges díjat és címet megnyert, egyetlen egy hiányzik csak: a Red Bull Air Race világbajnoki címe.
Besenyei Péter a finom és minőségi borok szakértője, és elkötelezett a családja mellett. Szabad idejében, szezonon kívül, síel és horgászik. Az első versenyén 20 évesen második lett, akkor még vitorlázó repülővel, az utóbbi 30 évben azonban számtalan versenyt nyert, mint műrepülő pilóta. Besenyei Péter volt a Red Bull Air Race egyik szellemi atyja. 2001-ben a Red Bull-al szorosan együttműködve fejlesztették ki a verseny koncepcióját és keresték meg a világ legjobb pilótáit, hogy egymás ellen versenyezhessenek tudásuk legjavát felmutatva. Nem csak a verseny fontos részévé vált, hanem maga is segített felállítani a szabályokat. Besenyei Péter, aki oktató- és berepülő pilóta is, a versenyben résztvevő pilóták között vezető szerepet tölt be a szabályok folyamatos korrigálásában és az utóbbi években csatlakozott pilóták közül többnek mentora is.

rendezvényfotózás red bull fotóriporter 2

Rendezvényfotózás Red Bull Air Race: [1] [2] [3]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

2 comments

 1. Everling Csaba

  Rendezvényfotó | Csoportképek felvételek

  Vállaljuk rendezvények riportfelvételezését. Esküvők, alapkőletételek, tábla és szoboravatások, kitüntetések átadása, divatbemutatók, színpadi produkciók, összejövetelek, sajtóbemutatók szerepelnek a repertoárunkban.
  Kis-, közepes- és nagycsoport fényképezését nagy- és ultra-nagy felbontással, műszaki géppel és objektívekkel végezzük. Az akár több négyzetméteres fali kép így részletgazdag és tűéles lehet.
  Csoportképek készítését kültéren és beltéren egyaránt elvégezzük. Mobil világítástechnikával bármilyen felvételi helyzethez tudunk alkalmazkodni. Csoportképek készítéséhez terepszemle szükséges.

  2012-06-20 at 09:48

 2. Everling Csaba

  Rendezvényfotózás | Felszerelés

  Szakmánk mindig megkövetelte a pontosságot és a professzionális felszerelést, ezért fotósként is arra törekszem, hogy a technikai háttér ne szabjon határt az elképzeléseim megvalósításában, így az adott technológia által állított követelményekhez igazodva mindig a lehető legjobb felszereléssel dolgozom.

  A sokéves tapasztalat megtanított arra, hogy a különböző rendezvényeken „láthatatlanul” dolgozzak és a lehető legnagyobb érzékenységgel adjam vissza az eseményeket, egy pillanat megörökítésével a rendezvényfotókon.

  2012-07-06 at 13:29

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>