Reklámfotó stúdió • Átvilágítva | CCG Fotóstúdió arculat nr.I

Reklámfotó stúdió, fotó stúdió, fotóstúdió és fotóműterem | Reklámfotózás, katalógusfotózás, tárgyfotózás

Reklámfotó stúdió. A reklámkép funkciói, figyelemfelkeltés. A megnövekedett médiazajban egyre fontosabb, hogy a reklámra felfigyeljenek az emberek. Olyan sok reklámmal találkozunk nap mint nap, hogy egyre közömbösebbek leszünk a hirdetésekre, és már csak azokat vesszük észre, amelyek jelentősen kilógnak a többi közül. A hirdetés megkülönböztetésében nagyon fontos eszköz a reklámfotó.

reklámfotó stúdió photography 1

Reklámfotó stúdió. Saját műtermeinkben a legmodernebb technikai eszközökkel, és a legújabb szoftverekkel dolgozunk. Csapatunk rugalmas az aktuális trendeket jól ismeri, és a kreatív ötletekből kifogyhatatlan.
Középméretű és nagyformátumú gépparkkal rendelkezünk. Canon APS-C és teljes szenzoros vázakkal is dolgozunk. A gépvázak kiegészítői a rendszervakuk és a jól megszokott, képstabilizátoros zoomobjektívek. Riport, portré és divatfotóban előnyben részesítjük a nagy fényerejű (F1.4-F2.8) fixobjektívsorunkat. Ezek a lencséink szebb rajzolatot adnak az életlen képrészeken és a mélységélesség kontrollálását is szabadabbá teszik. Más stúdióktól eltérően Mamiya és Pentacon Six középméretű objektíveket is használunk tilt és shiftadapterrel, valamint M42-es Jénai Zeiss lencséket, ha katalógusfotóban perspektíva-korrekcióra van szükség, vagy a Canon objektívek képminősége az adott helyzetben nem elegendő. A Canon digitális vázakat síkfilmes gépre szerelve is használjuk, mint digitális hátfalakat és a jóval nagyobb felbontású középméretű hátfalakat is szívesen alkalmazunk munkáinkban.
Portré és riportfotóban gyakran 645-ös Zenza Bronica fényképezőgépparkkal dolgozunk. A középméretű Mamiya vázakhoz adapterekkel műszaki objektívjeinket is tudjuk csatlakoztatni. Linhof és Horseman gyártmányú műszaki gépeink 6×9 cm, 4×5”-es méretben állnak vevőink rendelkezésére. Objektívsorunkban nagyformátumú Schneider-Kreuznac, Rodenstock és Nikkor objektívek találhatók. Korhű divat, portré, csendélet és tájfotó készítéséhez XIX. századi rézobjektívparkunk és lágyrajzú objektívjeink is rendelkezésre állnak.. Speciálobjektívjeink között reprográfiai objektívek, nagy-felbontású makroobjektívek, lupeobjektívek és mikrofelvételi objektívek is találhatók. A műszaki és tudományos fényképezési lehetőségeinket speciális szűrősorunk is kiegészíti.
Világítástechnikai parkunk villanófejekből és folyamatos fényű halogénlámpákból áll, gazdag fényformálóparkkal. Lámpáink fénymennyisége elegendő ahhoz, hogy komoly tereket be tudjunk világítani, akár forgatás, akár fényképfelvételezés a cél. Fényformálóparkunk a ma divatos softbox-ok mellett nagyban épít a klasszikus parabolareflektorokra és méhsejtekre, valamint a fény szűrözési lehetőségeire. Az előbbi megoldás a gazdag díszítőfényezést segíti, mely a „hollywood-i” világítás ismertetőjele, míg utóbbi gazdagítja a háttérválasztékot és színes fényekkel történő munkára is lehetőséget ad. Sok felvételünkön a fények színezése adja a háttér színét vagy a sminkek és tárgyak látványos megjelenését.
Mobilizálható rendszereink, a külső helyszíneken történő fotózást is műtermi színvonalon teszik lehetővé.

reklámfotó stúdió photography 2

Everling Csaba | typochonder
+36 30/952 69 47

4 comments

  1. Blendemanus

    Fénybuhera | Fotógyár

    Cikkeinkhez szívesen fogadunk minden véleményt, építő szándékú hozzászólást.
    Kérjük, ossza meg velünk személyes tapasztalatait, észrevételeit.

    2010-03-23 at 14:14

  2. Everling Csaba

    Reklám és divat | Fotóstúdió

    A fotóstúdiónk a Kálvin térnél a belvárosban várja a stúdió fotózás iránt érdeklődő látogatókat. Fotó műtermünk a legmodernebb technikával felszerelt helységei közel 70 m2-en szolgálja ki megrendelőit, személyzetével melyben smikes, fodrász, stylist és a fotós tevékenykedik. Technikai felszereltségünknek köszönhetően szinte bármilyen elképzelés kivitelezhetővé válik. Kreatív csapatunk pedig szakmailag felkészült tevékenységével garantálja munkánk minőségét. Legyen szó katalógusok vagy plakátok, média anyagok, portfóliók illetve bármilyen egyéb grafikai munkák képanyagáról.

    2010-05-04 at 16:30

  3. Everling Csaba

    Reklámfotózás | Fotóstúdió

    Miért válasszon minket?

    Mert szeretjük a fotózást. Mert profi technikával rendelkezünk mindehhez.

    Mert Ön rugalmas, a kívánt igényeket maximálisan figyelembe vevő, ötleteikkel a végeredményt segítő fotós kollégákkal dolgozhat.

    Adjon egyidejű megbízást fotózási, grafikai, nyomdai feladatok elvégzésére, stúdiónk a komplett szolgáltatásokat igénylő megbízók részére jelentős kedvezményeket biztosít!

    Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem keressen bennünket a megadott kapcsolatokon, és fotóstúdiónk szívesen áll rendelkezésére.

    2010-05-04 at 16:31

  4. Everling Csaba

    Reklámfotózás | A stílus

    Hitvallásunk szerint a látványt a fényképezőgép előtt kell létrehozni. Kellékezéssel, világítástechnikával, előkészítéssel, sminkkel és szűrőzéssel dolgozunk. A digitális utómunka szerintunk már nem fotó, hanem grafika. Képeink ezért élethűek, valóságszerűek.
    Ha reklámfotóról vagy művészeti elképzeléseinkről van szó, a színek nagy szerepet kapnak a felvételeken. Telített, figyelemfelkeltő színekkel dolgozunk. Ez különböztet meg bennünket más stúdiók munkáitól. Fekete-fehérben a milliónyi szürke, vagy a plakáthatású, kontrasztos felvétel illik stílusunkba.

    2012-06-20 at 10:09

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>