Magazin fotózás • Napszeművegek | Tárgyfotózás nr. V

Magazin fotózás, PR cikk | Tárgyfotózás, műtermi fotózás

Magazin fotózás. Fotóstúdiónk felszereltsége kitűnően alkalmas reklám, tárgy fotó projektek élvonalbeli kivitelezésére. Rugalmas tervezés, költséghatékony megvalósítás jellemez minket, anyagilag nem lövünk ágyúval bolhára, nem duzzasztjuk fel az egyszerű megoldást igénylő projekteket nagyobb kaliberűre. Egyedül és kizárólag a kívánt képi hatás megvalósításával igyekszünk foglalkozni, minden egyéb ennek alárendelt részletkérdés nálunk.
Mindehhez az ország egyik legjobban felszerelt professzionális fotóműterme áll rendelkezésünkre Budapest belvárosában.

magazin fotózás tárgyfotó 3

Magazin fotózás. Profi felszerelésekkel exkluzív, modern, budapesti fotóstúdióban készítjük fényképeinket. Rendeljen magazinokba, újságokhoz való magazin fotózást. Legyen az címlap fotó vagy egy belső kép, mindenféle igényes magazin fotózásra felkérhet!
Jól felszerelt műteremmel rendelkezünk, ahol partnereink igényét kielégítendően magas színvonalon tudjuk elkészíteni a kiadványokban megjelenő termék, illusztrációs és reklám fotókat. Modern stúdió felszerelésünk szükség esetén szállítható, így megrendelőink részére műtermünkön kívül, külső helyszínen is professzionális fotózást tudunk biztosítani.
Célunk a partnerekkel való tartós együttműködés. Ennek érdekében ügyelünk a megbízhatóságra, a minőségre és a leadási határidők pontos betartására.

magazin fotózás tárgyfotó 2

Magazin fotózás | PR cikkek. PR cikknek azokat a cikkeket nevezi a public relations szakma és általában a szervezeti kommunikáció, amelyek a szervezettől a sajtó felé közvetített, hírértékűvé formált üzenetekből születnek, és nem kerülnek pénzbe. A PR-cikk mint szervezeti kommunikációs műfaj és módszer nagy előnye, hogy kölcsönös előnyökön alapuló kommunikációt testesít meg a kapcsolatok tudatos szervezése révén: célja az egyének, szervezetek és környezetük közötti megértés és bizalom megteremtése, fenntartása.

Magazin fotózás | Tárgyfotózás: [1] [2] [3]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

6 comments

  1. Everling Csaba

    Katalógusfotózás | Katalógus fotó | Katalógus fotók készítése

    Életünk dinamikus, vizuálitásunkra erősen építő világban zajlik. Minden termék elsősorban a látvány hatására kerül közel a fogyasztókhoz. A fogyasztók nagyrészt a katalógusok hatására dönt a vásárlás mellett. Hiszen a legtöbb információ befogadására alkalmas érzékszervünk a szemünk.

    Ezért a megfelelő,vevőcsalogató katalógusfotók erejét soha nem szabad figyelmen kívül hagyni. Egy jó fotónak- katalógusfotónak ereje van. Felkelti az érdeklődést, vonzza a szemet, vágyat kelt, eladja a terméket. A jó katalógusfotót nem helyettesíti semmilyen leírás. A jó katalógusfotót nem lehet figyelmen kívül hagyni, hiszen vonzza a tekintetet. A jó katalógusfotót akkor is látjuk, ha nem akarjuk. Bármilyen kiadványt vagy magazint veszünk kézbe, bármilyen weblapot nyitjuk meg, az első dolog, amire a szemünk fókuszál, mindig egy fotó.

    2012-05-28 at 15:14

  2. Everling Csaba

    Tárgyfotó | Termékfotózás

    Az emberek többsége vizuális lény, így nagyon fontos az, hogy egy cég kiváló minőségű képekkel reklámozza termékeit. Nem elég azonban egy száraz, de jól világított és kiexponált kép. Ha nincs benne kreativitás, nem kelti fel az érdeklődést.

    A kreativitásnak számos eszköze van, többek között a nem szokványos perspektíva, különleges világítások, az árnyékok kreatív használata, a környezet szép elrendezése és beállítása, megfelelő kiegészítők keresése.

    A kategórián belül rengeteg típusú fotó létezik, kezdve a gasztronómiai fényképektől egészen a műszaki termékekig, mely mind hozzáértést igényel. Általában fotóstúdióban készülnek, ahol minden tényezőt kontrollálni lehet annak érdekében, hogy olyan fotó szülessen, amit a megrendelő és a fotós megálmodott.

    2012-06-28 at 11:17

  3. Everling Csaba

    Termékfotó | Termékfotózás | Termék fotók készítése

    A termékfotózás felhasználási területe széles skálán mozog, szükség lehet rá egy étlapnál, termékkatalógusnál, vagy bármilyen szolgáltatást kínáló szórólapon is. Ma a vásárlók túlnyomó része az interneten tájékozódik ha terméket, szolgáltatást keres, és hazánkban is egyre többen vásárolnak online. A kereskedők és szolgáltatók közötti versenyben a jobb minőségű, látványosabb virtuális kirakattal rendelkezők vannak előnyben. Legyen szó hagyományos vagy online árusításról, jó fotó nélkül nehéz az értékesítés. Egy rossz fotótól elbizonytalanodik a szemlélő, hisz a vizuális az első és egyben legfontosabb információ, ami alapján dönt. Ha a kép hat rá, bizalmat kelt benne, és ez az első lépés a sikeres üzlet felé.

    2012-06-28 at 11:25

  4. Everling Csaba

    Katalógus fotók | Katalógusképek | Katalógusfotók készítése

    A vásárlók sokszor azért vásárolnak meg egy terméket, mert a katalógusban vagy egy weboldalon látott katalógusfotó érzelmi hatással van rájuk. A jó katalógusfotó letisztultságot, vagányságot, trendi vonalat, eleganciát, erőt, megbízhatóságot és profizmust, sugároz. Ezekkel az érzelmi hatásokkal a vevők tudattalanul is azonosulnak, ezért gyakran döntenek a vásárlás mellett.

    2012-07-12 at 11:01

  5. Everling Csaba

    Katalógusfotózás | Katalógus fotó | Katalógus fotók készítése

    Mindez persze fordítva is igaz. Egy rosszul sikerült katalógusfotó azonnali hatást vált ki. Ha a katalógusfotón látszik, hogy nem fektettek bele kellő munkát és megfelelő tudást, az amatőrség látszatát keltve, riasztóan hat. Ezáltal a leendő vásárlóban kialakul egy taszító érzés. Óvatosabbá, bizalmatlanabbá, körültekintőbbé válik. Így a vásárlóból egy bizonytalan vásárló lesz, aki tovább keresgél. Megfelelő katalógusfotó, nélkül terméket reklámozni értelmetlen dolog. Gyenge kivitelű katalógusfotót használni, pedig balgaság, mert nagymértékben rontja cég és a termék megítélését.

    2012-07-12 at 11:02

  6. Everling Csaba

    Katalógus fotók | Specialitásunk a katalógusfotózás

    Ne feledje: A jó katalógusfotót nem helyettesíti a leírás. A jó katalógusfotó vonzza a szemet. A jó katalógusfotó felkelti a figyelmet. A jó katalógusfotó megérinti a lelket. A jó katalógusfotó felkelti a vágyat. A jó katalógusfotó felcsigázza a vásárlót. A jó katalógusfotó birtoklási vágyat alakít ki. A jó katalógusfotó behozza a vevőt az üzletbe. Tehát a jó katalógusfotó mellőzése óriási felelőtlenség.

    2012-07-12 at 11:05

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>