Reklám fotózás műteremben | Reklámfotózás nr. XII | Electrolux Mondo porszívók

Reklám fotózás műteremben, reklámfotózás | Budapesti fotó stúdió, kreatív fotók és műtermi fotózás

Reklám fotózás műteremben | Budapest fotó stúdió …mindig hajtott a kíváncsiság, hogy én mire vagyok képes, mit szűrök ki a valóságból és ez érdekel e másokat is…?
Hogyan tudok a műteremben más valóságot előállítani, amit hiába keresnék odakint…?
Ez már nem a fényképezőgépről szól, hanem a fantáziáról, az általam irányított fényről, egy gondolat megvalósításáról az apró technikai fogásokról.

reklám fotózás műteremben 1

Reklám fotózás műteremben | Budapesti fotóstúdió és műterem. Professzionális reklámfotó és tárgyfotó szolgáltatások, valamint grafikai előkészítés a belvárosban. Kellemes környezetben, jó megközelíthetőséggel, személyre szabott, kedvező árakkal várjuk megrendelőinket és ügyfeleinket.
A fotóműteremben vakuszett, távirányítható műtermi vaku, videó lámpák, boom állványok és mindenféle fényformáló eszközök, kiegészítők, digitális és analóg fényképezőgépek, számítógépes háttér -professzionális labor is rendelkezésre áll.
Fiatalos, rugalmas csapatunk, az év minden napján, a nap 24 órájában fogadja leendő ügyfeleit. Nem ismerünk lehetetlent, tegyen próbára mindet és verhetetlen árainkat.

reklám fotózás műteremben 4

Reklám fotózás műteremben| Budapesti fotóstúdió. A reklám- és termékfotózás egy igen összetett munka, melyet több tényező is befolyásol. Ha szeretnéd, hogy profi fotós, profi technikával és hozzáértéssel, készüljenek el fényképei, akkor forduljon fotóstúdiónkhoz bizalommal.

Reklám fotózás műteremben Emberközeli alkotóműhely a belváros szívében, ahol „jó helyen vagy”… Tökéletesen felszerelt fotóstúdió és oktatási központ, a Te igényeidre hangolva!

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>