Digitális fénykép készítés • Árlista | Budapesti fotóstúdió

Digitális fénykép készítés és grafikai munkák | Fotóstúdió, stúdió fotók, fotó műterem, műtermi fotózás

Digitális fénykép készítés.  A fotóstúdiónkat 1990-ben alapította Everling Csaba fényképész, és az elmúlt több mint húsz év alatt számos hazai és külföldi reklámkampányban vettünk részt. Fotóstúdiónk kreatív szemlélettel oldja meg a kapott feladatokat a felvétel layoutjának tervezésétől, a fényképezésen és elektronikus feldolgozáson keresztül, a nyomdai előkészítésig.

Digitális fénykép készítés. Ügyfeleink ne azt érezzék, hogy pénzt költenek nálunk, hanem, hogy értéket kapnak tőlünk! Ez a mi célunk, így indultunk ebben a szakmában több mint 20 évvel ezelőtt, és ebből nem is engedünk. Legyen szó reklámfotózásról, katalógus fotókról, tárgyfotóról, és rendezvényfotózásról, vagy reklám ajándéktárgyakról, illetve modell és divatfotózásról esetleg bármilyen egyéb kreatív feladatról (pl. művészi fotó kiállítás), olyan kézzel fogható terméket, végeredményt nyújtunk vállalatának, melyekre Ön és Mi is büszkék lehetünk. A siker közös, hiszen a CCG Fotóstúdió is csak akkor lehet sikeres, ha megbízóink is sikeresek. Ezért számunkra az elsődleges, hogy vállalkozását sikerre vigyük.

digitális fénykép készítés - poszter

Digitális fénykép készítés. Amennyiben fényképeztetésen gondolkodik, és szüksége lenne egy részletes árajánlatra, kérem írjon nekünk, vagy hívjon minket. Ha előzetes árajánlatra lenne szüksége, kérjük töltse le fotóstúdiónk általános árajánlatát. Köszönjük.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

3 comments

  1. Everling Csaba

    Kreatív fotóstúdió | Budapest

    Fotóstúdiónk műterme, valamint annak felszereltsége alkalmas művészi, minden igényt kielégítő fotográfiák készítésére. Változatos hátterek a színskála minden színében, különleges fénytechnikai lehetőségek segítik a jó beállítások mellett a tökéletes kompozíciójú képek elkészítését.
    Munkatársaink a legmodernebb digitális technikával dolgoznak, mely a villámgyors sebesség mellett kimeríthetetlen lehetőségeket rejt magában. Az elkészített képeket számítógépes utómunkával alakítjuk az igény szerinti végleges formára.

    2013-12-14 at 19:32

  2. Everling Csaba

    Fotóstúdió Budapest | Szolgáltatások

    A műteremben minden egyedi elképzelést kielégítő fotót elkészítünk a megrendelőnk kérésének, igényének megfelelően. Készítünk igényes portrékat, modellalbumokat, portfoliókat, gyermek és esküvői fényképeket, valamint egyéb egyedi elképzeléseket kielégítő felvételeket.
    Ezen túlmenően professzionális fotó technikát igénylő, reklámcélokat szolgáló reklám és tárgy fotókat is készítünk.

    2013-12-14 at 19:34

  3. Everling Csaba

    Digitális fénykép készítés | Kreatív fotóstúdió

    Fotós szolgáltatásaink mellett, bérelhető, központi megközelíthetőségű, a Kálvin tér közvetlen közelében lévő műteremmel állunk ügyfeleink részére, professzionális felszereléssel és képzett asszisztenciával. Analóg és digitális felvételek készítésére egyaránt van lehetőség.
    A műtermi felvételek készítése mellett, a stúdió vállal külső helyszíni munkákat is, teljes felszereléssel az ország bármely területén!

    2013-12-14 at 19:37

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>