Kreatív fotóstúdió | CCG Fotóstúdió • Helloween

Kreatív fotóstúdió | Fotóműterem, fotó műterem, kreatív műtermi fotózás

Kreatív fotóstúdió | Happy Halloween 2014. A halloween ősi kelta hagyományokból kialakult ünnep, amit elsősorban az angolszász országokban tartanak meg október 31. éjszakáján, bár mára már az egész világon elterjedt. Ehhez a naphoz közel ünneplik a katolikus keresztények a Mindenszentek napját (november 1-jén) és protestánsokkal együtt a Halottak napját (november 2-án).
Magyarországon a Halloween ünnep a 2000-es évek elején kezdett elterjedni, rekvizitumai főleg a gyermekek és egyetemisták körében népszerűek, de nem jelentek még meg jelmezes gyerekek az utcákon édességet kunyerálva.

kreatív fotóstúdió helloween 3

Kreatív reklámajándék | Poszter : [1] [2]

Kreatív fotóstúdió | Happy Halloween 2013. Fotóstúdiónkban dolgozhatunk digitális valamint közép és nagy-formátumú (pl. 4×5 inch-es műszaki kamera) analóg fényképezőgépekkel: portré és modellfotózás, valamint reklám és tárgyfotózás. Amelyek azonnal digitális és igény szerinti analóg kidolgozás is.
Kreatív fotóstúdiónkban vakuszettek, távirányítható műtermi vakuk, videó lámpák, teljes-körű állványzat és mindenféle fényformáló eszközök, valamint kiegészítők és kreatív díszletek segítik munkánkat. Digitális és analóg fényképezőgépek, számítógépes háttér -professzionális labor is áll rendelkezésünkre.

kreatív fotóstúdió helloween 1

Kreatív fotóstúdió. Fotóstúdiónk Budapest belvárosában, a VIII. ker. kulturális centrumában, a Palotanegyedben található a Kálvin tértől 2 percre. Tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető.

Everling Csaba | typochonder
+36 30/952 69 47

3 comments

  1. Everling Csaba

    Fotó archívumunk | Képügynökségi anyagaink

    “Egy kép felér 1000 szóval”, tartja a mondás. Vezetik a tekintetet, az emberek megnézik, és formailag és designban is hozzátesznek egy reklám kampányhoz. Sok esetben egy reklám anyagba kellenek az illusztráló képek, olyanok, melyek alátámasztják az írott anyagot, és vele együtt az üzenetet.
    Fotó archívumunk kínálatából bármilyen reklámkampány anyagához talál megfelelő fényképet!

    2013-12-11 at 21:37

  2. Everling Csaba

    Kreatív fotóstúdió | Budapest

    Fotóstúdiónkat 1990-ben azzal a céllal alapítottuk, hogy minőségi fotószolgáltatással álljon megrendelői rendelkezésére egy meglehetősen telített piacon. Az azóta eltelt több mint 20 év eredményei igazolták a feltevésünket, hogy igenis szükség van, a minden szempontból igényes és minőségi tevékenységünkre.
    Fotóstúdiónk tevékenységi köre, a teljes körű fotószolgáltatáson túl, a komplex grafikai megoldások megvalósításával, valamint a multimédiás, internetes alkalmazások bevezetésével bővült.

    2013-12-14 at 19:28

  3. Everling Csaba

    Fotóstúdió Budapest | Szolgáltatások

    Stúdiónk a kor technikai színvonalát kielégítő felszereléssel, valamint az ezek működését támogató technikai háttérrel rendelkezik. Munkatársaink több éves szakmai múlttal rendelkeznek a fényképezés valamennyi területén, úgy a divat-, a portré-, mint a rendezvény és eseményfotó készítés terén.
    Szolgáltatásunk központjában mindig a megrendelő áll, igényeiknek gondos felmérésével, egyedi elgondolásaik különleges fototechnikai megoldásokkal való kiegészítésével igyekszünk a legmesszebbmenőkig megfelelni elvárásaiknak.

    2013-12-14 at 19:30

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>