Reklám és tárgyfotózás • Mizo – Csomagolás fotózás | Tárgyfotózás nr. XIV

Reklám és tárgyfotózás, tárgy fotózás, tárgy fotó és fotók | Ételfotók, étel fotó és fotózás

Reklám és tárgyfotózás | Mizo. Fotóstúdiónk feladata a termék csomagolására kerülő ételfotó kompozíció [majd később a poszterhez a tárgyfotók] elkészítései voltak.
A jó kép ránézésre azonnal kellő részletességgel bemutatja a termék formáját, színét, anyagát, jellegzetességeit optimális megvilágításban, tűéles képminőségben. Ha a kép elég részletes és tökéletes minőségű, a fogyasztó érdeklődését felkelti.
Tárgyfotózás. Az általunk készített képeket a tárgyfotók elkészítése után digitálisan feldolgozzuk: beállítjuk a színegyensúlyt és a színprofilt, az összes igényelt retusfeladatot elvégezzük, valamint előkészítjük a nyomdai munkára a fényképeket.

reklám és tárgyfotózás mizo 1

Reklám és tárgyfotózás | Mizo. Terméke eladhatóságát javítja vagy teheti tönkre a róla készült fotó. Ne bízza a véletlenre! Tény: a jó tárgyfotó, azáltal hogy vonzóvá teszi promóciós anyagait, kíváncsivá is teszi az ügyfelét, ezáltal előre beolajozza a bontakozó kapcsolatot.
Professzionális reklámfotózást vállalunk, és olyan minőségű tárgyfotó szolgáltatást kínálunk kedves ügyfeleink részére, amely a legnagyobbak számára is tökéletesen elfogadható minőségű.

Tárgyfotózás: [1] [2]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

4 comments

  1. Everling Csaba

    Csomagolás fotózás | Ételfotózás

    A jó reklámfotót nem helyettesíti semmi, felkelti a figyelmet és kiváltja az érdeklődést.
    Akármelyik weboldalt nyitjuk meg, bármelyik újságot is vesszük kézbe, a legelső dolgok egyike, amire a tekintetünk fókuszál, mindig egy kép. A jó kép ránézésre azonnal kellő részletességgel bemutatja a termék formáját, színét, anyagát, jellegzetességeit optimális megvilágításban, tűéles képminőségben. Ha a kép elég részletes és tökéletes minőségű, a fogyasztó érdeklődését felkelti és hivatkozni fog rá vásárlásnál.

    2010-10-09 at 09:16

  2. Everling Csaba

    Reklámfotó | Tárgyfotó, termékfotó | Fénykép

    „Az első benyomás dönt“ – Ez minden további nélkül a divat- és reklámfotográfiára is érvényes!
    Termékének első benyomása és igényes bemutatása lényegében eldönti áruinak és szolgáltatásainak negatív vagy pozitív megítélését, és ezen keresztül a forgalmát. Ez szintén érvényes a cég vizuális bemutatására, ahogyan az Ön cége külsőleg megjeleníti magát. Mi komplett koncepciókat kínálunk. Testre szabott ötleteket és magas értékű vizuális megvalósítást, kreativitásra és tapasztalatra alapozva.

    Munkaterületünk 18 éve a professzionális divat-, magazin-, gazdaság-, tárgy- és épületfotográfia, vizuális koncepciók megvalósítása.
    Az igényes, mégis megfizethető fotók, magas technikai színvonalon fontos része kínálatunknak. Ez magába foglal image – értékű design fotókat és ki-hátterezési munkákat. Rendelkezésre állunk továbbá üzletjelentések illusztrálására, céges portrék és riportmunkák készítésére. Amit adunk: költségkerethez igazodó divat- és reklámfotókat a legmagasabb szakmai színvonalon, korszerű technikai felszereléssel, kimagasló képességű háttércsapattal. Többségében közvetlen a gyártónak, a kereskedelemnek dolgozunk, de ügynökségnek, magazinnak is azzal az egyértelmű céllal, hogy tiszta és értékes fotográfiákat alkossunk. Profi, jól képzett stábbal, külsős munkatársak választékával, továbbá kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezünk a hazai és nemzetközi fotográfia területén. Munkánk célja, hogy nemzetközi szintű, letisztult termékábrázolást valósítsunk meg, ami egyfajta média-neutrális felhasználást tesz lehetővé. Igény estén természetesen környezettel és dekorációval is dolgozunk.

    Mintafotó elkészítése lehetséges.
    Tesztelhet bennünket: lehetőséget adunk Önnek, megbeszélés szerint, hogy térítésmentesen mintaképet készítsünk (a termék oda-vissza szállítása a megrendelő költségén). Ezen a módon pontosan és rizikómentesen tesztelheti, hogy megfelelő partnere vagyunk, és az eljárás és a módja megfelel minőségi elvárásainak. Szívesen adunk Önnek és cégének térítésmentesen betekintést a fotográfiai munkánkba és adunk tanácsot médiális megjelenési szándékaihoz.

    2012-06-27 at 11:15

  3. Everling Csaba

    Termékfotózás | Tárgyfotózás

    Terméke eladhatóságát javítja vagy teheti tönkre a róla készült fotó. Ne bízza a véletlenre! Tény: a jó stermékfotó, azáltal hogy vonzóvá teszi promóciós anyagait, kiváncsivá is teszi az ügyfelét, ezáltal előre beolajozza a bontakozó kapcsolatot.

    2013-09-19 at 20:55

  4. Everling Csaba

    Tárgyfotó, termékfotó | Reklámfotó

    A termékfotózás viszonylag egyszerű… mondhatja Ön – és igaza van. Mert ugye, mit tegyen egy olyan cég, amelynek nincsenek termékei? Márminthogy mit tegyen egy olyan vállalkozás, amely nem szoftvert, fogkefét, vagy más kézzel fogható dolgot kínál?

    Igen, a válasz a szolgáltatásfotózás. Önnek teljesen igaza van, ha azt gondolja, hogy ez egy speciális terület. A termékfotózáshoz képest valóban más szemléletmódot és más fotó-felszerelést kell használni hozzá. Amitől egy szolgáltatást ábrázoló fotó életre tud kelni, amitől azonnali kommunikációval félreérthetetlenül ügyfele tudomására hozza, hogy mivel foglalkozik a cége – azt a kreatív hozzállás adja: egy olyan, élettel teli szemléletmód, amely valójában ott lapul Önben is.

    De ne szaladjunk ennyire előre – amikor majd cége szolgáltatásának fotózásán fogunk dolgozni, pontosan tudni fogja, hogy mire utalok ezzel a mondattal. Most térjünk vissza ahhoz, amink jelenleg van: Ön valószínűleg azt szeretné – de feltétlenül írja meg ha másként van – hogy vállalkozása szolgáltatását figyelemfelkeltő és vonzó módon tudja bemutatni.

    2013-09-19 at 20:59

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>