Képügynökség NIVEA | Képügynökség nr. IV

Képügynökség NIVEA, képügynökség, fotóügynökség | Royalty free stock, photo agency

Képügynökség NIVEA. A világ leghíresebb képügynökségének története az 1934-es évig nyúlik vissza. Ekkor találkozott Párizsban Henri Cartier-Bresson, a lengyel David Szynim – aki később felvette a Seymour nevet – és a magyar Robert Capa. Beszélgetésük közben felmerült a Magnum megalapításának ötlete, ám a megvalósításra csak 1947-ben, New Yorkban került sor.
Az azóta eltelt időben jelentősen megváltoztak egy képügynökséggel szemben támasztott elvárások, de az akkor készült felvételek szépsége, és felhasználhatósága a mai napig változatlan maradt.

képügynökség fotóarchívum

Képügynökség NIVEA. Fotóstúdiónk több mit félmillió darabot számláló eredeti muzeális fénykép negatívval rendelkezik, mely anyagból, szabadon válogathat. Gyűjteményünk mérete biztosíték arra, hogy bármilyen reklámanyag fotóállományát érdekesebbé tegyék.
Fotóarchívumunkban az elmúlt több mint száz év év képeiből lehet válogatni. Témáink (a teljesség igénye nélkül): Budapest és Magyarország képek, portrék és divatfotók, főleg életjeleneteket ábrázoló fényképek.
A kiválasztott felvételeket bármilyen célra előkészítjük [szkennelés, színprofil beállítása, retusálás], feldolgozzuk.

Képügynökség NIVEA. Vásárolható olcsó digitális képek, fotók, illusztrációk és muzeális fényképek mindenféle felhasználásra. A képek egyszerre használhatók nyomtatott és digitális formában. Vásároljon képeket egyenként, vagy a kedvező kredit csomaggal.
Képügynökségünk minden minőségnek/ízlésnek és minden költségkeretnek meg tud felelni.
Minőségi stock fotókat, képeket és fényképeket keres megfizethető áron? Nálunk a legjobb helyen jár! Széles, folyamatosan bővülő választék, havonta több ezer új fotó, kép, muzeális fotográfiák a legjobb nyomdai minőségben. Tegye velük munkáit Ön is még izgalmasabbá! Célunk ügyfeleink magas szintű, gyors és hatékony kiszolgálása.

Munkatársaink kérésre igény szerinti külön képválogatást (munkadíj felszámítása nélkül) is végeznek ügyfeleinknek.

Képügynökség | Fotóarchívum: [1] [2] [3]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

5 comments

  1. Everling Csaba

    Képügynökségi fotózás | Fotógyár | Fényképarchívum

    “A szépség több mint egy ideál. A szépség egyedülállóan gazdag és csodálatos, mint maga az élet. Ossza meg másokkal is, mit jelent a szépség Önnek.”

    Idézet a Nivea honlapjáról, de fotóstúdiónk is erre szeretné rávenni Önöket. Szeretnénk elindítani egy kisebb fórumot a témában.

    2010-05-12 at 17:28

  2. Everling Csaba

    Reklámfotózás | Fotóstúdió

    Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem keressen bennünket a megadott kapcsolatokon, és fotóstúdiónk szívesen áll rendelkezésére.

    2010-05-18 at 16:13

  3. Everling Csaba

    Fényképek digitalizálása | Szkennelés

    Fotóstúdiónk így a XXI. században egy kicsit múlt-idézve felajánlja, hogy beszkenneli archív anyagait. Rendelkezünk bármilyen méretű (leica, roll, sheet film), bármilyen nyersanyag (papírkép, negatív, dia), digitalizálásara alkalmas nyomdai szkennerrel.

    A jól sikerült kiadványok ismérvei közé tartozik a képanyag. A fényképeket, ha nem digitális kamerával készülnek a felvételek, először digitalizálni kell. A képek magas színvonalon végzet digitalizálását, ezt a nyomdai előkészítésben alapvető, kiegészítő szolgáltatást a CCG Fotóstúdió már a kezdetek óta biztosítja.

    A legfejlettebb berendezésekkel végzett szkennelés akkor válik igazán jelentőssé, ha a megrendelő igényes képeket szeretne viszontlátni kiadványában. Ennek az elvárásnak az egyszerű asztali szkennerek és a hozzájuk kapható szoftverek technikai adottságai már nem minden esetben felelnek meg. Itt számos olyan paramétert kell figyelembe venni, amelyeket professzionális felhasználásra tervezett berendezésekkel lehet megfelelő módon beállítani és rögzíteni. Ebben nyújtanak segítséget teljeskörű nyomdai szkennereink a tapasztaltunk, amikkel számos igényes munkát tudhatnak maguk mögött.

    További információért keressen bennünket bizalommal a kapcsolat menüpontban feltüntetett telefonszámon, vagy drótpostán.

    2012-08-09 at 20:25

  4. Everling Csaba

    Képügynökségi fotók | Fényképarchívum

    Egyaránt foglalkozunk jogdíjas (Right managed) és egyszeri jogdíjas (Royalty free) képek, illetve CD értékesítésével. Továbbra is rendelkezünk hagyományos diaarchívummal is.
    Egyszeri jogdíjas (Royalty free) képeket egyedileg, illetve CD kollekcióban is árusítunk, ezáltal lehetőséget biztosítunk több fénykép egyszeri megvásárlásával korlátlan felhasználási jog megszerzésére.

    2013-10-15 at 09:27

  5. Everling Csaba

    Fotómúzeum | Segítsen többet megtudni a képről!

    Régi fotóink között számos olyan található, amelynek szereplői, s a felvétel készítésének körülményei ma már ismeretlenek. Cégünk történészekkel együtt kutatja e fotográfiák hátterét, s most a széles közvélemény segítségét is kérjük e munkához.

    Az alábbi képeken olyan szereplők is láthatók, akiknek kiléte számunkra ismeretlen. Kérjük, segítsen azonosítani a fotókon látható személyeket, eseményeket, helyszíneket, esetleg a kép készítésének körülményeit.

    2013-12-11 at 22:10

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>