Portréfotó • Novartis gyógyszerkampány | Reklámfotózás nr. VI

Portréfotó, portréfotózás, portré fotózás, fotók | Fotóstúdió, műtermi fotózás

Portréfotó | Novartis gyógyszerkampány. Fotóstúdiónk feladat egy olyan fotósorozat elkészítése volt, mely egy nővért  ábrázol vérvizsgálati munka közben, egy reklámprospektushoz.

Portréfotózás | Az emberi arc ábrázolása. Ismerni és alkalmazni az alapelveket éppoly fontos, mint időnként eltérni tőlük. Az emberi arc ábrázolása nem egyszerű feladat. Az emberfotózás, ezen belül is a portrézás a legnépszerűbb fotótéma, amely nagy kihívás elé teszi az alkotót. Egy ember ábrázolása sokféleképpen történhet, a tömeg fotózásától egyetlen emberről készített művön keresztül leszűkítve egészen az emberi arcig

portréfotó reklámfotózas novartis nurse

Portréfotó | Reklámfotózás. Egy cég sikeréhez elengedhetetlen, hogy profi képekkel dolgozzanak. Céges imázs- és portréfotózás szolgáltatásunkkal ebben leszünk segítségedre. Az így készült portréfotók, csoportképek, és az irodát bemutató fotók a legjobb színben tüntetik majd fel cégedet. Ha pedig szeretnéd, hogy vállalatod termékei is jó benyomást tegyenek majd ügyfeleidre, reklám- és termékfotózás során segítségedre lehetünk. Elkészíthetjük a prospektusba, katalógusba szánt fotókat, így garantáltan profi megjelenést adhatsz cégednek.
Profi műterem, profi felszerelés és széleskörű portréfotózási szakmai ismeret a titka annak, hogy a legelőnyösebb fotót elkészítsük reklámkampányaihoz. Akár sminkessel és fodrásszal együttműködve, profi műteremben vagy jól megválasztott kültéri helyszínen állunk rendelkezésükre. A sminkes és a fodrász munkájával tovább fokozhatjuk amit a képpel szeretnénk mondani.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

3 comments

  1. Blendemanus

    Reklámfotózás | Fotóstúdió

    Miért válasszon minket?

    Mert szeretjük a fotózást. Mert profi technikával rendelkezünk mindehhez.

    Mert Ön rugalmas, a kívánt igényeket maximálisan figyelembe vevő, ötleteikkel a végeredményt segítő fotós kollégákkal dolgozhat.

    Adjon egyidejű megbízást fotózási, grafikai, nyomdai feladatok elvégzésére, stúdiónk a komplett szolgáltatásokat igénylő megbízók részére jelentős kedvezményeket biztosít!

    2010-08-25 at 14:42

  2. Everling Csaba

    Reklámfotográfia | A reklámfotó hatása

    A reklámkészítők egyik legnehezebb feladata az, hogy megtalálják hogyan alakítható át egy tárgy képe reklámképpé, hogyan érhető el, hogy a kép a nézőben érzelmeket váltson ki, gondolatokat ébresszen, méghozzá olyanokat, amilyeneket a reklámtervező elképzelt.

    Egy tárgy reklámképpé alakításánál rendkívül fontos figyelembe venni, hogy a reklám ne épüljön a tárgyra. A reklám nem épülhet a tárgyra, hanem annak egy jellemzőjére, melyet a vásárló szempontjából értékessé akar tenni. Ez a tulajdonság kell, hogy a reklám valódi tartalma legyen. Nem mosószert, hanem tökéletes tisztíthatóságot és illatot, nem szivart, hanem ízletes aromát, nem ruhát, hanem elegáns megjelenést reklámoznak. Nagy hiba, ha azonosítjuk a tárgyat, vagyis a közlés másodlagos szereplőjét, a tulajdonsággal, ami a közlés főszereplője.

    Mielőtt megalkotjuk a reklámképet meg kell határozni, mit akarunk közölni, mi legyen az üzenet. Csak ezután lehet hozzáfogni a kép megszerkesztéséhez. Ha egy meglévő képhez keressük a jelentést, akkor ez eleve kudarcra van utalva, a reklám elvéti a közlést. A hatásos reklámkép mindig előre meghatározott jelentésre épül, és ezt a jelentést a megfelelő formában továbbítani tudja.

    2012-06-11 at 09:22

  3. Everling Csaba

    Tárgy és reklámfotók | Fényképezés professzionális világítással

    A jó üzlet reklámmal kezdődik. A reklám alapja pedig a jó reklámfotó, mely megmutatja a vállalkozás arcát. Egy vállalkozásban a legfontosabb a termék reklámozása. Fotóstúdiónk segít népszerűsíteni. Egy jó reklámfotó többet ér mint száz szó.

    Felső kategóriás minőségben készítjük el termékkatalógusát, image katalógusát, reklámfotóit, PR fotóit bolti dekorációhoz, molinóhoz, internetes megjelenéshez, plakáthoz, erősítve üzleti sikerét.

    Reklámfotók kreatívan, professzionálisan.

    2012-07-06 at 13:01

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>