Hangulat fotózás nr. III • Fotózd le a tapinthatót! | Bricostore nr. V

Hangulat fotózás, tárgyfotózás, tárgy és reklám fotózás, fotók | Budapest fotóstúdió és fotóműterem

Hangulat fotózás. Fotóstúdiónkban tárgy, modell és egyéb reklám felhasználású felvételek készítésére egyaránt van lehetőség. Speciális igények esetén mobil műtermünkkel az igényelt helyszínen professzionális körülmények között készíthetők el a szükséges hangulat fotók.
A vásárlók sokszor azért vásárolnak meg egy terméket, mert a katalógusban vagy egy weboldalon látott katalógusfotó érzelmi hatással van rájuk. A jó katalógusfotó letisztultságot, vagányságot, trendi vonalat, eleganciát, erőt, megbízhatóságot és profizmust, sugároz. Ezekkel az érzelmi hatásokkal a vevők tudattalanul is azonosulnak, ezért gyakran döntenek a vásárlás mellett.
Termékfotózás professzionális szinten, termék képek készítése gyorsan, hatékonyan és megfizethető áron!

hangulat fotózás bricostore reklámfotózás 2
Hangulat fotózás. Minőségi reklámfotók és tárgyfotók készítése, igény szerint grafikai utómunkával. A digitális képek szerkesztése, feldolgozása és a megrendelőhöz való eljuttatása megfelelő informatikai háttérrel biztosított. Az elkészített digitális anyagot igény szerint DVD lemezre vagy FTP szerverre feltöltve adjuk át a megrendelőinknek

hangulat fotózás bricostore reklámfotózás 1

Hangulat fotózás | Tárgyfotózás: [1] [2] [3]

A kiélezett gazdasági helyzet, az erős konkurencia megköveteli tőlünk, hogy termékeinket minél sokrétűbben,  igényesebben jelentessük meg honlapunkon, webshopunkban, szórólapunkon vagy prospektusunkban. Minden termék elsősorban a látvány hatására kerül közel a fogyasztókhoz. A fogyasztók nagyrészt a katalógusok hatására dönt a vásárlás mellett. Hiszen a legtöbb információ befogadására alkalmas érzékszervünk a szemünk.

Hangulat fotózás | Fotózások megépítése: [1] [2]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

3 comments

  1. Everling Csaba

    Reklámfotók | Cégarculatok

    Egy cég megjelenésében és üzletpolitikájában, nagyon fontos, hogy termékeit és szolgáltatásait, hogyan prezentálja a külvilág felé.

    Éppen ezért fotósaink, a legkülönfélébb módszerekkel és technikákkal próbálják a megrendelő célközönségének felkelteni érdeklődését a céltermék iránt fotók formájában.

    2012-05-16 at 10:43

  2. Everling Csaba

    Reklámok | Katalógus, prospektus

    Képzeljünk csak el egy utazási prospektust tele rajzokkal napsütötte tengerpartokról és hófödte hegycsúcsokról, egy ételreklámot, amiben vízfestékkel festett gusztusos fagylaltkehely látható, vagy egy katalógust, amiben tusrajzokkal ábrázolt ruhák alapján döntjük el, hogy melyik inget rendeljük meg. Biztos nagyon szépek lennének ezek az illusztrációk, de ki is fejtenék azt a hatást, amit a reklámozó szeretne? Nem kell megválaszolnom a kérdést. Manapság elképzelhetetlen a reklámok nagy része fénykép nélkül, sőt sok esetben a fotó az egyetlen lehetőség.

    Mi tesz különlegessé egy fényképes hirdetést? A leíró képessége, hogy hangulatot tud teremteni, szórakoztat, művészi értéket képvisel vagy elad egy terméket? A fotó mindezt egyszerre tudja, és még sokkal többet.

    2012-06-03 at 14:35

  3. Everling Csaba

    Katalógusfotózás | Katalógus fotó | Katalógus fotók készítése

    Életünk dinamikus, vizualitásunkra erősen építő világban zajlik. Minden termék elsősorban a látvány hatására kerül közel a fogyasztókhoz. A fogyasztók nagyrészt a katalógusok hatására dönt a vásárlás mellett. Hiszen a legtöbb információ befogadására alkalmas érzékszervünk a szemünk.

    Ezért a megfelelő,vevőcsalogató katalógusfotók erejét soha nem szabad figyelmen kívül hagyni. Egy jó fotónak- katalógusfotónak ereje van. Felkelti az érdeklődést, vonzza a szemet, vágyat kelt, eladja a terméket. A jó katalógusfotót nem helyettesíti semmilyen leírás. A jó katalógusfotót nem lehet figyelmen kívül hagyni, hiszen vonzza a tekintetet. A jó katalógusfotót akkor is látjuk, ha nem akarjuk. Bármilyen kiadványt vagy magazint veszünk kézbe, bármilyen weblapot nyitjuk meg, az első dolog, amire a szemünk fókuszál, mindig egy fotó.

    2012-07-12 at 11:09

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>