Műtermi portréfotózás | Reklámfotózás nr. I | Képügynökség nr. V | Egészségügyi Minisztérium SZ.É.P 2007

Műtermi portréfotózás, portré fotók műtermi fotózás | Budapest fotóstúdió

Műtermi portréfotózás. Az emberi arc ábrázolása – portréfotózás. Ismerni és alkalmazni az alapelveket éppoly fontos, mint időnként eltérni tőlük. Az emberi arc ábrázolása nem egyszerű feladat. Az emberfotózás, ezen belül is a portrézás a legnépszerűbb fotótéma, amely nagy kihívás elé teszi az alkotót. Egy ember ábrázolása sokféleképpen történhet, a tömeg fotózásától egyetlen emberről készített művön keresztül leszűkítve egészen az emberi arcig.
Fotóstúdiónk fontosnak tartja, hogy a fotónak amit készítünk  legyen mondanivalója és hatással legyen arra a személyre, aki éppen nézi. Ha nincs üzenete, akkor csak egy üres unalmas képet látunk. Kreativitásomat talán egy eszközzel tudom igazán kifejezni és az a fényképezőgép. Legszívesebben portfóliókat, portréfotókat készítek, mivel így kerülhetek legközelebb a témámhoz, az emberhez.

műtermi portréfotózás reklámfotózás képügynökség ügynökségi fotó 1

Műtermi portréfotózás. Az Egészségügyi Minisztérium által 2007-ben indította el a Szűréssel az Életért Programot 2009-ben újraindította a Miniszterelnöki Hivatal. A rendezvénysorozatnak az volt a célja, hogy felhívja az emberek figyelmét a szűrővizsgálatok és az egészségmegőrzés fontosságára. A rendezvényeket 100.000 ember látogatta meg és összesen mintegy negyedmillió szűrést végeztek el. A szűrővizsgálatok mellett egészségügyi, prevenciós és életmód-tanácsadást is végeztek a helyszínen jelenlévő szakemberek: a helyes táplálkozástól a betegjogokon át, az egészségbiztosítással kapcsolatban felmerülő kérdésekre is válaszokat kaphattak a látogatók.

műtermi portréfotózás reklámfotózás képügynökség ügynökségi fotó 2

Műtermi portréfotózás | Képügynökségi fotók. Fotó archívumunkban Ön könnyen megtalálhatja az igényeinek legmegfelelőbbet. Ha internetes keresése közben nem találta meg az igazi, az Önnek szükséges fényképet (a képügynökségi anyagok csak kb. 80%-ban felelnek meg grafikai terveinek, esetleg túl drágák) akkor forduljon hozzánk bizalommal, a layout fotó átvétele és a megrendelés felvétele után rövid határidőn belül, kikeressük illetve szükség esetén elkészítjük, és küldjük a kiválasztott fényképeket.
Fotóstúdiónk feladata az volt, hogy az átadott grafikai tervek alapján elkészítse a felhasználásra kerülő felvételeket.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

One comment

  1. Everling Csaba

    Képügynökségi fotózás | Fotógyár | Fényképarchívum

    A Fotóstúdiónk évről évre rengeteg fotót készít különböző témákban. Képarchívumunkban ön könnyen megtalálhatja az igényeinek legmegfelelőbbet. Ha keresése közben nem találta meg az igazi, az Önnek szükséges fényképet [a képügynökségi anyagok csak kb. 80%-ban felelnek meg grafikai terveinek] akkor forduljon hozzánk bizalommal, a layout fotó átvétele és a megrendelés felvétele után rövid határidőn belül elkészítjük, és küldjük a az Ön számára tökéletesen megfelelő fényképet.

    2012-07-12 at 10:37

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>