Rendezvényfotózás reklámajándéktárgy konstrukció | Reklámajándéktárgy nr. I

Rendezvényfotózás reklámajándéktárgy konstrukció, rendezvény fotók | Poszter, plakát, és művész fotók

Rendezvényfotózás reklámajándéktárgy konstrukció. A marketingkommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Egy jól eltalált, céges logóval ellátott reklámajándéktárgy építi a cég hírnevét. A reklámajándéktárgyak akkor éri el a célját, ha az valóban használható, minőségi termék, hiszen így a megajándékozott nap mint nap kézbe veszi, ránéz, dolgozik vele és nap mint nap eszébe jut az, akitől kapta.
Az, hogy kinek, milyen reklámajándéktárgyakat adjunk sok mindentől függ. Ajándékozhatunk ünnepekre, céges évfordulókra, új partnereknek, de adhatunk ajándékot bizonyos rendelési összegek felett is.
Fotóstúdiónkban segítünk Önnek a céges reklámajándék kiválasztásában, kreatív ötletekkel egyedivé tesszük azt, hogy partnerei valóban szívesen fogadják és sokáig használják az ajándékot.

Rendezvényfotózás reklámajándéktárgy konstrukció. Egy egyedi poszter igazán különleges reklámajándék meghívott vendéginek, üzletfeleinek. Akár 4-5 kreatív tervet is kidolgozunk, és megrendelhető, még akkor is, ha reprezentatív, szűkkörű fogadást tervez! Megadott áraink garantáltak, egy kisebb darabszámú poszter sorozatnál sem kell felárat fizetnie.
A kiváló nyomdai minőségen kívül az egyedi papír is garantálja posztereink exclusive megjelenését. A választható papírfajtákat igény esetén egy rövid prezentáció keretében be tudjuk mutatni, hogy a választást megkönnyítsük.
Reklámkommunikációs szempontból plakátjaink „hatóideje” lényegesen hosszabb bármely szórólapnál, hirdetésnél, átlagos céges ajándéknál, adott esetben határidő naplónál.
Posztereink a fentiekben felsorolt jó tulajdonságaiknak köszönhetően potenciális vagy meglévő ügyfeleinél sokáig szem előtt maradnak. A rajtuk elhelyezett reklám illetve kommunikációs elemek hosszú ideig hatnak.

rendezvényfotózás reklámajándéktárgy poszter plakát 3

Rendezvényfotózás reklámajándéktárgy: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]

Áraink:
A/4: 600.- Ft / db;
A/3: 750.- Ft / db;

Nyomtatva: color 4cc papír, 160g [speciális poszter papír – mintát tudunk vinni prezentálni].
Csomagolva: a poszter alatt kemény karton, és az egész fóliával bevonva.

rendezvényfotózás reklámajándéktárgy poszter plakát 5

Áraink tartalmazzák: a grafikai tervezés, produkciós munkák, a nyomtatás, a csomagolás valamint egy budapesti kiszállítás költségeit.
Rendezvényfotózás reklámajándéktárgy konstrukció. Rendezvényfotós szolgáltatásunkat minden alkalomra ajánljuk! Céges rendezvények, konferenciák, díj átadó ünnepségek, csapatépítő tréningek, ügyfél party-k, megnyitók, előadások, prezentációk, kiállítások, termék bemutatók, valamint üzemavatások, üzemek és gyártósorok átadása.
Amennyiben reklámajándéktárgy posztert rendel, a rendezvényfotózás árából 50% kedvezményt biztosítunk.

Kérjük, látogasson el stúdiónk webshopjába a Poszterházba, hogy ihletet találjon választásához.

Everling Csaba | typochonder
+36 30/952 69 47

4 comments

  1. Everling Csaba

    Rendezvényfotózás | Kreatív rendezvényfotózás | Céges rendezvények fotózása

    Céges rendezvények, konferenciák, termék bemutatók, kiállítások, előadások, prezentációk, ügyfélpartik, csapatépítések, fogadások, átadó ünnepségek, megnyitók, üzemavatások, üzemek, gyártósorok, professzionális fotózása.

    2012-08-08 at 08:09

  2. Everling Csaba

    Rendezvény fotó | Professzionális rendezvényfotózás

    A klasszikus rendezvényfotózás mellett az alábbi szolgáltatásokat biztosítjuk igény esetén:
    • képek a rendezvényről valódi fotópapíron akár helyszíni nyomtatással;
    • webgaléria egyéni belépési kóddal;
    • SLIDE SHOW interneten;
    • SLIDE SHOW DVD-n;
    • igényes egyedi fotókönyv készítése.

    2012-08-08 at 08:12

  3. Everling Csaba

    Kreatív rendezvényfotózás | Esemény fotózás

    Vállaljuk konferenciák, céges rendezvények, csapatépítő tréningek megörökítését. Fotósaink az ország bármely területén alkalomhoz illően jelennek meg, majd a képeket rövid időn belül egyedi felületű DVD lemezen juttatjuk el a megrendelőinknek.

    Az eseményről igényes webgaléria [logózással] is készülhet, így a munkatársak/vendégek számára könnyen elérhetővé tudjuk tenni a képeket.

    2012-08-08 at 08:16

  4. Everling Csaba

    Kreatív rendezvényfotózás | Céges rendezvények fotózása

    Professzionális CANON kamerarendszereink és nagy tapasztalatunk a garancia arra, hogy rossz fényviszonyok között is megfelelő képek készülnek.

    A helyszínen stúdiófelszerelés felállítására és legfeljebb A3 méretű azonnali képnyomtatásra is van lehetőség.

    2012-08-08 at 08:20

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>