Képügynökség Volkswagen Beetle | Képügynökség nr. III

Képügynökség volkswagen beetle, kép ügynökség, stockfotó | Royalty free stock

Képügynökség Volkswagen Beetle. Fotóstúdiónk több mit félmillió darabot számláló képgyűjteménnyel rendelkezik, mely anyagból, szabadon válogathat. Gyűjteményünk mérete biztosíték arra, hogy bármilyen reklámanyag fotóállományát érdekesebbé tegyék.
Archívumunkat folyamatosan bővítjük, az igényeknek megfelelően aktualizáljuk újabb és újabb témák fotóanyagaival. Weboldalunk több millió kép elérhetőségét teszi lehetővé, valamennyi témában. Legnagyobb részét egy keresőprogrammal, kulcsszó illetve témaválasztás alapján. Nem titkolt szándékunk továbbá, hogy folyamatosan bővülő képállományunk évek múlva valóban képtárként is funkcionáljon a fotóművészet iránt érdeklődők számára. Célunk ügyfeleink magas szintű, gyors és hatékony kiszolgálása. Munkatársaink kérésre igény szerinti külön képválogatást is végeznek. A kiválasztott felvételeket bármilyen grafikai célra előkészítjük [szkennelés, színprofil beállítása, retusálás], feldolgozzuk.

Képügynökség Volkswagen Beetle. Aranyos pofák ezek a Bogarak. Egyre rozsdafoltosabb dísztárcsájukban is magunkat látjuk meg: milyenek voltunk gyermekként, hogy tudtunk bízni a jövőben, és hová tűnt el annyi év. Azonban a sok kicsi Bogár most is szalad, liheg, zihál fáradhatatlanul, azzal a soha ki nem alvó kaján vigyorral a képén. Olyan gondolatokat ébreszt az emberben, mely megbékíti a jelent a múlttal és kézzel fogható folytonosságot ad. Hát lehet szomorúnak maradni őket látva? Lehet őket nem szeretni?

képügynökség volkswagen beetle 1

Fénykép archívum | Volkswagen Beetle: [1] [2] [3]
Képügynökség Volkswagen Beetle: [1] [2]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

5 comments

 1. Everling Csaba

  Képügynökségi archívum | Grafikai előkészítéssel

  Fotóstúdiónk több mit félmillió darabot számláló képgyűjteménnyel rendelkezik, mely anyagból, szabadon válogathat. Gyűjteményünk mérete biztosíték arra, hogy bármilyen reklámanyag fotóállományát érdekesebbé tegyék.

  A kiválasztott felvételeket bármilyen célra előkészítjük [szkennelés, színprofil beállítása, retusálás], feldolgozzuk.

  2012-07-10 at 04:44

 2. Everling Csaba

  Képügynökségi fotózás | Fotógyár | Fényképarchívum

  A Fotóstúdiónk évről évre rengeteg fotót készít különböző témákban. Képarchívumunkban ön könnyen megtalálhatja az igényeinek legmegfelelőbbet. Ha keresése közben nem találta meg az igazi, az Önnek szükséges fényképet [a képügynökségi anyagok csak kb. 80%-ban felelnek meg grafikai terveinek] akkor forduljon hozzánk bizalommal, a layout fotó átvétele és a megrendelés felvétele után rövid határidőn belül előkészítjük, és küldjük a kiválasztott képet.

  2012-07-10 at 04:47

 3. Everling Csaba

  Fényképarchívum | Fotógyár | Képügynökségi fotózás

  Nagy örömmel vállaltuk fel azt a feladatot, hogy a fotózás hőskora óta elkészített “kallódó” képeket megmentsük az enyészettől, és azokat közkinccsé tegyük.

  Hisszük, hogy a megörökített pillanatokat meg kell becsülni. Napjaink legújabb technikáival újjá varázsolni a felvételeket, és segítségükkel már kezdődhet is az időutazás!

  Nem hagyjuk veszni fotógyűjteményét! Galériánk vásárol egészen az üveg diáktól, a leica diákig minden témakörben fotókat, melyeket a ’80-as évek közepéig készítettek. Legyenek azok családi események, utazások, tájfotók vagy akár portrék.

  2012-07-10 at 04:47

 4. Everling Csaba

  Fényképek digitalizálása | Szkennelés

  Fotóstúdiónk így a XXI. században egy kicsit múlt-idézve felajánlja, hogy beszkenneli archív anyagait. Rendelkezünk bármilyen méretű (leica, roll, sheet film), bármilyen nyersanyag (papírkép, negatív, dia), digitalizálásara alkalmas nyomdai szkennerrel.

  A jól sikerült kiadványok ismérvei közé tartozik a képanyag. A fényképeket, ha nem digitális kamerával készülnek a felvételek, először digitalizálni kell. A képek magas színvonalon végzet digitalizálását, ezt a nyomdai előkészítésben alapvető, kiegészítő szolgáltatást a CCG Fotóstúdió már a kezdetek óta biztosítja.

  A legfejlettebb berendezésekkel végzett szkennelés akkor válik igazán jelentőssé, ha a megrendelő igényes képeket szeretne viszontlátni kiadványában. Ennek az elvárásnak az egyszerű asztali szkennerek és a hozzájuk kapható szoftverek technikai adottságai már nem minden esetben felelnek meg. Itt számos olyan paramétert kell figyelembe venni, amelyeket professzionális felhasználásra tervezett berendezésekkel lehet megfelelő módon beállítani és rögzíteni. Ebben nyújtanak segítséget teljeskörű nyomdai szkennereink a tapasztaltunk, amikkel számos igényes munkát tudhatnak maguk mögött.

  További információért keressen bennünket bizalommal a kapcsolat menüpontban feltüntetett telefonszámon, vagy drótpostán.

  2012-08-09 at 20:27

 5. Everling Csaba

  Fotómúzeum | Segítsen többet megtudni a képről!

  Régi fotóink között számos olyan található, amelynek szereplői, s a felvétel készítésének körülményei ma már ismeretlenek. Cégünk történészekkel együtt kutatja e fotográfiák hátterét, s most a széles közvélemény segítségét is kérjük e munkához.

  Az alábbi képeken olyan szereplők is láthatók, akiknek kiléte számunkra ismeretlen. Kérjük, segítsen azonosítani a fotókon látható személyeket, eseményeket, helyszíneket, esetleg a kép készítésének körülményeit.

  2013-12-11 at 22:11

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>