Műtermi fotózás • Kép a képben | Tárgyfotózás nr. IV

Műtermi fotózás, fotóstúdió, fotó stúdió, fotóműterem | Tárgyfotózás, katalógus és tárgy fotózás

Műtermi fotózás. A műtermi fotózás lényege, hogy tökéletes fényviszonyokat teremtünk, egy olyan környezetben, ami tetszőleges hangulat kialakítására alkalmas. Harminc évvel ezelőtt ez néhány különböző hátteret takart csupán, mára sokkal változatosabbak a műtermi fotózás kellékei. A digitális technika nyújtotta lehetőségek pedig gyakorlatilag végtelenek.

Műtermi fotózás. A rohanó léptekkel fejlődő információs korban a cél a figyelem megszerzése. Ebben az ötlet a leghatékonyabb fegyver. A reklámozásra fordított pénz olyan befektetés, amelynek hozama több vevő, gyakoribb vásárlások, biztosabb piaci pozíció formájában jelenik meg. A marketing szemléletben tehát elengedhetetlen a rugalmasság és az innovatívabb felfogás, ezért a hatékonyságon túl ezek is elsődleges szempontjaink.
Hiszünk abban, hogy minden igényre létezik professzionális megoldás!

műtermi fotózás tárgyfotózás 1

Műtermi fotózás. Korunk elhivatott fotósa technikai arzenállal rendelkezik. Mi a Canon EOS 1-es 5-ös és 7-es digitális szériát koptatjuk előszeretettel, csakis professzionális optikákat használunk nagylátószögtől a teleobjektívig.
Fotóstúdiónk kipróbált, tehetséges és megbízható szakemberekkel, valamint bizonyított alvállalkozók segítségével dolgozza ki az Önnek legmegfelelőbb kreatív koncepciót, a kommunikációs stílusát és eszközeit.

műtermi fotózás tárgyfotózás 2

Fotóstúdiónk feladata egy kreatív tárgyfotósorozat elkészítése volt egy grafikai ügynökség egyedileg tervezett CD valamint DVD tokainak bemutató kiadványához, mely kiadványban szereplő fényképek elkészítése szintén fotóstúdiónk feladata volt.

műtermi fotózás tárgyfotózás 3

Tárgyfotózás: [1] [2] [3]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>