Katalógus tárgyfotózás • Syngenta Seeds | Reklámfotózás nr. III

Katalógus tárgyfotózás | Stúdió és műtermi fotó, fotóstúdió

Katalógus tárgyfotózás | Budapest fotó stúdió. A legtöbb ember vizuális beállítottságú, így nagyon fontos az, hogy egy cég kiváló minőségű sokat megmutató, kreatív képekkel reklámozza termékeit.
Kiadványokhoz, legyen az egy magazin vagy egy egyszerű szórólap vagy akár mindent bemutató prospektus, katalógusokhoz, weblapokhoz elengedhetetlen a szép, minőségi, különleges kép, mely visszaadja mindannak az értékét, amit be szeretnénk mutatni. Lehet ez épület, egy étterem gasztronómiai remekei, egy pékség gőzölgő süteményei, mindent megmutatva, vagy csak háttérben egészíti ki egy kiadvány szövegét. A cél minden esetben az érdeklődés felkeltése, vásárlásra ösztönzés illetve birtoklási vágy keltése az olvasóban.
Ezek a képek általában fotóstúdióban készülnek, ahol minden tényezőt kontrollálni lehet annak érdekében, hogy olyan fotó készüljön, amit a megrendelő elképzelt.

katalógus tárgyfotózás reklámfotó stúdió 1

Katalógus tárgyfotózás. A következő fotósorozatunkkal azt szeretnénk bemutatni stúdiónk milyen széles palettán végzett fotózási feladatokat működésének közel húsz éve alatt.
Fotóstúdiónk feladata átfogó képanyag készítése a vállalat összes reklámkiadványához: tárgy- és csomagolás fotó, terményfotózás műteremben és a szántóföldeken, növekedésfotózás; tájképek készítése valamint reklám, személy és portréfotózás.

katalógus tárgyfotózás reklámfotó stúdió 6

Katalógus tárgyfotózás. Gépparkunk és az általunk használt technológiák és nyersanyagok garantálják a minden igényt kielégítő technikai minőséget. Ma már leginkább digitális kamerával dolgozunk, de eszközpalettánkat színesítik a hagyományos technológiát képviselő világszínvonalú síkfilmes és középformátumú fényképezőgépek digitális hátfalakkal.
Fő profilunk: reklám (árupropaganda), műszaki (tárgy, illetve illusztrációs) fotók készítése. Az igényelt felvételeket mind szabadtéren (külső helyszíneken), mind műtermi körülmények között el tudjuk készíteni.

katalógus tárgyfotózás reklámfotó stúdió 5

Katalógus tárgyfotózás: [1] [2] [3]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

2 comments

  1. Everling Csaba

    Reklámfotózás | Fotóstúdió | Műtermi-fotózás

    A CCG fotóstúdiótól, a jól megszokott minőségben.
    Legyen bármilyen vállalkozása, a professzionális reklámfotó elengedhetetlen a sikerhez.

    Biztosan látta már, hogy egy-egy gyorsétterem szendvicse lefényképezve kacsint Önre az adott hely kirakatából. Biztosan érezte már, hogy legszívesebben beleharapna a kirakatba.
    Hogy megvásárolná az adott reklámban szereplő terméket, de nem holnap.
    Azonnal.

    A titok nem túl nagy.
    Ezen marketingfogás egyik legfőbb sajátossága, hogy olyan minőségben készülnek el a reklámfotók, amelyek a fogyasztóban felkeltik a vásárlási szándékot.
    Természetesen nagyon fontos ehhez a kiváló minőségű termék is, de mi a helyzet azzal az esettel, amikor a termék adott, de a cég nem rendelkezik a reklámfotózás olykor több milliós költségével?

    Mi erre is kínálunk megoldást: hangulatfotózás
    Professzionális tárgyfotózást vállalunk, és olyan minőségű reklámfotó szolgáltatást kínálunk kedves ügyfeleink részére, amely a legnagyobbak számára is tökéletesen elfogadható minőségű.
    A különbség annyi, hogy az áraink nem elrugaszkodottak, így bármely vállalkozás megteremtheti önmagának a sikerhez szükséges reklámfotók elkészítésével a stabil jövő biztos hátterét.

    Portréfotózás, modellfotózás, portfólió készítés, divatfotózás, reklámfotózás, tárgyfotózás, esküvői fotózás, műszaki-fotózás, riportfotózás, rendezvényfotózás, image fotózás, fotóműterem-bérbeadás és egyedi készítésű, prémium kvalitású, fotókönyvek készítése egyaránt.

    2012-06-22 at 08:33

  2. Everling Csaba

    Katalógus fotózás | Syngenta Seeds

    A Syngenta tevékenysége és piaca: a svájci székhelyű Syngenta a világ egyik vezető agrárvállalata, mely innovatív kutatással, fejlesztésekkel és technológiákkal kötelezte el magát a fenntartható mezőgazdaság mellett. Vállalatunk, mely világszerte piacvezető a növényvédelemben és harmadik a nagy értékű vetőmagvak területén, mintegy 21 000 embert foglalkoztat több mint 90 országban. Növényvédő szerei és vetőmagjai, szolgáltatásai és sokrétű szakmai tevékenysége révén a hazai agrárszférának is az egyik legjelentősebb szereplője.

    2013-10-09 at 11:10

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>