Kreatív fotó stúdió | Portré posztereink • Grafikai munkáink

Kreatív fotó stúdió, fotóstúdió, műtermi fotózás | Portré fotók és fotózás

Kreatív fotó stúdió | Portréfotózás. Reklámfotózás budapesti fotóműteremben. Saját műtermeinkben a legmodernebb technikai eszközökkel, és a legújabb szoftverekkel dolgozunk. Csapatunk rugalmas az aktuális trendeket jól ismeri, és a kreatív ötletekből kifogyhatatlan.
Mobilizálható rendszereink, a külső helyszíneken történő fotózást is műtermi színvonalon teszik lehetővé.

kreatív fotó stúdió rendezvényfotózás budapest poszter

Kreatív fotó stúdió | Portréfotózás. A következő poszterünkhöz egy az archívumunk mélyén talált már-már elfelejtett portréfotónkat használtuk fel, hogy stúdiónk fotóstanfolyamának workshopjait hirdessük.

kreatív fotó stúdió portré poszter modell fotozás workshop 1

Kreatív fotó stúdió | Grafikus munkák. Minden vállalkozásnak fontos, hogy a… De mi a helyzet, ha a vállalkozás egy fotóstúdió, aki szeret kreatív feladatokat megoldani. Ebben a cikkünkben a szokásos, szabványos üzleti portréink mellett  pár kreatív fotósorozatunkat, és az abból született posztereinket is szeretnénk bemutatni.
Az első poszterünk egy “Hemingway look-alikes” poszter. Amikor a kreatív briefet Hemingway híres barna garbós portréja volt. A kreatív brief egy újévi fogadalmam következménye, amikor egy januári reggelen megfogadtam, hogy nem borotválkozom többet. És amíg az üzleti élet engedte, be is tartottam…

kreatív fotó stúdió ernst hemingway 2

kreatív fotó stúdió ernst hemingway

Kreatív fotó stúdió | Portréfotózás | Céges imázs- és portréfotózás. Egy cég sikeréhez elengedhetetlen, hogy profi képekkel dolgozzanak. Céges imázs- és portréfotózás szolgáltatásunkkal ebben leszünk segítségére. Az így készült portréfotók, csoportképek, és az irodát bemutató fotók a legjobb színben tüntetik majd fel cégét. Ha pedig szeretné, hogy vállalata termékei is jó benyomást tegyenek majd ügyfeleire, reklám- és termékfotózás során is segítségére lehetünk. Elkészíthetjük a prospektusba, katalógusba szánt fotókat, így garantáltan profi megjelenést adhat cégének.

kreatív fotó stúdió záridőben portré

Kreatív fotó stúdió | Üzleti portré | Portréfotózás. Igazolványképnél magasabb színvonalú fotókat igényel? Bizalmat keltő, pozícióját kifejező, stúdióban, irodában, munkakörnyezetben készülő képek, mellyel jó benyomást tehet ügyfeleire.
Legyen velünk előnyösebb pozícióban, mint konkurensei, akik még nem ismerték fel ennek fontosságát! A jó benyomás anyagi haszna összehasonlíthatatlanul nagyobb, mint a professzionális fotózás évekre lebontott költsége!
A mai világban szüksége van bizalmat keltő, pozícióját kifejező fotókra, amivel cégének weboldalán, írott vagy elektronikus médiában, reklámanyagaiban, prospektusaiban, kiadványaiban, vagy önéletrajzában méltó képeken jelenik meg!

Everling Csaba | typochonder
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>