Fotózási típusok és fotókategóriák | Árlistánk

Fotózási típusok, fotókategóriák | Fotóstúdió, fotó stúdió, reklámfotó stúdió, fotóműterem, stúdió és műtermi fotózás

Fotózási típusok | Tárgyfotó: egyszínű háttér előtt fotózva, kétdimenziós [hosszú távú képarchívum: egy fotó a sorozatból háromdimenziós és minimál díszlet], a tárgy körbevágható megjelenítéséhez. A termék színhelyesen fotózva. A tárgy pontos helyzete témakörönként meghatározva.
Célja:a tárgy funkcionális bemutatása, nem érzékelhető fényhatások, színhelyesség.

Fotózási típusok | Fél-hangulat fotó: egyszínű kartonon, vagy homogén anyagokon (fémfelület, üveglap, fa, munkalap, hungarocell, hullám karton, csempe, valamint egyéb textúrák) fotózva, háromdimenziós felvételek. A termék a hangulatát alátámasztandó színhőmérsékletben fotózva.
Célja: a katalógusok minőségének, és látványának emelése, elérni azt, hogy a látogatók szívesen vegyék kezükbe a kiadványokat, valamint keressék az aktuálisa példányszámokat.

Fotózási típusok | Hangulat fotó: a tárgy a valósághű környezetének (a lehetőségek szerinti) reprodukálhatósága, műtermi környezetben. A termék a hangulatát alátámasztandó színhőmérsékletben fotózva.
Célja: funkcionális bemutatás, egy olyan hangulat létrehozása, amely vásárlásra ösztönzi az embereket, az által, hogy megmutatjuk, hogy milyen élettér valósítható meg az adott termékkel.

Fotózási típusok | Berendezett hangulat fotó: teljes enteriőr fotózása, lehetőleg az áruházban kapható díszletekkel, a bemutatandó tárgyak középre komponálásával. [Egy ilyen fotózási szituáció esetén teljeskörű képanyag készítése.] A termék a hangulatát alátámasztandó színhőmérsékletben fotózva.
Célja: a presztízsnövekedés; megvalósíthatósága: egy neves tervezővel, belsőépítésszel való együttműködés, elkészült munkák fotóarchiválása.

Fotózási típusok | „Vásár” [volt csoport] fotó: az éppen aktuális termékkörből a leglátványosabb eszközök kiválogatása, és ezekből egy homogén háttéren (fémfelület, üveglap, fa, munkalap, hungarocell, hullám karton, csempe, valamint egyéb textúrák), látványos és szabályos elrendezésben háromdimenziós látványkép[ek] készítése. A termék a hangulatát alátámasztandó színhőmérsékletben fotózva.

Fotózási típusok | Letöltés. Árlistánk kialakításánál a MUOSZ hivatalos fotózási árait, és irányelveit vettük alapul. Kérjen egyedi árajánlatot, hogy az összes kedvezményt és juttatást meg tudjuk adni.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>