Katalógus fotózás Syngenta Seed | Katalógus fotózás nr. I

Katalógus fotózás Syngenta Seed, katalógusfotózás és fotók | Fotó stúdió, fotó műterem és műtermi fotózás

Katalógus fotózás Syngenta Seed. Professzionális katalógusfotózás, katalógus fotók készítése. A jó katalógusfotó mindazt elmondja, amit hiába próbálunk szavakba önteni. A jó katalógusfotón rögtön látjuk, milyen a termék formája, a színe, milyen anyagból készült. A jó katalógusfotó a fogyasztót csábítja, a lelket megérinti, és ösztönzi a bemutatott termék birtoklására. A jó katalógusfotó vágyat kelt. De ami a legfontosabb, a jó katalógusfotó eladja a terméket.

katalógus fotózás syngenta seed - katalógusok

Katalógus fotózás Syngenta Seed | Reklám fotózási projektek: [1] [2]

Katalógus fotózás Syngenta Seed. A jó fotónak ereje van.  Ha megnyitunk egy weboldalt, megnézünk egy szórólapot, kinyitunk egy katalógust, az első dolog, ahova a szemünk téved egy kép. Szinte minden ember érzelmi alapon hozza meg döntéseit, ezért kulcsfontosságú, hogy a lehető legjobb, legpozitívabb érzelmeket hozzuk elő. Ezt a legkönnyebb és leghatásosabb módon egy profi fotóval érhetjük el. Természetesen a körítés, a megfelelő arculat, az odaillő grafikai elemek használata kell, hogy megadja az alapot, de ha az ehhez tartozó termékfotó nem profi, akkor már el is vesztettük vevőjelöltünket.
Katalógus fotózás Syngenta Seed.A jó fotó elmondja mindazt, amit egyébként szavakkal nehezen vagy egyáltalán nem lehet elmondani. Egyből látjuk, milyen a formavilág, milyen az anyaga, milyen életérzést sugall. Elmondja az elmondhatatlant. Gondoljon csak bele: egy jól megvilágított, éles, színekkel teli, minden szempontból ízléses fotó milyen érzést vált ki Önből? Na és egy amatőr, elmosódott, sötét, ferde kép? Hiába kifogástalan a termék, ha erről a vevőt nem tudja meggyőzni.
Katalógus fotózás Syngenta Seed. Katalógusfotózásnál fontos, hogy a képek illeszkedjenek a kérdéses weboldal, brossúra, szórólap forma és színvilágához. Fotóstúdiónk kiemelt figyelmet szentel arra, hogy elkészült munkáink teljes szimbiózisban legyenek vállalkozása jelenlegi és jövőben arculatához.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

4 comments

  1. Everling Csaba

    Katalógusfotózás | Katalógus fotó | Katalógus fotók készítése

    Életünk dinamikus, vizuálitásunkra erősen építő világban zajlik. Minden termék elsősorban a látvány hatására kerül közel a fogyasztókhoz. A fogyasztók nagyrészt a katalógusok hatására dönt a vásárlás mellett. Hiszen a legtöbb információ befogadására alkalmas érzékszervünk a szemünk.

    Ezért a megfelelő,vevőcsalogató katalógusfotók erejét soha nem szabad figyelmen kívül hagyni. Egy jó fotónak- katalógusfotónak ereje van. Felkelti az érdeklődést, vonzza a szemet, vágyat kelt, eladja a terméket. A jó katalógusfotót nem helyettesíti semmilyen leírás. A jó katalógusfotót nem lehet figyelmen kívül hagyni, hiszen vonzza a tekintetet. A jó katalógusfotót akkor is látjuk, ha nem akarjuk. Bármilyen kiadványt vagy magazint veszünk kézbe, bármilyen weblapot nyitjuk meg, az első dolog, amire a szemünk fókuszál, mindig egy fotó.

    2012-07-26 at 10:54

  2. Everling Csaba

    Katalógusfotózás | Katalógus fotó | Katalógus fotók készítése | Termékfotózás

    Szeretné termékét a legelőnyösebb oldaláról bemutatni? Mi segítünk ebben. Olyan fotót készítünk, amely jelentősen hozzájárulhat az Ön üzleti sikeréhez. A termékfotózás minden területén – az ételfotótól a híradástechnikai termékek fotózásáig – számíthat ránk.

    2012-07-30 at 17:51

  3. Everling Csaba

    Termékfotózás | Tárgyfotózás | Katalógusfotózás

    Műtermi felvételek épített vagy egyszerűen körülvágható háttérrel. Katalógusokhoz, honlapokhoz, promóciós és reklám anyagokhoz. Digitálisan 21Mpixelig vagy 4×5″ síkfilmre.

    Árak: a felvételezés igényszintje határozza meg, a kért háttér, modell vagy kellékanyagtól függően. Keretszerződés lehetséges.

    2012-09-01 at 18:28

  4. Everling Csaba

    Katalógusfotózás | Katalógus fotó | Katalógus fotók készítése

    Az igazán jól megkomponált fotónak mágikus hatása van. Egyszerűen odaszegezi a tekintetünket a látványhoz. Bármilyen médiát veszünk alapul, az első, ami megragadja képzeletünket, mindig a képi megjelenés. A fotók, grafikák könnyen értelmezhetőek az emberi agy számára, mivel a mindennapi életünkben másodpercenként többmillió “képi” élményt kell feldolgoznunk. A fotók feldogozása ezerszer könnyebb folyamat, mint az írott szövegé. A fénykép megértéséhez nem kell tanult formákat azonosítania a szemnek és lefordítani az agynak, mint például egy olvasott szöveg megértésekor.

    2012-09-01 at 18:41

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>