Termék logók | Logótervezés

Termék logók | Logótervezés • Kreatív tervezés

Termék logók | Logótervezés. Megnyerő arculatokat, igényes nyomdai, digitális grafikákat, egyedi csomagolásokat tervezünk. melyek hozzájárulnak egy termék sikeréhez. Minden termék arculatának központi eleme a logó. Grafikusként ügyfeleim egyéni kéréseit és a vizuális trendeket egyaránt szem előtt tartom.

termék logók (9)

termék logók (8)

Termék logó | Tervező grafikus.  Stúdiónk teljes körű professzionális és költségkímélő szolgáltatást kínál Megbízóinak a grafikai tervezéstől kezdve a tanácsadáson át a megvalósításig: az egyedi és professzionális logótervezés, arculattervezés, reklámgrafika, terén egyaránt.

 

termék logók (6)

Logótervezés | Tervező grafika. A tervezőgrafika észrevétlenül strukturálja, kreatívabbá és közérthetőbbé teszi a minket körülvevő világ információit. Munkánk célja, hogy ügyfeleink a logó-, arculat-, kiadvány-, csomagolás- és brandtervezés eszközein keresztül megtalálják egyedi stílusukat, miközben magas szakmai színvonalú grafikus tanácsadással állunk rendelkezésükre.

termék logók (1)

Logótervezés | Tervező grafika. Minimalista, elegáns és időtálló grafikák egy komplex szolgáltatásban. Stúdiónk feladata tervezőként nem az, hogy az ügyfelem által vázolt koncepciót egy az egyben papírra vesse, hanem sokkal inkább az, hogy átérezze a motivációt és a szavak mögül átszűrődő üzenetet fordítsa vizuális nyelvre. Grafikai tervezés személyre szabva.

termék logók (10)

Termék logó | Tervezőgrafika. Az arculattervezés pontosan azért fontos, mert tompítja az ellenállást, ami a reklámdömpingtől megcsömörlött leendő ügyfeleink éreznek. Csökkenti a szorongást, amit érzünk, ha valamit ránk akarnak tukmálni, illetve növeli bennünk a kíváncsiságot, ha éppen szükségünk van valamire, akár egy a bolti polc előtt állunk, akár a netet böngészve egy környékbeli élelmiszer áruház után kutatunk. Természetesen a nagyvállalatok beszerzői vagy üzletkötői is első körben egy cég weboldalát csekkolják így minden esetben fontos számunkra, hogy kifogástalanul jelenjünk meg.

termék logók (7)

Typochonder. Az első benyomás, amit egy kisarculat vagy egy nagyarculat tesz, minden további lépésnek előfeltétele. Amikor vállalkozásunk marketingjét tervezzük – legyen szó a logóról vagy akár a komplett vállalti arculatról – a professzionális imázs alapvető elvárás.

Everling Csaba | typochonder
+36 30/952 69 47

One comment

  1. t y p o c h o n d e r

    Tervezőgrafika | Az arculatterv vágyat is ébreszt

    Egy márka vonzó arculata, azonban nem csak az ellenállást csökkenti, hanem vágyat is ébreszt, illetve kinyitja az ajtót az együttműködésre. Egy megfelelően hangolt üzleti partner vagy vásárló érzelmileg együttműködőbb egy megfelelő megjelenést sugárzó szolgáltatással. És erre minden vállalkozásnak szüksége van. A jó minőségű céges arculat felemel, sikeressé tesz.

    2020-04-22 at 18:47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>