Irodaszerek | Kreatív tervek nr.I

Irodaszerek | Kreatív tervek • Papíráru, naptárak és agendák

Irodaszerek | Kreatív tervek. Kreatív grafikai tervezés füzetekhez, mappákhoz, papíráruhoz, valamint naptárakhoz és agendákhoz. Az első benyomás nagyon fontos, legyen Önnek is profi módon kialakított, egyedi tervezésű irodaszer kollekciója. Írószerek kreatív elemeinek tervezése, kivitelezése. Megvalósítjuk elképzeléseit‎!

irodaszerek (1)

irodaszerek (2)

Mind a magas szintű fényképészeti szaktudást igénylő, mind a számítógépes grafikai technikákat felhasználó megoldásokkal állunk megbízóink rendelkezésére kreatív irodaszerek tervezésénél.

irodaszerek (3)

A  kreatív grafikai tervezés elsődleges célja az információközlés, egyszerű, közérthető nyelvezettel, esztétikus képeszközök felhasználásával, élvezhető módon. A jó design vagy grafika céltudatos tervezési folyamat eredménye, ami magas fokú szakmai tudást és széleskörű tájékozottságot követel meg a tervezőtől.

irodaszerek (5)

irodaszerek (4)

A tervezési munkák ugyanolyan fontos célja az esztétikai élmény nyújtása, a szem gyönyörködtetése, amely cél eléréséhez az alkotó művészi látásmódja és tehetsége szükséges kreatív írószerek tervezésénél. A túlzásba vitt díszítés és a zsúfolt grafikák nem lesznek annyira hatékonyak, viszont egy jól megtervezett és arányosan elrendezett grafikai anyag sokkal inkább hozzájárul a figyelem felkeltéséhez és megtartásához.

irodaszerek (6)

irodaszerek (7)

Grafikai stúdiónk ezen tudás és látásmód, valamint az összes szükséges technológiák (fotó és színbontó stúdió stb.), továbbá kiterjedt fotóarchívummal (stock és muzeális fényképek) birtokában a megrendelőink érdekeit szem előtt tartva, gyors és precíz grafikai szolgáltatásokat nyújt. A jó kreatív terveknek egyaránt meg kell hogy ragadják a figyelmet, így a potenciális ügyfél hamar eldönti, hogy megvásárolja-e füzeteinket, mappáinkat illetve egyéb kiadványinkat.

irodaszerek (9)

irodaszerek (8)

Grafikai stúdiónk fő profiljába tartozik a fényképészeti és a számítógépes technikákat ötvöző, kreatív tervezőgrafikai feladatok kivitelezése.

irodaszerek (10)

irodaszerek (11)

Számomra fontos az ügyfél elképzelése és a vele együtt való tervezés, annak érdekében, hogy az elkészült munka minél inkább az ügyfél egyéniségét képviselje. Folyamatosan képzem magam a szakmámban, mindig naprakész vagyok az aktuális trendekkel kapcsolatban. Törekszem a formabontó megoldásokra, lényegesnek tartom a látványt.

irodaszerek (15)

Kreatív tervek: [1] [2] [3]

Az elcsépelt, túlzsúfolt nyomdai termékek ideje lejárt. Az emberek egyre inkább igénylik a letisztult, kifinomult látványvilágot, a szépséget. Szeretnek kiszakadni a szürke nappalokból és elmerengni egy jól megkomponált festményen, vagy kedvenc szerzőjük új albumán. Ezt az igényt hivatott kielégíteni a kreatív grafikai tervezés.

Everling Csaba | typochonder
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>