Tárgyfotózás nr. II | Gepida kerékpárok

Tárgyfotózás, tárgy fotók | Budapesti fotóstúdió

Tárgyfotózás | Budapest fotó stúdió. Nagyon fontos tudnunk, hogy a tárgyfotóknak mi lesz a további sorsa, későbbi felhasználási területe. Ez befolyásolja a képek stílusát, színvilágát, a technikai feltételeket; és így célzott ötletekkel is segíthetjük Önöket a lehető legjobb eredmény érdekében.
A tárgyfotózás első lépéseként a megrendelővel egy rövid megbeszélés keretein belül rögzítjük a képekkel kapcsolatos elvárásokat.
Tárgyfotózás. A termékfotók teljes körű képkorrekciós eljárás után kerülnek a megrendelőhöz. Az általunk készített képeket a fotózás után digitálisan feldolgozzuk, beállítjuk a színegyensúlyt, megvágjuk a kompozíciót, esetlegesen retusálunk, és előkészítjük a nyomdai munkára az anyagot.
Tárgyfotózás. Fotózás a nemzetközi vagy a már korábban bevezetett arculatnak illetve az alapján készült képállománnyal egyező képek készítése a bármilyen fénykép állományban [.JPG, .TIFF, .EPS, stb.].
Abban az esetben, ha még nincs kialakult arculat, együttgondolkodással segítünk annak kialakításában és az ennek megfelelő tárgyfotók elkészítésében.

tárgyfotózás bicikli GEPIDA 1

Tárgyfotózás: [1] [2] [3]

Tárgyfotózás, | Professzionális tárgy fotózás | Kreatív tárgyfotók készítése. Életünk dinamikus, vizualitásunkra erősen építő világban zajlik. Minden termék elsősorban a látvány hatására kerül közel a fogyasztókhoz. A fogyasztók nagyrészt a katalógusok hatására dönt a vásárlás mellett. Hiszen a legtöbb információ befogadására alkalmas érzékszervünk a szemünk.
Tárgyfotózás. Ezért a megfelelő, vevőcsalogató katalógusfotók erejét soha nem szabad figyelmen kívül hagyni. Egy jó fotónak, katalógusfotónak ereje van. Felkelti az érdeklődést, vonzza a szemet, vágyat kelt, eladja a terméket. A jó katalógusfotót nem helyettesíti semmilyen leírás. A jó katalógusfotót nem lehet figyelmen kívül hagyni, hiszen vonzza a tekintetet. A jó katalógusfotót akkor is látjuk, ha nem akarjuk. Bármilyen kiadványt vagy magazint veszünk kézbe, bármilyen weblapot nyitjuk meg, az első dolog, amire a szemünk fókuszál, mindig egy fotó.

tárgyfotózás bicikli MATRIX 1

tárgyfotózás bicikli MATRIX 2

Tárgyfotózás. Fotóstúdiónk kiterjed kapcsolatai révén speciális fotózási helyszínek és díszletek megvalósításában is segíteni tud.

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

3 comments

  1. Everling Csaba

    Reklámfotó | Termék- és tárgyfotó

    A reklámfotózás, termékfotózás vagy tárgyfotózás rendkívül egyszerűnek tűnő feladat. Azonban nem véletlen, hogy az egyes szakterületek különváltak egymástól. A fotózás nagyfokú találékonyságot, a környezeti behatások, a fizika alapvető ismeretét követeli meg. A fotózás nagyon hasznos eleme a reklámiparnak. A minőségi termékfotó az online és hagyományos kereskedelemben is sikeres üzlet alapfeltétele. A termékfotózás, tárgyfotózás és az utómunkák magas szakmai kihívást jelentenek, hiszen akkor a fotója teljesen egyedi lesz.

    Terméke eladhatóságát javítja vagy teheti tönkre a róla készült fotó. Ha az Ön termékeinek nincsenek jó fotói, keressen meg bennünket.

    2012-07-02 at 09:47

  2. Everling Csaba

    Katalógus fotózás | Reklámanyagok készítése

    Ha katalógusához vagy weboldalához, webboltjához profi tárgyfotózásra van szüksége keressen minket bizalommal, és biztos lehet benne, hogy termékeit a fotóinkon a legvonzóbb módon mutatjuk be a látogatóinak, ügyfeleinek.

    Vállaljuk termékeinek tárgyfotózását profi felszereléssel stúdióban, vagy akár önnél a helyszínen. Helyszíni fotózáshoz hordozható profi stúdiófelszerelés áll rendelkezésünkre, hogy kompromisszumok nélküli minőségben készíthessük el termék-, és tárgyfotóit.

    2012-07-02 at 09:54

  3. Everling Csaba

    Retusálás | Grafikai utómunkák

    A tárgyfotók esetében mindenképp beszélnünk kell a képek utómunkájáról, retusálásáról. Fotóstúdiónk ezt az utómunkát profi módon elvégezi, hogy reklámanyagai jó első benyomás tegyen és meggyőzze a partnereit, hogy érdemes a terméket megvennie.

    2012-07-02 at 10:01

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>