Tárgyfotózás Budapest | Tárgyfotózás nr.XVIII

Tárgyfotózás Budapest | Reklámfotózás, tárgyfotó készítés és profi fotós Budapesten

Tárgyfotózás Budapest | Reklámfotózás, műtermi fotózás. Egy jól megkomponált, igényesen elkészített fotó megfogja a szemlélőt, felkelti az érdeklődést és eladja a terméket. A minőségi termékfotók, tárgyfotók, reklámfotók meghatározzák a cég arcát/arculatát. A minőségi tárgyfotó kommunikál a vásárlóval, aki a szemnek tetszetősen kínált terméket nagyobb százalékban választja, így valószínűséggel potenciálisan vásárlóvá válik.
A tárgyfotózás első lépéseként a megrendelővel egy rövid megbeszélés keretein belül rögzítjük a képekkel kapcsolatos elvárásokat. Nagyon fontos tudnunk, hogy a tárgyfotóknak mi lesz a további sorsa, későbbi felhasználási területe. Ez befolyásolja a képek stílusát, színvilágát, a technikai feltételeket; és így célzott ötletekkel is segíthetjük Önöket a lehető legjobb eredmény érdekében. A termékfotók teljes körű képkorrekciós eljárás után kerülnek a megrendelőhöz.

tárgyfotózás budapest 1

Tárgyfotózás Budapest | Reklámfotózás, műtermi fotózás. Az általunk készített képeket a fotózás után digitálisan feldolgozzuk , beállítjuk a színegyensúlyt, megvágjuk a kompozíciót, esetlegesen retusálunk, és előkészítjük a nyomdai munkára az anyagot.
Termékéről, arculatáról a fotók adják az első információt. A vizuális élmény magáért beszél. Egy tökéletes képpel azonnal megnyerheti leendő vásárlóit, ugyanígy egy rossz minőségű fotó el is riaszthatja őket. A vásárló ma gyorsan dönt, és nem mindig olvassa el a szöveget, megnézi a képet és választ.
Stúdiónk profi technikai hátterének és tapasztalt munkatársainak köszönhetően friss és letisztult termékfotókkal segít a különleges megjelenés elérésében.

Tárgyfotózás Budapest | Reklámfotózás, műtermi fotózás: [1] [2] [3] [4] [5]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

2 comments

  1. Everling Csaba

    Tárgyfotózás Budapest | Reklámfotózás, tárgyfotó készítés és profi fotós Budapesten

    Vállaljuk, hogy nehezen mozgatható, vagy kifejezetten helyhez kötött tárgyak esetében a műtermi technikát házhoz visszük, és kollégáink helyben készítik el a képeket, hogy a tárgyfotó ne szenvedjen semmilyen hiányosságban a külső adottságok miatt.

    2015-05-20 at 10:09

  2. t y p o c h o n d e r

    Fotóműterem | Kreatív stúdió

    • Kiváló minőségű fotókra van szüksége?
    • Nem szeretné a pénzét kockáztatni és ezért profi szakembereket keres?
    • Több fotós honlapot is megnézett már, de nem tud dönteni?

    A fotózás profi körülmények között, fényképész végzettséggel és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező, diplomás fotóssal és asszisztenciával zajlik. A műterem Budapesten, a belvárosban található, tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen megközelíthető.

    Reklám, tárgy- és üzleti fotóink a nagy odafigyeléssel készülnek kitűnően felszerelt műtermünkben, vagy akár a megbízó székhelyén, telephelyén.

    Ne kockáztasson! Bízza ránk a fotózást és nem fog csalódni!

    2020-02-29 at 19:04

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>