Szendvics bár | Étlap fotózás nr. I

Szendvics bár, ételfotózás | Fotóstúdió és műterem | Grafikai tervezés

Szendvics bár | Étlap fotózás. Az ételfotózás fortélyai. Az ételfotózás speciális és igen bonyolult területe a fényképészetnek. Ahhoz, hogy szép, igényes ételfotókat készítsünk, profi csapatra van szükségünk, stúdióvakukra, professzionális fényképezőgépre, objektívekre, food stylistra és persze chefekre, akik csodás ételeket kreálnak nekünk. Ahhoz, hogy jó ételfotót készítsünk, a legalapvetőbb dolog az, hogy szenvedélyesen szeressük az ételeket.

szendvics bár 2

Szendvics bár | Étlap fotózás. Akkor jó egy ételfotó, ha az ember azonnal bele szeretne harapni az ételbe, az érzékekre, a vágyakra kell hatni, szerintem ez a lényege az egésznek. Úgy kell elkészíteni a képet, hogy az felkeltse a néző érdeklődését. A jó ételfotózásban nagy szerepet játszik az étel szeretete, de ez közel sem elég. Tudnod kell néhány trükköt, amitől az ételek ínycsiklandozóan néznek ki. A profi ételfotósok sokszor cselekhez folyamodnak ahhoz, hogy tökéletes képeket készítsenek. Ezek sokszor nem megvalósíthatók abban az esetben, ha az ételt utána el is szeretnéd fogyasztani. Profi fotóknál az is megtörténik, hogy a fotón egyáltalán nem az van, amit gondolunk.

szendvics bár 1

Szendvics bár | Étlap fotózás. Egy cég megjelenésében és üzletpolitikájában, nagyon fontos, hogy termékeit és szolgáltatásait, hogyan prezentálja a külvilág felé. Éppen ezért fotósaink, a legkülönfélébb módszerekkel és technikákkal próbálják a megrendelő célközönségének felkelteni érdeklődését a céltermék iránt  fotók formájában. Legyen az egy szórakozóhely, étterem, bár, kávézó vagy bármilyen termék, szolgáltatás, mi mindegyik esetben tudunk prezentálni egy megfelelő megoldást.
Tökéletesen felszerelt műteremmel rendelkezünk, így nem okozhat problémát a legmegfelelőbb fényviszony kiválasztása. Nyomdai felbontásban és minőségben, korrekciókkal, színhűen készítjük a képeket.

Everling Csaba | typochonder
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>