Sajtóhirdetés | Tárgyfotózás nr. II | Bricostore nr. IV

Sajtóhirdetés, tárgyfotózás, tárgy fotók és fotózás | Fotóstúdió, fotóműterem és műtermi fotózás

Sajtóhirdetés | Tárgyfotózás. Napi teendőink sorában fő helyen szerepel a tisztálkodás, és a fürdőszobában eltöltött idő reggeleink, estéink hangulatát is meghatározza. Ahhoz, hogy mindeközben minél jobban érezhessük magunkat, elengedhetetlen a személyiségünknek, ízlésünknek megfelelő stílusú környezet.
Sokszor a vizuális megjelenítés határozza meg, hogy egy terméket szívesen vesznek-e meg, az ügyfelek, illetve egy szolgáltatás felkelti-e érdeklődésüket. Ha kinyitunk egy újságot, átlapozunk egy katalógust, vagy egy weboldalon böngészünk azonnal a termékfotók, tárgyfotók, portrék szépsége és azok hangulata ragad meg bennünket. Könnyű tehát belátni: nem mindegy, hogy a potenciális partner meggyőzőnek és szimpatikusnak tartja – e egy vállalkozás vezetőjét, csapatát, vagy épp termékeit.
Fotóstúdiónk feladata, hogy az áruház választékának megfelelő hangulatú fényképek elkészítése volt.

sajtóhirdetés tárgyfotózás bricostore

Sajtóhirdetés | Tárgyfotózás. A sajtóhirdetés szilárdan tartja a pozícióját, hiszen a reklámfeladatok igen jelentős hányadát legeredményesebben sajtóhirdetéssel lehet megoldani. A sajtóhirdetés relatív költsége más reklámhordozók igénybevételéhez képest még mindig előnyös, a relatív reklámráfordítás viszonylag jól kiszámítható és tervezhető.

Sajtóhirdetés | Tárgyfotózás: [1]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

3 comments

  1. Blendemanus

    Tárgyfotó, tárgyfotózás | Grafikai munkák

    Az elkészült sorozatot a későbbi grafikai feldolgozás során körbevágták, és a reklámanyagokban a fotózási háttér [környezet] nélkül került felhasználásra.

    2010-03-24 at 12:03

  2. Everling Csaba

    Reklámfotózás | Grafikai előkészítés

    A grafikai munkák elvégzése előtt fotóstúdiónk feladata: a retusálás, képmanipulálás, színkalibrálás, színprofil állítási feladatok elvégzése. A fényképek teljeskörű előkészítése grafikai feldolgozáshoz.

    2012-05-31 at 15:42

  3. Everling Csaba

    Reklámkép | Reklámfotózás

    A reklámok tervezésekor a legfontosabbnak tartjuk a képek, fotók mondanivalóját. Soha nem helyettesítheti őket semmi, hiszen minden esetben szemünk azonnal a képekre fókuszál akár újságot olvasva, weboldalakat böngészve, vagy úton-útfélen közterületi reklámokba “ütközve”. Egy jó kép képes átütő erővel bemutatni a termék tulajdonságait.

    Ugye számtalanszor kerülünk olyan helyzetbe, amikor egy kiadványban termékek fotóit kell megjeleníteni, de nem állnak rendelkezésre kellő méretben, jó felbontásban. Ilyenkor kezdődnek a “webes vadászatok”, amelyek általánosan teljes mértékben használhatatlan nyersanyagokat eredményeznek, nem beszélve a szerzői jogsértésekről…

    Művészi és szakmai tapasztalatunkra építkezve minden nyomdai igénynek megfelelően, igényelt korrekciókkal, színhűen készítjük a képeket. Felszerelt műteremmel rendelkezve nem okoz gondot a legmegfelelőbb fényviszony beállítása.

    2012-05-31 at 15:43

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>