Riportfotózás • Herendi Porcelánmanufaktúra | Riportfotózás nr.III

Riportfotózás, rendezvény fotók, rendezvényfotózás | Ajándéktárgy

Riportfotózás | Herendi Porcelánmanufaktúra. Meggyőződésünk szerint a fotók jelentősen erősítik a céges rendezvények hatását. Segítségükkel a résztvevők bármikor felidézhetik és megoszthatják a rendezvénnyel kapcsolatos élményeiket. Ehhez próbálunk hozzájárulni munkánkkal és weboldalunkkal is.

Riportfotózás - Herendi Porcelánmanufaktúra 2

Riportfotózás - Herendi Porcelánmanufaktúra 4

Herendi Porcelánmanufaktúra: [1] [2]

Riportfotózás | Herendi Porcelánmanufaktúra. Minden cég életében vannak olyan történések, amelyekre szívesen emlékszünk vissza. A nosztalgikus pillanatokért felelősek azok a fotók, amik jó időben, jó helyen születnek. Minél nagyobb a “buli”, annál éhesebbek vagyunk az ott készült fotók lapozgatására. Az események szinte minden esetben egy-egy megismételhetetlen és halaszthatatlan történésre épülnek. Megérdemlik tehát, hogy kellőképpen dokumentáltassanak. Az esemény teljes hangulata, a részletek egyenkénti varázsa, egy mosoly, egy gesztus vagy grimasz, mind megértek arra, hogy újra láthatóak legyenek, hogy maga az érzés is újra átélhető legyen. Minden esemény leginkább az Emberről szól, mondhatni kényezteti őt. A jó fényképeknek az a dolguk, így a fotósnak is, hogy a kényeztetés élményét “halhatatlanná” tegye.
Hogy az élmények újra átélhetőek legyenek!

Riportfotózás - Herendi Porcelánmanufaktúra 1

Herendi Porcelánmanufaktúra: [1] [2] [3]

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>