Irodaszer | Kreatív tervek nr.II

Irodaszer | Grafikai tervezés

Irodaszer | Kreatív tervezés. Mind a magas szintű fényképészeti szaktudást igénylő, mind a számítógépes grafikai technikákat felhasználó megoldásokkal állunk megbízóink rendelkezésére kreatív irodaszerek tervezésénél.
A kreatív grafikai tervezés elsődleges célja az információközlés, egyszerű, közérthető nyelvezettel, esztétikus képeszközök felhasználásával, élvezhető módon. A jó design vagy grafika céltudatos tervezési folyamat eredménye, ami magas fokú szakmai tudást és széleskörű tájékozottságot követel meg a tervezőtől.

irodaszer (1)

Irodaszerek | Kreatív tervek. A tervezési munkák ugyanolyan fontos célja az esztétikai élmény nyújtása, a szem gyönyörködtetése, amely cél eléréséhez az alkotó művészi látásmódja és tehetsége szükséges kreatív írószerek tervezésénél. A túlzásba vitt díszítés és a zsúfolt grafikák nem lesznek annyira hatékonyak, viszont egy jól megtervezett és arányosan elrendezett grafikai anyag sokkal inkább hozzájárul a figyelem felkeltéséhez és megtartásához.

irodaszer (3)

irodaszer (2)

Everling Csaba | typochonder
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>