Fotó műterem • Reklámfotózás nr. XIII | Retro poszter arculatunk | CCG Fotóstúdió arculat nr.III

Fotó műterem, reklámfotózás fotóműterem, műtermi fotózás | Reklámfotózás, katalógusfotózás, tárgyfotózás, rendezvényfotózás

Fotó műterem | CCG Fotóstúdió. Tevékenységünk jelentős részét a megrendelők részére végzett reklám, referencia és termékfotózás teszi ki. A reklámfotózás nem a fényképezőgépről szól, hanem a fantáziáról, az általunk irányított fényről, egy gondolat megvalósításáról az apró technikai fogásokról. Hogyan tudunk a műteremben más valóságot előállítani, amit hiába keresnék odakint…?
Megrendelőink egyedi igényeit, kívánságait messzemenően figyelembe véve dolgozunk, valamint a munkát több évtizedes fotográfusi tapasztalat szakmai tanácsaival segítjük.

fotó műterem reklám poszter ccg fotóstúdió 1

Fotó műterem | CCG Fotóstúdió. A jó reklámfotónak ereje van. Nem helyettesíti semmi és nem lehet figyelmen kívül hagyni: akkor is látjuk ha nem akarjuk. Bármilyen újságot veszünk is kézbe, bármelyik weboldalt nyitjuk is meg, a legelső dolgok egyike amire a tekintetünk fókuszál, mindig egy kép.

fotó műterem reklám poszter ccg fotóstúdió 3

Fotó műterem | CCG Fotóstúdió. A jó reklámfotó elmondja mindazt, amit csak nagyon nehezen vagy sehogy sem lehetne érzékeltetni: rögtön látjuk belőle, hogy a termék milyen színű, milyen a formavilága, használt-e vagy új, hogy a másik márkához képest milyen (például jobban kézre esik-e mert ergonomikusabb a fogantyúja) hogy fémből van-e vagy fából, műanyag vagy bőr… és még nagyon-nagyon sok mindent. Nagyon sok mindent. Hihetetlen mértékű, szinte mindent elsöprő erő van abban, hogy milyen érzést válthat ki a jó termékfotó a fogyasztóból.

fotó műterem reklám poszter ccg fotóstúdió 2

Fotó műterem | CCG Fotóstúdió. Ezért a jó reklámfotózás a legjobb eszköz céljaink eléréséhez. De mindez megfordítva is igaz; a rosszul sikerült kép is azonnali hatást kelt. Még ha az Ön leendő vásárlója nem is fordít rá különösebb figyelmet, akkor is, azonnali alapon kialakul benne egy taszító érzés és óvatosabbá, körültekintőbbé válik ahelyett, hogy rögtön le lenne nyűgözve.

fotó műterem reklám poszter ccg fotóstúdió 4

Fotó műterem | CCG Fotóstúdió. Termék fotók nélkül reklámozni olyan, mint egy kútba kiabálni: Ki hallja meg? Gyenge minőségű termék fotót használni pedig olyan, mint félig behúzott kézifékkel közlekedni: a promócióba tankolt pénz csupán magas fordulatszámon pörgeti a motort, miközben a konkurens cégek sorra integetnek hátrafelé és köszönik hogy előre engedték őket…

Everling Csaba | typochonder
+36 30/952 69 47

2 comments

  1. Everling Csaba

    Reklámfotózás | Fotóműterem

    Saját műtermeinkben a legmodernebb technikai eszközökkel, és a legújabb szoftverekkel dolgozunk. Csapatunk rugalmas az aktuális trendeket jól ismeri, és a kreatív ötletekből kifogyhatatlan.

    Mobilizálható rendszereink, a külső helyszíneken történő fotózást is műtermi színvonalon teszik lehetővé.

    2012-11-06 at 19:51

  2. Everling Csaba

    Irodadekoráció | Milyen képek alkalmasak egy irodába? Mi a legmegfelelőbb szín ebbe a környezetbe?

    Fontos, hogy a munkahelyünkön is jól érezzük magunkat, így a választásnál azt tartsuk szem előtt, hogy a képek közvetlen, kellemes, barátságos hatást kölcsönözzenek az egyébként meglehetősen funkcionális térnek. Ha nem akarunk túl zavaró képet, amely elvonja a figyelmünket, kerüljük az élénk színeket. A zöld tónusú képek ellenben megnyugtatnak és biztonságérzetet keltenek (pl. tárgyalókban ideális). A kreatív munkavégzést viszont az energetizáló, inspiráló, a koncentrációt erősítő sárga és narancs színek fokozzák. Ami a motívumokat illeti, az irodákba a legmegfelelőbbek a semleges vagy absztrakt témák (pl. az építészeti képek, vízterületek, érdekes szerkezetek).

    2014-08-19 at 09:47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>