Digitális fénykép kidolgozás | Tárgyfotózás nr. XVI

Digitális fénykép kidolgozás és készítés | Fotómagazin és fotó programok, fénykép retusálás

Digitális fénykép kidolgozás | A fénykép befektetés.  Digitális fénykép kidolgozás befektetés a fényképek készítőjének, fotóstúdiónk célja, hogy a megbízó kedvében járhasson megfelelő minőségű termékkel, és befektetés a megbízónak, mert a fénykép használatával szeretne valamit megmutatni, vagy elérni. Sikeres esetben a befektetés megtérül.

digitális fénykép kidolgozás

Digitális fénykép kidolgozás | A fénykép befektetés. Ügyfeleink ne azt érezzék, hogy pénzt költenek nálunk, hanem, hogy értéket kapnak tőlünk! Ez a mi fotóstúdiónk célja, így indultunk ebben a szakmában több mint 20 évvel ezelőtt, és ebből nem is engedünk. Legyen szó reklámfotózásról, katalógus fotókról, tárgyfotóról, és rendezvényfotózásról, vagy reklám ajándéktárgyakról, illetve modell és divatfotózásról esetleg bármilyen egyéb kreatív feladatról (pl. művészi fotó kiállítás), olyan kézzel fogható terméket, végeredményt nyújtunk vállalatának, melyekre Ön és Mi is büszkék lehetünk. A siker közös, hiszen a CCG Fotóstúdió is csak akkor lehet sikeres, ha megbízóink is sikeresek. Ezért számunkra az elsődleges, hogy vállalkozását sikerre vigyük.

Everling Csaba | typochonder
+36 30/952 69 47

One comment

 1. Everling Csaba

  Kreatív műtermi fotók | Termékfotózás

  Bizonyára Ön is tudja az ember elsősorban vizuális típus. A manapság divatos, és hatékony webshopok, a régóta jól bevált katalógusok, és prospektusok hasábjain szereplő fotók nyújtják az első és legmeghatározóbb benyomást termékeiről leendő vásárlóinak. Éppen ezért szükséges, hogy tökéletes minőségű, professzionális felvételeket tudjon használni legyen szó webes megjelenésről, vagy óriásplakátról.

  A tökéletesen világított és leexponált fotó önmagában nem elég, a minőség a részletekben rejlik, mely az elengedhetetlen utólagos digitális feldolgozás során jön létre.

  Műtermemben, és külső helyszínen (teljes stúdió felszereléssel) állok rendelkezésére, hogy elkészítsük az Önnek legmegfelelőbb tárgy és reklámfotót, vállalati portréit, cége arculatának képeit.

  2013-11-04 at 16:32

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>