Reklámajándék poszter • Syngenta Seeds | Reklámajándéktárgy nr. III

Reklámajándék poszter, reklámajándéktárgy és céges ajándék | Poszter, plakát, művészfotók

Reklámajándék poszter | Syngenta Seeds. Napjainkban már nem kérdés, hogy az ügyfélmegtartásban mekkora szerepe van az ajándéktárgyaknak. Adományozásuk mindennapi gyakorlattá vált. Mindezek ellenére a termék kiválasztása, pontosítása, emblémázása, szállítása és kedvező áru beszerzése, sok nehézséggel jár. Olcsón juthat egy egyedi reklám ajándékhoz (jelenlegi reklámajándéktárgy piacon eddig nem szerepelt), mely a vendégek várható érdeklődési köre, ízlésvilága szerint, többrétűen összeállítható, és szabadon variálható, tervezhető.

Reklámajándék poszter | Syngenta Seeds. Az üzleti döntéshozók általában a kommunikáció sikerességét kizárólag a megjelenések mennyiségében és méretében látják, figyelmen kívül hagyva a kreatív megjelenések hatékonyságát, célszerűségét.
Túlnyomó részt a kreatív megbízások döntésénél csak az árat veszik számításba, figyelmen kívül hagyva a professzionális grafikai stúdió tapasztalatait. Ez a szemlélet nagy veszélyeket rejt, mivel a valódi minőségi kreatív elkészítéséhez megfelelő kutatási módszertan és ezzel szorosan együttműködő kivitelezés szükségeltetik.

Grafikai tervezés | Poszterek, plakátok, és művészfotók tervezése. Ügyfeleink igényeinek kiszolgálására megvalósítottuk az elfogadható ár és a minőségi kreatív elvárásait. Mindezek mellett kiemelnénk tehetséges grafikai tervezés szakterületén jártas tervező és szerkesztő munkatársaink folyamatos képzését, eszköz állományunk hardver-, szoftver frissítését, bővítését, amellyel az élvonalban lévő grafikai kivitelező cégek közé tartozunk.
Stúdiónk az Ön igényeinek pontos feltérképezése (grafikai brief) után célirányosan, a feladat megvalósítására koncentrál, kizárva azokat a felesleges, pénz és időrabló munkafolyamatokat, amelyek megemelik a grafikai tervezés költségeit. Vállaljuk reklámajándék posztereinek ingyenes grafikai tervezését, és produkciós munkáinak elvégzését.

reklámajándék poszter egyedi plakát syngenta seeds 1

Reklámajándék poszter | Syngenta Seeds. Amennyiben több információra lenne szüksége termékünkről, ide kattintva megkaphat minden szükséges tájékoztatást. Ha beszélni szeretne velünk, kérem, keressen bennünket az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Everling Csaba | typochonder
+36 30/952 69 47

4 comments

  1. Everling Csaba

    Reklámajándéktárgy | Rendezvényekre, konferenciákra

    Cégünk termék kínálatában több ezres listából válogathat, amelyből minden ügyféligényt ki tudunk szolgálni.

    Az alapvető információk rendelkezésre állása esetén (költségvetés összesen, egység ár/db minimum-maximum érték, logózás stb.) lehetőség van egyedi termékcsomagok összeállításra, amelyet igény szerint örömmel elkészítünk partnereinknek.

    Fontosnak tartjuk ügyfeleink gyors kiszolgálását, amelyet teljeskörű internetes háttértámogatással kívánunk elérni. A termékek kiválasztásának felgyorsítására létrehoztuk on-line áruházunkat, amelyet 2009-től használhatnak partnereink:

    Poszterház

    2010-11-17 at 10:06

  2. Everling Csaba

    Reklámajándéktárgy | Rendezvényekre, konferenciákra | Reklámajándékok emblémázása

    Reklámajándékoknál többnyire alapelvárás, hogy a tárgy viselje a cégünk, vagy márkánk logóját. Sokszor ez a kétféle szándék gyengítheti egymást, mert ki örül egy rosszul elhelyezett, nem kellő ízléssel kialakított emblémával ellátott használati tárgynak, promóciós ajándéknak?

    Pedig a jól kivitelezett emblémázással kifejezetten fokozni lehet a reklámajándékok egyediségét, esztétikai értékét, sőt hasznosságát is, növelve ezzel a megajándékozott örömét is egyben. Nem szükséges ehhez más, mint átgondoltság, figyelmesség, egy kis kreativitás, no meg a legkorszerűbb emblémázás és technológiák alkalmazása.

    2012-08-13 at 15:09

  3. Everling Csaba

    Reklámajándéktárgy | Rendezvényekre, konferenciákra | Perszonalizálása

    Személyre szóló, személyes, hosszú távú használatra szánt reklámajándék vagy promóciós termékek esetében az emblémának emlékeztető funkciója van csupán. Elegendő, ha a megajándékozottban idéz föl a céghez köthető kellemes emlékeket. Diszkréten elhelyezett, kisméretű, akár jelzésértékű embléma a perfekt megoldás.

    2012-08-15 at 13:16

  4. Everling Csaba

    Reklámajándék | Promóciós ajándék | Személyre szóló ajándékok

    Személyre szóló, személyes, hosszú távú használatra szánt reklámajándék vagy promóciós termékek esetében az emblémának emlékeztető funkciója van csupán. Elegendő, ha a megajándékozottban idéz föl a céghez köthető kellemes emlékeket. Diszkréten elhelyezett, kisméretű, akár jelzésértékű embléma a perfekt megoldás.

    2012-08-22 at 07:44

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>