Reklámajándéktárgy MALÉV poszterek | Reklámajándéktárgy nr. IV

Reklámajándéktárgy MALÉV, reklámajándék, ajándéktárgy | Poszter, plakát és művész fotók

Reklámajándéktárgy MALÉV poszterek. Minden vállalkozás életében rengeteg olyan alkalom, ünnep van, amikor ajándékot szeretne adni üzletfeleinek, vásárlóinak. A cégek nagyon sok időt eltöltenek azzal, hogy keresik a tökéletes ajándékot, vajon minek örülne a kiválasztott személy a legjobban. Ez nem egyszerű feladat, viszont egy új és egyedi ajándékötlettel [az egyedi poszterek eddig nem léteztek reklám ajándéktárgy piacon], mely frappáns, mutatós és a megajándékozottak később is emlékezni fognak rá, kitől kapták. A reklámtárgy minden reklámkampány kötelező komponense. Emeli a márka ismertségét, a lojalitást, és kedveltebbé teszi a céget, amely marketing tevékenysége részének tekinti ezt a reklámeszközt.

reklámajándéktárgy MALÉV poszter plakát 2

Reklámajándéktárgy MALÉV poszterek. Hogyan válik hatékony reklám hordozóvá a reklámajándéktárgyunk? A reklámtárgyaknak az egyéb reklámozási felületekkel ellentétben nemcsak a reklámozó megjelenése, hanem egyéb használati értéke is van, illetve örömszerzési jelentősége is fontos. Mivel az ember társas lény, és a munkáját valamit a magánéletét sem egyedül végzi, így a reklámajándékot – a reklámmal együtt – többen látják, nemcsak az, aki kapta. Minden reklámtárggyal a tulajdonoson kívül még átlagosan legalább 15-20 ember találkozik.

reklámajándéktárgy MALÉV poszter plakát 6

Reklámajándéktárgy MALÉV poszterek. A reklámtárgyak legérdekesebb, ám gyakran drágább csoportjába tartoznak, de stúdiónknál elérhető árakon beszerezhető az egyedi ajándékok, melyeket a reklámozók kreatív ötletei alapján gyártanak, és csak az adott cég tudja felhasználni ezeket. Ezek drága tárgyak, ám minden ilyen ajándék kiemelkedik a reklámtárgyak özönéből. Az egyedi ajándékok célja, hogy a megajándékozott büszke legyen arra, hogy csak neki van ilyen ajándéka.

reklámajándéktárgy MALÉV poszter plakát 10

Reklámajándéktárgy MALÉV poszterek. Cégünk termék kínálatában több ezres listából válogathat, amelyből minden ügyféligényt ki tudunk szolgálni. Alapvető információk rendelkezésre állása esetén (költségvetés összesen, egység ár/db minimum-maximum érték, logózás) lehetőség van egyedi termékcsomagok összeállításra, amelyet igény szerint kollégáink örömmel elkészítenek partnereinknek. Fontosnak tartjuk ügyfeleink gyors kiszolgálását, amelyet meglévő raktárkészletekkel kívánunk elérni. A termékek kiválasztásának felgyorsítására létrehoztuk online áruházunkat.
Valamint szívesen vállaljuk új és egyedi poszter kollekciók fényképezését, grafikai előkészítését, valamint gyártását.

reklámajándéktárgy MALÉV poszter plakát 15

Reklámajándéktárgy MALÉV poszterek: [1] [2] [3] [4] [5]

Everling Csaba | typochonder
+36 30/952 69 47

8 comments

  1. Everling Csaba

    Reklámajándéktárgy | Logózás

    Nagy hatékonysággal hirdeti a vállalatát, ügyfelét: mert a cég logója (egy diszkrét grafikai elrendezésben) megjelenik a posztereken, így nem csak a meghívott vendégek látják rendszeresen, hanem azok vendégei is.

    2012-05-30 at 15:37

  2. Everling Csaba

    Reklámajándéktárgy | Gyártás

    Ha mégsem talál megfelelő fotókat gyűjteményünkben, stúdiónk fel van készülve, hogy egy egyedi portfólióját megfotózzunk, és a grafikai munkákat rövid határidővel elvégezzük, mely munkák költségét tartalmazzák a megadott gyártási költségek.

    2012-05-30 at 15:39

  3. Everling Csaba

    Reklámajándéktárgy | Ünnepek, évfordulók, céges események

    Legyen akár valamilyen ünnep, esetleg egy évforduló, vagy bármilyen céges esemény, mindenki ki szeretne tűnni a többi ajándékozó közül, hogy az ő ajándékának legyen a legnagyobb sikere.
    Az ajándék értékét nem feltétlenül az ára mutatja meg. Sokkal inkább számít, hogy kreatívak, ötletesek, egyediek legyünk, így látni fogja a megajándékozott, hogy mennyire fontos a számunkra.

    Ha nem tudja, pontosan mit szeretne, mi szívesen állunk rendelkezésükre az ajándék megvalósításában, az elképzelések megtervezésétől a gyártás kivitelezéséig.

    2012-06-01 at 18:53

  4. Everling Csaba

    Reklámajándék | Promóciós ajándék | Személyre szóló ajándékok

    Személyre szóló, személyes, hosszú távú használatra szánt reklámajándék vagy promóciós termékek esetében az emblémának emlékeztető funkciója van csupán. Elegendő, ha a megajándékozottban idéz föl a céghez köthető kellemes emlékeket. Diszkréten elhelyezett, kisméretű, akár jelzésértékű embléma a perfekt megoldás.

    2012-08-22 at 07:35

  5. Everling Csaba

    Reklámajándék forgalmazás | Emblémázás

    A marketing kommunikáció fontos eleme a reklámajándékozás. Szóró és repi termékek, promóciós rendezvények, összejövetelek, vagy csak a hagyományos hétköznapi munkafolyamatok részeként, egy jól eltalált emblémázott reklámajándék széles körben építi az Ön vagy cége hírnevét.

    2013-12-11 at 20:23

  6. Everling Csaba

    Reklámajándék | Promóciós termék

    A reklámajándék a vállalati imázs, illetve brandépítés céljából alkalmazott marketingeszköz. A reklámajándékok közé tartoznak a különféle promóciós árucikkek, termékek, ajándéktárgyak, amelyeket angolul gyakran swag vagy schwag néven is emlegetnek. Ezek olyan marketingeszközök, általában hétköznapi használati tárgyak amelyeken fel van tüntetve a cég neve, céglogó vagy egy adott kampányhoz vagy céghez kapcsolódó szlogen. A márkaépítés mellett a reklámajándékok gyakori eszközök gerillakampányokban is.

    2013-12-11 at 20:28

  7. Everling Csaba

    Reklámajándék | Termékek és alkalmazásuk

    A reklámajándékokat világszerte alkalmazzák márkák, termékek és vállalatok népszerűsítésére. Használják őket szóróanyagként is rendezvényeken, például kiállításokon vagy termékbemutatókon.

    Reklámajándék lehet tehát szinte bármi, amit ellátnak a promóció céljából alkalmazott logóval, szlogennel vagy márkanévvel. A leggyakoribb reklámajándékok között ott vannak a poszterek és plakátok, pólók, sapkák, kulcstartók, tollak, bögrék, lufik. A legnagyobb kategória természetesen a hordható termékeké, amelyek viselője reklámhordozóvá is válik egyben. Az összes reklámajándék mintegy 30 százaléka tartozik ide. Egyre népszerűbbek napjainkban az olyan promóciós termékek is, amelyek környezetbarát alapanyagokból készülnek.

    2013-12-11 at 20:32

  8. Everling Csaba

    Poszterek | A belső tér és a cégek felfrissítésére

    Képek mint tematikus dekorációk az üzleti világban illusztrációs képek széles választéka éttermek, hotelek, ügyvédi irodák, orvosi rendelők, sport és wellnesz központok, szépségstúdiók, üzletek, építészeti és kivitelező cégek, közlekedési vállalatok, repülőterek, stb. számára.
    Fali dekoráció mint megoldás a tér nem megfelelő elosztása, zaj vagy rossz akusztika esetén. Tanácsadás a megfelelő anyag kiválasztásában konkrét helyiségek számára. Tanácsadás a megfelelő kép és a teljes dekoráció kiválasztásában.
    Lehetőség a megjelenés egységesítésére az egyes fiókokban és telephelyeken segítünk Önnek megtalálni a megfelelő képet és kialakítani a megfelelő dekorációs összeállítást, amely a cég összes fiókjának megfelel. A telephely nagyságától függetlenül a dizájn terek egységesítésének lehetőségét kínáljuk. Lehetősége van a képek kizárólagosságának megvásárlására és így összekötni a saját cégével. Határozza meg a vállalat egyedülálló vizuális identitását.
    Nagyobb megrendelések esetén kedvezményes értékesítés. amennyiben több képet szeretne rendelni egyszerre és így nagyobb megrendelést létrehozni, 10-20% kedvezményt kínálunk. Ön is lehet közvetítő és tovább ajánlhatja szolgáltatásunkat. Közreműködését az új rendelések esetén jutalékkal honoráljuk.
    Képek Méretre mint ajándék kiemelt ügyfeleknek. Adjon olyan ajándékot, amely időtálló és több éven keresztül örömet okoz a megajándékozottnak és emlékeztet a közös sikeres együttműködésre.

    2014-08-19 at 09:49

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>