Újsághirdetés | Tárgyfotózás nr.XIX

Újsághirdetés • Mystic körömlakk lemosó | Tárgyfotózás

Újsághirdetés | Tárgyfotózás. Sokan azt képzelik, hogy a fotózáson belül a tárgyfotózás témaköre igényli a legkevesebb szaktudást és tapasztalatot. Mi lehet olyan nehéz lefotózni egy vázát, vagy cipőt, vagy ékszert? A hirdetésekben látott tárgyak ugyanis nagyon szépnek és ezzel együtt élethűnek látszanak, ezért nehéz elképzelni, hogy a fotós sokat dolgozott a fényképeken. Pedig a valóságban éppen az ellenkezője igaz: ahhoz, hogy egy tárgyat élethűen, ráadásul vizuálisan vonzó, azaz tetszetős képen örökítsük meg, előrelátó tervezés és komoly munka szükséges – a tapasztalatokról nem is beszélve.
Te is döntöttél már fotó alapján két termék közül? Keress minket, válasszák a Te terméked! Igényesen vagy sehogy. Egy jó kép tökéletesen visszaadja azt, amit a terméked, szolgáltatásod képvisel. Növelje üzleti sikerét professzionális termék és tárgyfotókkal.

újsághirdetés (1)

Tárgyfotózás | Fotóstúdió. Mi segítünk neked, hogy olyan termékfotóid legyenek, amiket büszkén használhatsz minden felületen: webshopban, katalógusban, hirdetésekben, vagy épp az közösségi média oldalaidon. Belvárosi központunkban kialakítottuk  design fotóstúdiónkat, így minden fotózást házon belül bonyolítunk le, egy kifejezetten kreatív projektekre specializálódott stúdióban.
Nagyon fontos tudnunk, hogy a tárgyfotóknak mi lesz a további sorsa, későbbi felhasználási területe. Ez befolyásolja a képek stílusát, színvilágát, a technikai feltételeket; és így célzott ötletekkel is segíthetjük. Beszélgessünk céljaidról!

Everling Csaba | fotográfus
+36 30/952 69 47

One comment

  1. Blendemanus

    Tárgyfotózás | Fotóstúdió

    Egy nemzetközi kutatás alapján a vásárlási folyamatban a képeknek az emberek 67%-a tulajdonít nagy jelentőséget, megelőzve ezzel a 63%-ot elérő termékleírásokat. Vagyis az emberek a vizualitást előrébb helyezik, mint a szöveges tartalmat. A feladat tehát adott: olyan termékfotókat kell készíteni, amik közelebb hozzák a terméket. Tartsd észben, hogy az első benyomás mennyire meghatározó és a vizuális elemek azok, amik először megragadják a látogató tekintetét. Egy szép, minőségi termékfotó értéket közvetít, megbízhatóságot sugall és pozitív képet alakít ki a webáruházról. Egy jó minőségű termékfotó ráadásul növelheti a konverziódat.

    2020-05-19 at 18:56

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>