Tervezőgrafika | Budapesti tervező grafikus

Tervezőgrafika | Budapesti tervező grafikus

Tervezőgrafika | Budapesti tervező grafikus. Grafikai stúdiónk kreatív szemlélettel oldja meg a kapott feladatokat a felvétel layoutjának tervezésétől, a fényképezésen és elektronikus feldolgozáson keresztül, a nyomdai előkészítésig.
Budapesti tervezőgrafikus stúdiónkban napjaink elvárásainak megfelelően nemcsak a reklámfotókat készítjük el, hanem azok számítógépes feldolgozását keresztül a kampányok grafikai tervezését is. Az elkészült reklámfényképeken elvégezzük a szükséges grafikai kidolgozásokat, retusálási munkákat (esztétikai javítások, alakformálás stb.), a színhelyesség, a fényérték, az élesség beállításokat, és ily módon archiválva adjuk át a megrendelt felvételeket. Igény szerint elkészítjük a fotókkal kapcsolatos egyéni és művészi elképzeléseket (digitális szűrők, effektetek stb.) is. Professzionális retusálási technikák, melyekkel az modell fotók természetesek maradnak!

tervezőgrafika (2) tervezőgrafika (1) tervezőgrafika (3)

Tervezőgrafika | Reklám fotózás. Az szakmában eltöltött évek során stúdiónk jó kapcsolatokat alakítottunk ki alvállalkozóinkkal, melynek köszönhetően minden a munkával kapcsolatos részfeladat (speciális díszletek és fotózási helyszínek, dekoratőr, sminkes, fodrász, stylist, modellek, stb.) koordinálását vállalni tudjuk.

tervezőgrafika (8)

Reklám fotózás: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7]

Tervezőgrafika | Budapesti grafikai stúdió. Stúdiónk célja, hogy ügyfeleink a logó-, arculat-, kiadvány-, csomagolás- és brandtervezés eszközein keresztül megtalálják saját egyéni stílusukat, miközben magas szakmai színvonalú grafikus segítséget kapnak.
Egy jól megtervezett reklámgrafika vezeti a tekintetet az üzenetig. Vonzza a figyelmet és eladja a terméket, szolgáltatást. Ki a szürkeségből! 

tervezőgrafika (4)

Grafikai tervezés: [1] [2]

Everling Csaba | grafikus
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>