Reklámajándéktárgy CANON imagePRESS 1110 • Országos premier | Reklámajándéktárgy nr. II

Reklámajándéktárgy CANON, reklámajándék, ajándéktárgy | Poszter, plakát és művész fotó

Reklámajándéktárgy CANON. Reklámtárgyak, ajándéktárgyak, promóciós termékek, egyedi ajándéktárgyak gyártása és forgalmazása. Fő profilunk a reklámajándék tárgyak, promóciós termékek forgalmazása, emblémázása, egyediesítése (partnertalálkozókra, nyílt napokra, jutalmazásokhoz, szóró ajándéknak, stb.). Partnereink a legnagyobb hazai nyomdai szolgáltatók, képkeretezők.
Cégünk új fejezetet szeretne nyitni a rendezvénykommunikációban. Széles eszköztárunk most már megkívánja, hogy ügyfeleinket a kommunikáció terén is ki tudjuk szolgálni. Tudjuk, hogy egy nyilvános program megszervezése nem egyszerű feladat, és sokszor az idő a legnagyobb ellenfél, amivel meg kell küzdeniük partnereinknek. Új szolgáltatásunkkal, rövid határidővel kínálunk látványos megoldásokat rendezvényekre, partnertalálkozókra, konferenciákra, nyílt napokra, jutalmazásokhoz, egyedi ajándéknak.

reklámajándéktárgy CANON imagePRESS 1110 poszter 5

Reklámajándéktárgy CANON. „A legnagyobb követelményeket támasztó fekete-fehér nyomtatási feladatokban rugalmas és hatékony technológiára van szükség, hiszen az egész üzletvitel ettől függhet. A Canon magas hatékonyságú, professzionális fekete-fehér nyomtatási megoldásai kiváló sebességet biztosítanak változatos igénybevételi helyzetekben. Az innovatív funkciók és gazdag utófeldolgozási képességek lehetőséget nyújtanak a profit növelésére, és mivel a rendszereink modulárisan bővíthetőek, biztos lehet abban, hogy megtalálja az üzletviteléhez leginkább megfelelő megoldást.”
Ezen rendszerek legújabb darabja a Canon imagePRESS 1110.

reklámajándéktárgy CANON imagePRESS 1110 poszter 3

Reklámajándéktárgy CANON. Stúdiónk azt a megtisztelő felkérést kapta, hogy archívumából állítson össze egy referencia anyagot, mellyel az országos premieren rendezvényen a látogatók számára bemutatható az új nyomtató képességei.

reklámajándéktárgy CANON imagePRESS 1110 poszter 2

Reklámajándéktárgy CANON: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12]

Everling Csaba | typochonder
+36 30/952 69 47

3 comments

  1. Everling Csaba

    Kumpf Antal | Moson és Magyaróvár, valamint udvari fényképész

    Az összeállított kollekció első tíz felvételét Kumpf Antal készítette Moson és Magyaróvár, valamint udvari fényképész miután Habsburg Frigyes főherceg és felesége, Izabella von Croÿ-Dülmen főhercegné – aki korábban maga is készített fotókat – mint „udvari” fényképésznek adott megbízásokat 1919-1931 között a fotográfusnak.

    2012-06-15 at 13:50

  2. Everling Csaba

    Kumpf Antal(Zeidler, 1879-Mosonmagyaróvár, 1955) | Fényképész

    Moson és Magyaróvár épületeinek, városrészeinek, családi és társadalmi életének pillanatait megörökítő fotográfusa a 20. század első felében.
    Kumpf Antal a cseh-morvaországi Zeidlerben született 1879. április 16-án. A céhes szakmát éppen csak kitanult legény egyéni módon választotta ki működési helyét: egy, a Monarchiát bemutató képeslap-gyűjtemény alapján esett a választása Magyaróvárra.
    Saját kezűleg vezetett regiszter-könyvének tanúsága szerint 1899-ben már önállóan dolgozott és saját bélyegzővel látta el képeit. 1900. március elején kért működési engedélyt a magyaróvári városházán. Első műterme a várkapu közelében lévő a Lajta-parti barakkszerű épületben volt (a későbbi Balaton étterem helyén).
    Az első világháború után Magyaróvárra költözött Habsburg Frigyes főherceg és felesége, Izabella von Croÿ-Dülmen főhercegné – aki korábban maga is készített fotókat – mint „udvari” fényképésznek adott megbízásokat 1919-1931 között a fotográfusnak.
    Kumpf Antal biztos egzisztenciájának birtokában tért vissza szülőföldjére, hogy feleségül vegye Kühnel Ilonát, egy sziléziai gyáros lányát. Házasságukból gyermek nem származott. A hozománynak köszönhetően 1927-28-ban Rudolf Szadko akadémiai építésszel megtervezték a régi Pozsonyi úton – a későbbi Posta téren (ma Városkapu tér) a Kumpf-ház néven ismertté vált egyemeletes épületet. Kivitelezője az a Neuschloss cég volt, amelyik a Lőporgyár és az Ipartelep nagy építkezéseikor telepedett Magyaróvárra. Az ívelt üveghomlokzatú sarokház tökéletes rálátást biztosított a Fő utcára, ablakaiból minden fontos utcai jelenetet megörökíthetett a fotográfus, így többek között Frigyes főherceg temetési menetét és a hármashalom-ereklyés országzászló-avatás ünnepi felvonulását is.
    1946-ban a jeles iparostól elvették házát. Vagyonától megfosztva még egy ideig benne lakhatott az odatelepített felvidéki festővel, Tallós Prohászka Istvánnal, de a két öntörvényű ember nehezen fért meg egymással. Az idős embert a Magyar utcai un. Kiss (üveges) házba költöztették, majd teljes anyagi ellehetetlenülése után a Lázár utcai városi szegényházban gondozták 1955. július 21-én bekövetkezett haláláig.
    A Kumpfékkal távoli rokonságban álló magyaróvári Holzhammer-család temettette el a városi köztemetőben.

    2012-06-15 at 13:51

  3. Everling Csaba

    Fényképek digitalizálása | Szkennelés

    Fotóstúdiónk így a XXI. században egy kicsit múlt-idézve felajánlja, hogy beszkenneli archív anyagait. Rendelkezünk bármilyen méretű (leica, roll, sheet film), bármilyen nyersanyag (papírkép, negatív, dia), digitalizálásara alkalmas nyomdai szkennerrel.

    A jól sikerült kiadványok ismérvei közé tartozik a képanyag. A fényképeket, ha nem digitális kamerával készülnek a felvételek, először digitalizálni kell. A képek magas színvonalon végzet digitalizálását, ezt a nyomdai előkészítésben alapvető, kiegészítő szolgáltatást a CCG Fotóstúdió már a kezdetek óta biztosítja.

    A legfejlettebb berendezésekkel végzett szkennelés akkor válik igazán jelentőssé, ha a megrendelő igényes képeket szeretne viszontlátni kiadványában. Ennek az elvárásnak az egyszerű asztali szkennerek és a hozzájuk kapható szoftverek technikai adottságai már nem minden esetben felelnek meg. Itt számos olyan paramétert kell figyelembe venni, amelyeket professzionális felhasználásra tervezett berendezésekkel lehet megfelelő módon beállítani és rögzíteni. Ebben nyújtanak segítséget teljeskörű nyomdai szkennereink a tapasztaltunk, amikkel számos igényes munkát tudhatnak maguk mögött.

    További információért keressen bennünket bizalommal a kapcsolat menüpontban feltüntetett telefonszámon, vagy drótpostán.

    2012-08-09 at 20:26

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>