Reklám poszter | Linergie billboard

Reklám poszter | Linergie billboard

Reklám poszter | Grafikai tervezés. Fő profilom az arculattervezés. Koncepcióban gondolkozom és rendszert építek, mert tudom, hogy a dolgok összefüggnek és a részletek kihatnak az egészre. Vállalkozói tapasztalattal rendelkezem, amely segít az ügyféllel közösen gondolkozni. Célunk, hogy vállalkozásod minden téren sikeres legyen, több egyedi koncepciót kapsz, ami alapján könnyedén kiválaszthatod a számodra szimpatikus designt.
A grafikai tervezés lényegében felöleli minden offline és online munkánkat. Magába foglalja a nyomtatott anyagok tervezését, prospektusokat, autódekort, szórólapokat, stand dekorációt, és POP/POS elemek tervezését is.

reklám poszter

Reklám poszter | Reklám fotózás. Minőségi fotót szeretne? Jöjjön el a stúdióba, profi kiszolgálás várja Budapest belvárosában. Kreatív modellfotózás akár kiszállással is.

Everling Csaba | grafikus
+36 30/952 69 47

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>