Önéletrajz készítés | Grafikai tervezés

Önéletrajz készítés | Kreatív és grafikus önéletrajzok • Szakmai önéletrajz létrehozása

Önéletrajz készítés | Infografikák. Minimalista, elegáns és időtálló grafikák munkák minőségi kivitelezéssel. Ha azt szeretnéd, hogy komolyan vegyenek, készíttesd velünk az önéletrajzod. Az önéletrajz célja, hogy a leendő munkaadó figyelmét magunkra irányítsuk és behívjon egy interjúra. Ezért feltétlenül ki kell tűnnie az önéletrajz halmazból valamivel. A legfontosabb szabály, hogy a megfelelő információkat, a megfelelő helyen hangsúlyozzuk. Az önéletrajz ugyanis az első lépés a tanácsadó, vagy munkaadó cég felé, amikor lehetőséget kapunk arra, hogy kihangsúlyozzuk, ki a keresett személy! Csak egyszer tehetsz első benyomást!

önéletrajz készítés (4)

 Szakmai önéletrajz | Kreatív önéletrajz. Egyedül nem megy, ha bizonytalan vagy, ha nincs időd, nincs géped, nincs szakértelmed. Tökéletes önéletrajzra van szükség! Legyen lényegre törő, legyen átlátható, legyen figyelem felkeltő. Előzz meg másokat!

önéletrajz készítés (6)

önéletrajz készítés (7)

önéletrajz készítés (5)

Kreatív önéletrajzok | Grafikai tervezés. Az általunk készített önéletrajzok a munkaadók és fejvadászok elvárásainak megfelelően, a figyelmük felkeltésére az alábbi tulajdonságokkal rendelkeznek:informatív, szakszerű, áttekinthető, jól strukturált, figyelemfelkeltő és egyedi. Növeld az esélyeidet!

önéletrajz készítés (9)

önéletrajz készítés (10)

Szakmai önéletrajzok | Kreatív tervezés.  A fejvadásznak, HR munkatársnak alig fél perc jut a jelentkező pályázati anyagainak átfutására. A jó önéletrajz éppen ezért áttekinthető, jól strukturált. Ne legyen tagolatlan, ömlesztett szöveg. A bemutatkozásnak figyelemfelkeltőnek kell lennie.
Az önéletrajz tartalma jól láthatóan elkülönített. Címüket vastag betűkkel szedjük, a betűtípusra is ügyelünk
Az önéletrajz terjedelmére is figyelmet kell fordítani. Az időhiány és a többszörös túljelentkezés miatt nem tudnak elég időt szánni a kis novellákra. A felsorolás érdektelennek, fantáziátlannak, semmitmondónak érezhető. Nagyon fontos az egyensúlyt megtalálni. Az egy – két oldal közötti terjedelem az elfogadható. Előzz meg másokat!

Önéletrajzok: [1] [2] [3]

Everling Csaba | grafikus
+36 30/952 69 47

2 comments

  1. t y p o c h o n d e r

    Önéletrajz készítés | Infografikák

    Az elmúlt években az amerikai és az uniós önéletrajz, blokkokban tagolt, időrendi sorrendben visszafelé haladó.
    A cégek és a HR-esek részéről a “karriercél” feltüntetése ma már alapértelmezett elvárás. Másrészt a röviden, tömören, konkrétan, összeszedetten megfogalmazott karriercél nem csak az állásinterjú személyes blokkjára – hanem a legesélyesebb jelöltek közé is segíthet bejuttatni a pályázókat.

    2020-05-16 at 20:12

  2. t y p o c h o n d e r

    Egyedi önéletrajz és motivációs levél sablonok | Grafikai tervezés

    Röviden szóba került már, hogy egy önéletrajznak mekkora hatása lehet, és mennyi potenciális munkavállaló önéletrajzával kell versenyeznie a sajátunknak, hogy megkapja a kiválasztásért felelős szakember jól megérdemelt figyelmét.
    Éppen ezért nagyon fontos, hogy már első pillantásra szimpatikussá kell válnunk. Természetesen a szimpátia szubjektív dolog, és minden egyes pozíciónál, minden egyes toborzási szakembernél más és más működhet, de vannak azért olyan alapszabályok, amelyek betartása hasznos lehet.
    Jó, hogyha nem vagyunk túl sablonosak. A sablonosság azt sugallhatja, hogy nem fordítottunk elég időt és energiát az önéletrajzunkra. Figyelnünk kell az igényességre, átláthatóságra, és természetesen a tömörségre is (mára mindenhol elfogadott, hogy egy önéletrajz max. két oldal terjedelmű).
    Általában azt szokták mondani, hogy kreatív pozíciók esetén célszerű formailag, kinézetre is egyedi, különleges önéletrajzot alkotni. De ha igazán ki akarunk tűnni, akkor egy-egy modern, izgalmasabb önéletrajz vagy motivációs levél sablon biztosan felkelti a szükséges figyelmet.

    2020-05-16 at 20:21

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>