Logó készítés | Céglogó tervezés nr. II

Logó készítés | Céglogó tervezés • Építs márkát saját logóval‎

Logók készítés | Céglogó tervezés. Segítek megtervezni álmaid logóját. Rugalmas hozzáállás, ügyfélorientált szemléletmód. Ingyenes ajánlatadás és konzultáció. Gyors és megbízható. Egyedi tervezés. Szakmai tapasztalattal. Szabadúszó grafikus. Kreatív megoldások. Emelkedj ki konkurenciáid közül!

logó készítés (1)

logó készítés (2)

Logók tervezése | Álmait formába öntjük‎. Logótervezést vagy márkaazonosságot keres? A logó a márkaépítés alapja, amely segít a vállalkozás üzenetének a célcsoporthoz való eljuttatásában. Valamint a cég identitását is tükrözi. Vonzó a megjelenése miközben célja is van.

logó készítés (3)

logó készítés (4)

logó készítés (5)

Logótervezés | Kreatív megoldások. Örök kérdés, hogy milyen a jó logó. Röviden egy logó könnyen felismerhető, praktikus, egyszerű a formája és az üzenetünket közvetíti az emberek felé. Annak érdekében, hogy logód elérje célját és Veled azonosítsák, célszerű a logótervezés professzionális segítséget kérni.
A legegyszerűbb megoldás gyakran a leghatékonyabb is. Az egyszerűség megkönnyíti a tervezés folyamatát. Azáltal, hogy a logó nem tartalmaz felesleges feltűnő és egyéb szükségtelen elemet, könnyebbé válik az emberi szemnek a befogadása. Ráadásul a minimalista megközelítés lehetővé teszi, hogy logódat széles körben hasznosítani lehessen, például névjegykártyákon, csomagoláson, vagy a weboldaladon.

logó készítés (8)

logó készítés (9)

Egyedi ikonok tervezése: [1] [2]

Everling Csaba | grafikus
+36 30/952 69 47

3 comments

  1. t y p o c h o n d e r

    Logók készítés | Céglogó tervezés.

    Annak érdekében, hogy egy vállalkozás minél sikeresebben teljesítsen a piacon, elengedhetetlen hogy logója minél szélesebb körben ismert legyen, azzal szinte azonnal magát a vállalkozást azonosítsák. A jó logó sikeressége abban rejlek, hogy az emberek milyen gyorsan és akár automatikusan képesek felismerni és társítani vele a vállalkozást. Ennek érdekében pedig törekedni kell a logó készítés során az egyszerűségre és a használt elemek minimálisra csökkentésére.

    Magyarán a logónak elég egyszerűnek kell lennie ahhoz, hogy képes legyen vállalkozásod vagy márkás üzenetét megragadni és átadni anélkül, hogy túl sok vizuális elemből épülne fel.

    2020-05-16 at 17:00

  2. t y p o c h o n d e r

    Céglogó tervezés | Logók készítés.

    A logónak mindig könnyen felismerhetőnek és ezáltal könnyen megjegyezhetőnek kell lennie. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a logónak olyan formákat kell tartalmaznia, melyek lehetővé teszik a gyors felismerést és beazonosítást.

    Egy felismerhető és megjegyezhető logó olyan amelyre akár az utcán bámészkodók egy pillantás után is emlékeznének. Gondolj arra a tervezés során, hogy egy buszon ülsz és az ablakon kinézve megpillantasz egy óriásplakátot. Ezalatt a pár másodperc alatt kell a logónak benyomást tenni rád és ezzel a legtöbb ember is ugyanígy van.

    2020-05-16 at 17:03

  3. t y p o c h o n d e r

    Logók készítés | Céglogó tervezés.

    Egy egyszerű grafikus szimbólum könnyen megjegyezhetővé és emlékezetessé teszi a legtöbb logót. Hiszen egy képet vagy formát könnyű megjegyezni. A legjobb összhatást akkor érhetjük el, ha ezt a szimbólumot a vállalkozás vagy márka nevével kombinálva használjuk. A használt betűtípus mindig legyen egy mások által ritkán használt vagy egyedi betűtípus, ezáltal is jobban megkülönb9ztetjük magunkat a versenytársainktól és logónk ki fog tűnni a tömegből.

    Fontos még megjegyezni, hogy a szimbólumnak önmagában, a vállalkozás neve nélkül is használhatónak kell lennie, ezáltal a logó felhasználási lehetőségei még sokoldalúbbak lesznek.

    Sok formát és szimbólumot a társadalom már bizonyos tulajdonságokkal társít, ezért ezek használata előtt érdemes kutatást végezni, hogy megfelelően használjuk őket, és ne forduljon elő az a helyzet, hogy sokan téves következtetésre jutnak a logóban használt formák miatt.

    2020-05-16 at 17:04

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>